maandag, december 22, 2014

Schenk Je Aan Iedereen Behalve Aan Jezelf? - 21 December 2014 / Brenda Hoffman


Schenk Je Aan Iedereen Behalve Aan Jezelf?
21 December 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Dit vakantieseizoen mag moeilijk voor jou zijn. Niet omdat je niet gevuld bent met Liefde, maar dat de maatschappij dicteert wat je zou moeten voelen en doen.
Dit is waarschijnlijk het laatste vakantieseizoen dat de 3D 'zouden moetens' je wezen tot deze omvang binnendringen.
Sommigen van jullie zijn voorbij de verwachtingen en rituelen verhuisd welke in jullie 3D wereld gecreëerd worden. Anderen van jullie gaan door te worstelen met een continuüm van 'zouden moetens' van: "Ik wens dat ik dit liefdevolle seizoen met iemand zou kunnen delen." tot "Waarom speel ik rollen waar ik niet in geloof?"
Het is niet slecht of verkeerd om Liefde tijdens dit seizoen tot uitdrukking te brengen - als je het werkelijk voelt. Maar om sensaties te creëren slechts omdat je dat zou moeten is voor velen verwarrend. Jullie zijn voorbij de meeste van jullie 3D 'zouden moetens' en overtuigingen gegaan en toch, duwt dit seizoen jullie in/naar jullie oude leven.
Dit is inderdaad een schitterend seizoen, want Liefde wordt op vele manieren tot uitdrukking gebracht en gedeeld. Maar dit seizoen duurt slechts een paar dagen. De maatschappelijke boodschap is dat je een liefdesknop om zou moeten draaien tijdens dit seizoen en om niet al te bezorgd of geïnteresseerd te zijn in Liefde gedurende de rest van het jaar.
Misschien is dit een wrede inschatting voor sommigen. Want jullie houden van het vakantie bakken/koken, het winkelen, de boom versieren, de kaarsen aansteken en liefdevolle samenkomsten.
Doch, liefde heerst niet voor anderen tijdens dit seizoen. Jullie voelen het als een plicht om te bakken, te koken, te versieren, te kopen, met familie en vrienden bijeen te komen, jullie 3D bestaan te handhaven, alsook je aan de Universele verschuivingen aan te passen. Het is teveel. Jullie zijn overbelast en kunnen niet wachten totdat de vakanties voorbij zijn. Jullie delen geen liefdevolle ervaring, jullie delen louter een volgende 3D werkervaring. Je zou dit moeten doen, dat moeten voelen en aan iedereen moeten denken behalve aan jezelf.
 
Het is tijd om ook aan jezelf te schenken.
Misschien is iets dergelijks niet mogelijk dit jaar, want je hebt je al voorbij je energie niveaus verplicht. Dit is het laatste jaar dat je dat zult doen. Want de verschuivingen van de volgende paar maanden zullen je verder wegtrekken van de 3D gedachten en verplichtingen.
Je hebt recentelijk nieuwe segmenten in je wezen verwelkomd die wensen om jouw 3D wereld te ervaren. Door dat aldus te doen, is de rest van jou beter in staat om met de nieuwe frequenties te spelen, te tijdreizen en aan dimensie springen te doen.
Omstreeks deze tijd volgend jaar, zullen jouw 3D segmenten zich aan de Nieuwe Jij aangepast hebben en zal er weinig behoefte zijn om de 'zouden moetens' van jullie 3D wereld te voeden.
Maar voor nu, voor dit jaar, zijn jouw nieuwe 3D segmenten verward en ontredderd. Zij zijn er niet zeker van hoe zij zouden moeten handelen - stukjes van dit vakantieseizoen lijken niet harmonieus te zijn. Waarom wordt er van jou verwacht geld aan anderen te geven tijdens dit seizoen en hen de rest van het jaar te verwaarlozen? Geef je geschenken, tijd, energie en geld omdat je dat zou moeten of omdat je vreugde voelt met dat aldus te doen?
Jouw nieuwe 3D segmenten worden in Liefde gebaad. Dus dit "lukrake" vakantieseizoen werkt het niet voor hen uit.
En als de rest van de Nieuwe Jij teruggeroepen wordt in/naar je 3D wezen om het uit te leggen en te coachen, ben je gefrustreerd en niet een heel klein beetje kwaad. Het netto effect is er noodzakelijkerwijze niet eentje van vreugde, maar van 'zouden moetens' en 'moetens'.
Iets dergelijks is niet waar voor iedereen. Want inderdaad, velen van jullie hebben beknot of bespaart op jullie vakantie festiviteiten. Anderen van jullie hebben deze tijd aangewezen om Liefde te delen.
Maar om te geloven dat je als een liefhebbende ziel moet geven en geven, is om terug te keren naar het 3D denken - waar geven goddelijk is en ontvangen egoïstisch.
De nieuwe jij - inclusief jouw nieuwe 3D segmenten - wensen om Liefde te delen.
Hoewel voor sommigen iets dergelijks altijd hun vakantie ervaringen zijn geweest, worden velen zichzelf gewaar zo uitgeput, financieel verarmd of kwaad te zijn dat het niet een seizoen van Liefde is, maar een seizoen van zouden moetens. Geven. Geven. Geven.
Weinigen hebben tot nu toe het volledige continuüm geadresseerd van geven en ontvangen.
Maar dan, is dit zeer waarschijnlijk jullie laatste jaar van het benadrukken van het geven en het negeren of teniet doen van het ontvangen. Claim jezelf en jouw waarde. En aldus zal je dat steeds meer met iedere voorbijgaande dag.
Dit vakantieseizoen is de kap als het ware, de afsluiting van de 3D 'zouden moetens' die jullie voor zolang geaccepteerd hebben.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten