dinsdag, december 30, 2014

Jezus - Normen en Waarden - 29 December 2014 / Annemiek Coenen


Jezus
Normen en Waarden
29 December 2014 /  Annemiek Coenen
Als nieuw geborene ben ik op de Aarde gekomen, met de opdracht om ervoor te zorgen dat iedereen de Christus in zichzelf weer herinnert. Herinneren wie we zijn in al zijn grootsheid.
Ik ben gekomen om tot u allen te spreken, de gehele mensheid.
Er worden offers van u allen gevraagd die u opleveren dat u in de volle waarheid gaat leven. Dit is altijd in alle tijden gebeurd. Heb geen angst, maar kijk ernaar en observeer. Velen zijn u voor gegaan. In waarheid met u zelf leven zal uw hart verwarmen. Met dit doel ben ik ook op de Aarde geweest, om iedereen te laten zien dat de godheid in zichzelf zit en niet erbuiten.
Vele gedachten komen uit het denken, maar dit zijn veelal de patronen van vorige levens. U hoeft alleen te aanschouwen en alles door u heen te laten gaan. Dit zijn de laatste lootjes voor velen onder u.
De Gouden Christus zit al in velen van u, u bent bevrijd. Voel u vreugdevol hierdoor, laat u niet naar beneden halen door uw lagere energieën, bekijk en voel ze met mildheid. Alles is een ervaring, er bestaat geen goed of kwaad deze vormen zijn er door de mensheid aan toe gevoegd. Normen en waarden zijn vaak patronen die los gelaten mogen worden voor het grotere geheel.

Vele levens hebben we als mensheid een groots spel geleefd waar nu het einde van in zicht is. Vertrouw op uw eigen innerlijke stem en luister hiernaar, door dit te doen zullen er steeds meer deuren voor u geopend worden.
Dit nieuwe jaar begint voor velen in rust, in pauze, in niemandsland, maar de sluiers zullen langzaam opgetrokken worden. De energie vibreert en het Licht gaat aan. Daardoor zal er meer duidelijkheid zijn voor iedereen.
Wij beseffen dat dit een moeilijke tijd is geweest voor velen. Maar de beloning en ommekeer is voor ieder die zich zelf ontdekt. Leef in Liefde en Licht.
Ik groet u allen in Liefde Jezus

Copyright © 2014 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten