vrijdag, december 05, 2014

Karen Dover - WAARHEID Omhelzen, Gewaarwording/Inzicht Veranderen - 4 December 2014


 Karen Dover
WAARHEID Omhelzen, Gewaarwording/Inzicht Veranderen
4 December 2014
Er wordt veel gesproken over WAARHEID en er is veel debat gaande over de volledige menselijke levenservaring op deze planeet. Veel mensen vragen mij waarom iets dat zij dachten dat "WAARHEID" was verschuift wanneer ik verklaar dat WAARHEID GEWOON IS. Het is belangrijk te beseffen en te begrijpen dat WAARHEID GEWOON IS maar dat jullie gewaarwording/inzicht van de genoemde WAARHEID zal wijzigen en veranderen als je alles loslaat dat probeert jou te leren dat iets anders is dan dat het in WAARHEID is.
Dit komt neer op het menselijke logische verstand en de manier dat het verwijst naar de menselijke levenservaring. Wanneer jij jezelf toestaat een ERVARING te hebben en los te laten ben je niet in gewaarwording, je bent in ERVARING, wanneer je probeert om logisch uit te werken wat er voor jou geplaatst is, dan ben je in GEWAARWORDING en niet in ervaring, zij zijn niet hetzelfde.
Voor veel mensen is de menselijke levenservaring iets geworden om te bespreken en iets om gewaar te worden, het is geen ervaring. In de "Beyond the Looking Glass Radio Show" deze avond gaf ik het voorbeeld van gras, hoe je de verschillende types van gras kunt bespreken, hoe het voelt, hoe het eruit ziet, maar totdat je in feite staat en het genoemde gras ERVAART neem je gewaar hoe het gras is, je ERVAART het niet en aangezien gras GEWOON IS zal de ervaring die je hebt veranderen iedere keer dat je de ervaring toestaat. Wat het menselijke logische verstand doet is te verwijzen naar iets dat je ervaren hebt en dan wanneer het TOESCHIJNT dat je de "zelfde" ervaring hebt, trekt het uit het geheugen van de "vroegere" ervaring en probeert jou te leren dat je op een bepaalde manier moet reageren in reactie op de genoemde "vroegere" ervaring.

Dit haalt jou uit het nu moment vandaan als je het menselijke logische verstand volgt, want dan neem je waar/merk je op wat er gebeurt en ervaar je niet het NU moment waarin je het hebt. Het logische verstand houd hier niet van en je mag deze blog een paar keer moeten lezen om jezelf toe te staan volledig het verschil te begrijpen tussen gewaarwording/waarneming en ervaring. Net zoals het menselijke logische verstand zal proberen jou te leren dat wat je ziet alles is dat er zich voordoet, filtert het menselijke logische verstand bijna 80% van de informatie dat het inneemt, dus waar het een referentiepunt voor heeft zal het zijn waar het aan vasthoudt wanneer informatie in/naar je besef komt dat ondersteund waar het AL naar verwezen heeft. Dit is waarom het onontbeerlijk is om de evaring toe te staan welke zich voordoet en welke zich rondom jou heen, door jou heen en binnenin jou ontvouwt, en aangezien je nog nooit eerder op dit niveau ervaren hebt zal het menselijke logische verstand proberen om de ervaring eruit vandaan te filteren.
Het zal proberen jou te leren dat wat je voelt niet juist kan zijn want het zal geen "bewijs" hebben in de vorm van referentiepunten voor de genoemde ervaring. Dit is de uitdaging waar velen van jullie doorheen gaan in deze tijd, diegenen die in je menselijke leven zijn en die ook niet de ervaring toestaan en vertrouwen op de referentiepunten, zullen proberen om jou over te halen te luisteren naar je verstand en niet naar jouw hart. Dit is zuiver omdat zij hoofd gecentreerd zijn en het hart niet toestaan om WAARHEID te tonen en alleen het HART KENT WAARHEID. Het menselijke logische verstand heeft verwijzingen naar wat het GELEERD werd, niet wat bekend is omdat weten alleen komt vanuit de BRON welke de ENERGIE is welke JIJ in WAARHEID BENT en voorbij het menselijke logische verstand zetelt.
In deze tijd op de planeet probeert de ENERGIE welke JIJ in WAARHEID BENT jou WAARHEID te laten zien door de ervaring voor jou te plaatsen van wat vaak genoemd wordt het "onbekende". Zoals jou GELEERD werd binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie om het "onbekende" te vrezen, zullen velen van jullie in een ruimte zijn waar jullie polaire tegengestelden hebben met betrekking tot jullie menselijke verstand OF jullie HART ruimte. Bij het ondersteunen van jou, houdt het Universum de ruimte voor jou vast om hiermee te spelen, je KUNT dit NIET verkeerd krijgen, er is geen "goed" of "fout", er IS GEWOON. Zo velen van jullie zijn in deze tijd wat toeschijnt te zijn wachtpatronen, vastgehouden door het Universum terwijl je de Nieuwe Aarde frequenties navigeert die jou herhaaldelijk vragen om beslissingen te maken die gebaseerd zijn op hoe jij je VOELT en niet op wat je denkt.
Velen van jullie mogen in een soort van "groundhog" dag zijn, waar de situatie zal verschijnen om te blijven, dit is jouw kans om een beslissing vanuit de HART ruimte te maken en niet vanuit het menselijke logische verstand. En terwijl je oprecht aan jouw HART ruimte blijft zal dan de situatie beginnen te ontvouwen, evolueren en uit te breiden. Vasthouden aan de interpretatie van de situatie van het logische verstand zal de situatie verlengen, het kan niet in wat anders dan ook dan de WAARHEID ontvouwen, want WAARHEID IS GEWOON en JIJ BENT. Om de menselijke levenservaring in WAARHEID toe te staan wordt aan jou gevraagd om los te laten en te ZIJN, volg je hartruimte en sta de ervaring toe dat aan jou te bevestigen wat je VOELT. Dit is het polaire tegengestelde van hoe jou geleerd werd dat het leven is en waarom de oude 3D Aarde gecreëerde constructie zal verschijnen om te blijven, want alleen door los te laten van wat jou geleerd werd kan jou de ervaring toestaan dat aan jou laat zien wat GEWOON IS.
Voor diegenen van jullie die het frequentie niveau bereikt hebben, gevraagd door de ENERGIE welke JIJ in WAARHEID BENT om in/naar uitbreiding te verhuizen houd ik wekelijks online "Soul Collection ™ klassen. Voor verder informatie aangaande deze klassen bezoek alsjeblieft de website www.karen-dover.com of klik hier. (Engelstalig en hier moet voor betaald worden!!!)
WAARHEID IS GEWOON en als je begint de frequenties van de Nieuwe Aarde in WAARHEID te navigeren zal dit aan jou bevestigd worden door ervaring.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen