vrijdag, december 05, 2014

Ute - De Terugkeer van de Droomtijd Frequenties - 5 December 2014


Ute Posegga-Rudel
De Terugkeer van de Droomtijd Frequenties
5 December 2014 
Geliefde Vrienden!

Als jullie je zorgen maken over schijnbare achteruitgaande tijden, niet doen! Het gaat over de laatste climax van de strijd welke al gewonnen werd door het Bewuste Licht en door onze eigen Goddelijke Natuur!
De krachtige tijden van het Dromen zijn in deze wereld teruggekeerd. Zij omringen ons als dikke en warme frequenties, zacht, diep en met de kwaliteit van eindeloosheid en vrede. En we moeten hen ook herkennen in de verborgen ruimte van het Hart. Omdat wat wij aan de buitenzijde gewaarworden een reflectie is van wat er binnenin ons is.
Deze frequenties zijn niet anders dan spiegels van binnenuit het werkelijke Hart van wezenlijkheid, stilte en eindeloze uitbreiding van het Bewustzijn van de Mensheid. Zij verwijderen de sluier van afgescheidenheid en gevangenschap. Zij ontsluieren onze werkelijke Goddelijke Aard, waarin alle dingen opkomen.
Daar binnenin zijn de wonderbaarlijke geluiden en bewegingen van de Natuur, opkomend in de Stilte van de Eeuwigheid.
Gaia is het antwoord, de gids en het rijk om te Kennen, aangezien Zij Ons als Aarde Mensen is. Zoek Haar heilige aard, geliefde vrienden, alle bezorgdheden vallen latend, de denkende geest vallen latend en wat het waarneemt en waar het naar neigt te lijden. VOEL - vrij van emoties.

Sta het toe om je wortelen in Haar gronden te vinden en om je aura horizontaal en vertikaal uit te breiden. Luister met je ongeziene oren en kijk met je ongezien ogen. Zet je innerlijke zintuigen aan die niet gebonden en geprogrammeerd zijn door de illusionaire beperkingen van de derde dimensionale matrix, maar die altijd oneindig vrij zijn om te verkennen en het Onbekende te kennen. Het Onbekende ontsluiert Zichzelf voor de waarnemer die niet oordeelt, maar in onschuld waarneemt wat voortdurend naar boven aan het komen is.
Sjirpen de vogels? Waait de wind, Staan de bomen in en als de stille aanwezigheid van het Al, jullie de Diepte van de Werkelijkheid zien latend? In het - zelfs anderszins onaangenaam geluid - is slechts een signaal van de Levende Ene, die Zichzelf tot uitdrukking brengt.
Nu is het tijd om collectief het Meesterschap van het Ene Leven opnieuw te ontdekken, Geleefd door de Grote Levende Ene. De oude gefragmenteerde wereld bestaat niet anders dan in het geheugen van de herhalende geest. Nu kunnen wij er voorgoed aan voorbijgaan wanneer wij ons openstellen voor wat hier aangekomen is, de frequenties van het Dromen wat het oorspronkelijke domein van creatie is.   
Wij zijn vrij, en zijn dat altijd geweest, maar vergaten, om diep in de Echte Werkelijkheid van het Bestaan te duiken en onze Goddelijke Wortelen die onze erfenis zijn te her/erkennen. Nu wordt het naar ons teruggekeerd. Gelukzaligheid!
Aan ons allemaal wordt nu de Goddelijke Substantie gegeven om met een nieuwe wereld te beginnen, om onze aandacht uit de oude wereld terug te trekken in iedere minuut dat wij ons kunnen veroorloven.
Wij zijn bedoelt deze Goddelijke Substantie sterker te laten worden binnenin ons Voelende Besef waarin onze nieuwe creaties kunnen beginnen te manifesteren.
We doen dit met Vreugde en Dankbaarheid en Grote Zekerheid! We moeten ons alleen deze werkelijke menselijke kwaliteiten herinneren, en vertrouwen hebben in onszelf.
En als je het nog niet kunt voelen, wees ervan verzekerd dat het hier is! Voor al onze Verrukking, erop wachtend om opnieuw ontdekt te worden door jullie als een uitoefening van Geloof en de oude wereld en jullie geesteshouding te transcenderen dat geprogrammeerd werd om diens illusies te voeden.
Misschien is jouw geest nog steeds (of weer) verstrikt in het kunstmatige kader van de matrix. Maar vertrouw jezelf met geduld en met zelf-liefde, en met vergiffenis van zelf en anderen, en dat je kunt loslaten, - wat niet Jij is.
Wij allemaal zijn in staat om opnieuw onze eigen Ingeboren Goddelijke staat, stap na stap aan te nemen. En met Liefde, openen alle deuren plotseling; en wij zijn gezuiverd en bevrijd van het kunstmatige zelf dat niet Ons is.
In dat moment kunnen wij voelen en zien wat er altijd geweest is en naar ons collectieve besef voorbij tijd en ruimte teruggegeven wordt.
Onze herontwaking als Dromers is tijd- en ruimteloos. Het gebeurt in het Nul-Punt-Gebied, in de Heilige Ruimte van het Dromen, Dat de Wieg en Geboorteplaats van de Waarheid is. En alle dingen gebeuren Erin als niet-anders dan Ons. Omdat Wij Het Allemaal Zijn.
In lak'ech,
Met Liefde,
Ute  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright© 2014.
All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com  Please post your comments on my blog so that I can be aware of them.
Please share this message only together with this information and without changes, including the title. If you have questions, please contact me via
transformation33@gmail.com. Thank you.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen