vrijdag, december 05, 2014

Maria - Leven in Vreugde - 2 December 2014 / Annemiek Coenen


Maria
Leven in Vreugde
2 December 2014 /  Annemiek Coenen
Het vrouwelijke in ieder gaat steeds verder open. In je kracht staan in zachtheid en de woorden uitspreken die je voelt. Dat wat je voelt mag in waarheid uitgesproken worden. Sta open hiervoor en laat de reactie van de ander door je heen stromen. In liefde stroomt alles door je heen als het vat wat je bent.
Liefde is een spel, een spel om te voelen, de warmte te voelen voor al wat is. Liefde is een openstellen voor zowel het donkere als het lichte in jezelf.
Lieve mensen, de liefdeskracht vermeerdert en vermeerdert en dit alles in een snel tempo. Daarom is de balans op dit ogenblik zo belangrijk, het is voor u zelf zo belangrijk om in het midden te blijven en zo gauw u stress voelt, uw energie te laten zakken naar het midden. U wordt allen gevoed met situaties en verhalen die zich in het verleden of de toekomst afspelen, maar er is alleen maar NU. Hiermee hoeft u niets meer. Ben de waarnemer en leer dat het verhaal, uw verhaal van u af kan glijden, door te leren waarnemen en te voelen. Hoe meer u dit doet, hoe gemakkelijker het gaat.

Hoe meer u dit doet hoe meer warmte u in uzelf gaat voelen en dit is waar het om gaat. Het goed voelen in jezelf, blij zijn met jezelf, daardoor houd je van jezelf. Zelfliefde is het belangrijkste voor iedereen. Liefde voor jezelf, houden van jezelf, er zijn voor jezelf. Het lijkt de omgedraaide wereld en dat is het ook. Als iedereen voor zichzelf zorgt wordt er aan iedereen gedacht. Met andere woorden, je kunt pas liefde geven aan een ander als je eerst liefde aan jezelf geeft. Hoe meer je dit volgt hoe meer je zult merken dat er voor je gezorgd wordt.
Vele eeuwen is dit anders geweest. Maar in deze tijd mogen we weer terug naar onszelf komen. Weer herinneren wie we in werkelijkheid zijn. 'Uw Rijk Kome' is nu aan gebroken.
Leven in vreugde in het Nu moment zonder oordeel, angst, schuldgevoel en andere patronen. Deze verdwijnen door de emoties te omarmen en te weten dat jij deze emoties niet bent.
Kommer en kwel hoeft er op deze manier niet meer te zijn, want hoe meer alles omarmd wordt, hoe simpeler dat alles in liefde afgewikkeld wordt.
Zo heeft ieder persoon diens eigen verhaal dat afgewikkeld mag worden. Daarom, heb begrip voor elkaar en zie dat iedereen in diens eigen afwikkeling zit. Daarom kan je dus ook geen oordeel of afwijzing aan de ander geven, omdat je dan jezelf aan het afwijzen bent. Liefde is het toverwoord. Ik Ben jou, jij Bent mij, wij zijn allen één.
Namasté Ik ben Maria.
Copyright © 2014 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten