donderdag, december 04, 2014

Sandra Walter - Het Momentum van de Nieuwe Aarde - 3 December 2014


Sandra Walter
Het Momentum van de Nieuwe Aarde
3 December 2014
Zegeningen Geliefden,
December brengt twee krachtige toegangspoorten: de eerste presenteert zich op 4-11 December, en de tweede op 25-29 December. Laat ons de reden van elk van hen verkennen:
December 4 – 11
Focus: Het linken van de geaarde Rastersystemen, inclusief het MENSelijke hartraster, met de Eenheidsbewustzijn en kristallijne rasters van 5D/6D Nieuwe Aarde. Ogenschijnlijk doet er zich een vermenging voor - wat een fantastisch teken is, is dat na 2 jaren van het marineren van de oude rasters met het Nieuwe Licht, onze rasters nu meer Nieuw Licht dragen dan de oude lichtfrequenties. Met een kosmische triggergolf op de 7de, zullen wij het gouden kristallijne diamanten Licht van de Nieuwe MENS en de Nieuwe Aarde afvuren, ter voorbereiding op de krachtige opwaarderingen en energetica van 2015. De planetaire vermenging gaat een trede omhoog, en de tijdlijn verschuiving van afgelopen Oktober doet diens werk snel en effectief. Visualiseer de vermenging als je werkt.
December 25 – 29
Focus: Aan mij werden onlangs twee beelden getoond; de eerste was ikzelf op een lichtschip, en ik leerde om wolken rondom het schip heen te trekken om de lichtverspreiding te maskeren, en ik liet gouden spiralen van de DNA helix vallen zoals een toegangspoort omlaag naar de grond draait. De tweede was, DNA spiralen die dienst deden als ladders naar de hogere Gaia tijdens deze passage. Poortopzichters, wij zullen de volledige activering van de Gouden Ras DNA sjablonen voort roepen binnenin de belangrijke heilige oorden om uit te lijnen met de portalen en sterrenpoorten die zich tijdens deze toegangspoort openen. Voel je vrij om je te verbinden met de Meester IK BEN sjablonen van Berg Shasta.

Laat het Licht voor Jou Werken
Een sterke toename in het Zonne Kosmische Christus Licht wordt aan het einde van de maand verwacht. Wij ervaren deze groeiende trilling als Goddelijke Liefde, Zuiverheid en Innerlijke Harmonie. Het externe neigt ernaar om getriggerd te raken, samen te trekken, of verward te zijn door dit Licht; het stelt de oude polariteitpendule in om in de tegenovergestelde richting te slingeren om het magnetisme te balanceren. Echter, je mag opgemerkt hebben dat de pendule niet zoveel met zich meeneemt aangezien het naar het negatieve slingert om het positieve te balanceren. Het is een multidimensionale pendule met vele richtingen en vele facetten. De dualiteit is aan het desintegreren aangezien duizenden in dienstverlening de Nieuwe Licht dynamica van neutraliteit, mededogen en Goddelijke Liefde demonstreren. Verwacht het onverwachte, geliefden. Zoek niet naar bewijs van onze vooruitgang in oude programma's; focus je op het Nieuwe Licht en ben ijverig met het implementeren van alles dat het openbaart in je eigen levensstroom.
Doorgaans, trekken de vakantiedagen/het einde van het jaar sterk Licht aan, aangezien zo velen (ontwaakten en onontwaakten) feestvieren, bidden, bijeenkomen, aanbidden, en hun trilling verhogen met het geven van geschenken en het helpen van anderen. De verenigde activiteit van de vakantiedagen en voornemens voor het Nieuwe jaar creëren een magnetisme wat Licht naar intenties aantrekt. Nu dat wij in de Nulpunt dynamica zijn, wordt de energie van die collectieve ervaring sterker. Poortopzichters en rasterwerkers, gebruik deze trilling om er jullie energiewerk mee te ondersteunen. Poortopeningen worden zeer versterkt wanneer het collectieve bewustzijn in resonantie is.
De Onbekende Zone
Mijn Pleiadische Team zegt dat ons harde werken en aanpassingen slechts een warming-up waren voor de energieën die wij op het punt staan om te ervaren. Wij staan op het punt om energieën te ontvangen welke onbekend zijn voor ons lichaam en energiegebieden. Het is moeilijk om te voorspellen wat zij zullen doen met sommige vormen van bewustzijn. De langzame-en-gestadige voortgang van de Ascentie zal getriggerd worden in/naar een hogere versnelling. Het voelt aan zoals een combinatieslot; alle factoren eindelijk uitgelijnd voor een grote ontsluiting van het onbekende. Het is een tijd om gecentreerd te blijven met een open hart, vereenvoudig, en adem het onbekende in. Wij zullen de Goddelijke stroom op een gloednieuwe manier moeten ervaren als wij de onbekende zone betreden. Handen op het hart, adem, zeg dank je wel voor de Ascentie.
Er zijn vele aanpassingen geweest voor het fysieke dit jaar terwijl de openbaringen ontvouwden; dit gaat door, geliefden. Persoonlijk, zijn er vele momenten geweest waarop ik me afvroeg of mijn lichaam het Nieuwe Licht wel aan zou kunnen. IK BEN in het midden van een volgende ronde van schedel veranderingen, en het zenuwstelsel/meridiaan/DNA activeringen waren uitputtend. Echter, samen met de fysieke aanpassingen komt een versterking van gemak en goedgunstigheid, en een diepgaande loslating-ondertussen-nog-steeds-druk-bezet met de sensatie terwijl wij tussen werelden in lopen. Mijn ervaringen met de Hogere Rijken zijn veel meer  opmerkenswaardig geworden en vaak bizar als mijn bewustzijn vermengd met mijn Team. Een krachtige magnetische verschuiving werd hier gevoeld net voor de Sedona aardbeving deze week; ik verwacht daar meer van als Gaia's hogere en lagere rastersystemen met elkaar vermengen.
Denk eraan, energetische intensiteit is planetair alsook persoonlijk. Stuur harmonie, goedgunstigheid, vrede, goddelijke Liefde door alle deeltjes van Gaia, de koninkrijken, elementalen, en de geliefde MENSheid. Wij kunnen voordeel nemen van onze huidige overzichtelijkheid, voordat een grote andere evaring voor ons aanstaande is tijdens de Equinox-Bloed Maan Poortopeningen volgend jaar.
Dankbaarheid naar allen die deelnemen aan deze ongelooflijke Verschuiving en Ascentie. Zo vermoeid, moe of bekabeld als de Wegwijzers ook mogen zijn, wij ontvangen de hoogste eerbewijzen in de hogere rijken. Weet het, voel het, bezit jouw Dienstverlening.
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2014 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten