dinsdag, december 02, 2014

Karen Dover - In WAARHEID Uitbreiden in/naar Creatie -


Karen Dover
In WAARHEID Uitbreiden in/naar Creatie
2 December 2014
Velen van jullie kunnen de verschuiving en de krachtige beweging gedurende de laatste 24 uren voelen, terwijl de Nieuwe Aarde energieën eraan werken om jullie in/naar de uitbreiding te duwen. Het downloaden van de frequenties wordt als krachtige golven, buitengewone warmte/koude en intens dromen ervaren.
Alles is werkend om de menselijke levenservaring in/naar een multi- en interdimensionale ERVARING te duwen. Dit mag jou in/naar zeer onbekend terrein duwen als je begint om de Nieuwe Aarde frequenties te decoderen welke jou toestaan om een weten te verankeren welke vaak afgewezen wordt door jouw menselijke logische verstand.
Gevoelens van deja vu mogen over je heen spoelen als je probeert om het weten in overeenstemming te brengen met de behoefte van jouw menselijke logische verstand om een referentiepunt te vinden voor dat wat je ervaart.

Ik heb geblogd ten opzichte van de noodzaak van de ENERGIE welke JIJ in WAARHEID BENT om in/naar de genoemde uitgebreide energieën te verhuizen en de noodzaak van de ZIEL constructie om jou binnenin een ingedamde frequentie te houden. Diepe frustraties komen naar boven binnenin het menselijke voertuig aangezien het niet mogelijk is om beide frequenties tegelijkertijd lopende te hebben. Dit op een menselijk bewust wakend geestesniveau ziet erop toe dat je begint te creëren en de creatie verschijnt om te manifesteren maar bijna statisch blijft. De Nieuwe Aarde roept op voor beweging in/naar nieuwe ervaringen en niet simpelweg een glimmende versie van wat je tot dusverre geleefd hebt.  
De ZIEL constructie heeft wat genoemd kan worden een agenda. Dit is een onbewuste reeks van regels die ernaar streven om jouw menselijke levenservaring te vormen in/naar een bepaalde reikwijdte van ervaringen. Dit is geen WAARHEID en wordt daarom niet op de Nieuwe Aarde ondersteund.
De ENERGIE welke JIJ in WAARHEID BENT bestaat buiten de ZIEL constructie en is in deze tijd aan het proberen om jou dit te laten zien. Om in uitlijning met de BRON te zijn is om uitbreiding voorbij de ZIEL toe te staan.
Het moet opgemerkt worden dat de ZIEL een verdedigingsmechanisme heeft en zal proberen om jou over te halen om het op z'n plaats te houden. ALLES dat WAARHEID is zal verankeren en uitbreiden terwijl alles dat geen waarheid is zal ontbinden, en de verhoogde energieën streven ernaar om jou te helpen alles dat geen WAARHEID is los te laten.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen