maandag, december 01, 2014

Karen Dover - De Loslating van "Afscheiding" in WAARHEID - 30 November 2014


 Karen Dover
De Loslating van "Afscheiding" in WAARHEID
30 November 2014
Het menselijke ras werd sinds het begin van diens creatie geleerd dat het afgescheiden is, binnenin het menselijke ras worden de menselijke man en de menselijke vrouw herhaaldelijk geleerd dat zij "anders" zijn, met op alle momenten de nadruk geplaatst op de verschillen. Echter, een menselijke baby moet het verschil LEREN en VERANKEREN. Totdat een menselijk kind de leeftijd van ongeveer 2/3 jaar oud bereikt zien zij geen afscheiding, een kind van deze leeftijd kijkt in een spiegel en ziet niet "zichzelf" het ziet een menselijk wezen die ervoor staat. Het lijnt zich niet uit met de weerspiegeling totdat het begint de 3de chakra te verwerken wat in de menselijke gestalte geleerd wordt dat het de "IK BEN" is, de ZONNEvlecht.
Vanaf de geboorte totdat je jouw menselijke gestalte verlaat verwerk je iedere chakra of energiecentrum op diens beurt, bewegend van de basischakra naar de kroon en dan terug om de basis te verwerken. Wat voor pijn dan ook dat ervaren wordt in het jaar waarin je de chakra verwerkt, wordt 7 jaren later opnieuw bezocht wanneer je wederom de voornoemde chakra verwerkt. Dus de "IK BEN" wordt op de leeftijd van 2/3 jaar verankerd (de ZONNEvlecht zijnde de derde chakra in het menselijke energiesysteem). In alle spirituele leringen binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie wordt jou geleerd dat jij je volledig uit moet lijnen met de "IK BEN" als jou geleerd wordt dat je volledig uit moet lijnen met jouw "ZIEL'. Beide zijn een constructie die ernaar streven om AFSCHEIDING te herbekrachtigen en dit wordt niet ondersteund in de Nieuwe Aarde werkelijkheidsfrequenties want het is geen WAARHEID.  
Hoe kan er een "IK BEN" zijn wanneer je bij de BRON noch mannelijk noch vrouwelijk bent en je eenvoudig BENT, je bent niet "IS", je "BENT", wat de mix is van zowel de mannelijke als de vrouwelijke energieën. Het is alleen op deze planeet, terwijl je in de menselijke gestalte bent, dat jou herhaaldelijk geleerd wordt te geloven dat afscheiding bestaat. Het zou nu beredeneerd kunnen worden dat het menselijke ras in polariteit leeft en er daarom een afscheiding is maar polariteit is een RESULTAAT van de "IK BEN" lering, ALLEEN mensen zien afscheiding, dieren zien geen afscheiding want het is geen WAARHEID, dieren zien geen mannelijk of vrouwelijk zij zien alleen maar ENERGIE want ENERGIE IS GEWOON en JIJ BENT.

Er wordt in deze tijd veel gesproken over het eenvoudig vermengen van het vrouwelijke aspect met het mannelijke en evenwicht te krijgen, maar dit is geen WAARHEID aangezien het niet ver genoeg gaat, er is op GEEN ENKEL niveau afscheiding en de menselijke gestalte wordt nu voorbereid om dit te begrijpen en te verankeren. Om deze WAARHEID te verankeren moet je AFSCHEIDING loslaten en dit wordt gedaan door de "IK BEN" los te laten. Te geloven dat je afgescheiden bent op wat voor niveau dan ook van de BRON is een vervorming, je kunt niet afgescheiden zijn want de BRON is CREATIE en JIJ BENT CREATIE.
De "IK BEN" zit in de ZONNEvlecht en werd vervormd sinds het begin van de creatie van het menselijke ras om te voorkomen dat je WAARHEID herinnert. De ZONNEvlecht is de belangrijkste WORTEL in/naar jouw energie handtekening, dit energie centrum volledig afsluiten of openen staat toegang toe tot al jouw energiecentrums en dit energiecentrum is waar de ZIEL verankerd is. Zoals ik voorheen uitgelegd en geblogd heb; de ZIEL is een constructie en jou werd GELEERD om je ermee uit te lijnen, maar dit zal jou tegenhouden van het volledig bereiken van de BRON, want diens doel is om jou opgesloten te houden in de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Daarom, om je volledige kracht te bereiken, wat de BRON is, moet je de constructie welke de ZIEL is loslaten, dit staat jou toe om in vrijheid te co-creëren met de ENERGIE welke JIJ BENT, wat de BRON is, te co-creëren met het Universum waar voor het menselijke ras naar verwezen wordt als GOD.  1 & 1 = 3 is de equatie voor de Nieuwe Aarde.  
Dit vertaalt zich als de BRON en GOD = ONEINDIGHEID. JIJ BENT een oneindig wezen en je kunt alleen jouw volledige kracht/macht herinneren en gebruiken wanneer je co-creëert met GOD/het UNIVERSUM. De ZIEL constructie belemmert deze verbinding door onophoudelijk je menselijke levenservaring te filteren als eentje van polariteit en afscheiding. Het menselijke logische verstand probeert om dit verder te metselen door dat te verwijzen naar wat ervaren werd als alles dat ooit ervaren kan worden en dit is geen WAARHEID.
Het wonder dat je zoekt in deze tijd is voorbij de menselijke ZIEL en ligt bij de BRON, de reden dat je incarneerde in deze dimensionale tijdlijn in een menselijke gestalte was om in WAARHEID te co-creëren, om dit te doen moet je jouw eigen ENERGIE bereiken wat voorbij de constructie is welke de ZIEL is.
In deze tijd wordt aan jou gevraagd om "IK" los te laten en te begrijpen dat JIJ BENT.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen