zondag, december 28, 2014

Hilarion - Bewuste Creatie is de Volgende Stap in Jullie Spirituele Ontwikkeling - Herplaatsing van Januari 12-19, 2014Hilarion
"Bewuste Creatie is de Volgende Stap in Jullie Spirituele Ontwikkeling"
Januari 12-19, 2014
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Dierbaren,
De tijden die voor jullie liggen zijn gevuld met energieën van nieuwe aanvangen en dit creëert een gevoel van verwachting terwijl tezelfdertijd alle uitstaande kwesties naar de voltooiing gebracht moeten worden, en er is een gevoel van wachten in een leegte tussen twee werelden in. Het is een vreemde tijd voor diegenen van jullie die er oprecht aan gewerkt hebben om zich met de hogere aspecten van zichzelf uit te lijnen, want jullie weten dat het werk in voltooiing is nochtans worden jullie gewaar dat de weg voorwaarts wazig en ongedefinieerd is. Dit is omdat jullie je wereld creëren terwijl jullie door iedere dag heengaan en jullie er niet aan gewend zijn om bewust te creëren. Dit gevoel zal voorbij gaan en is tijdelijk van aard, alles dat er vereist is is een bereidheid om volledig in ieder moment aanwezig te zijn en dit nieuwe idee van jezelf te integreren. Bewuste creatie is de volgende stap in jullie spirituele ontwikkeling en vereist meer aandacht van jullie.
Creëer een plan voor wat je wenst te creëren en te ervaren in jouw persoonlijke wereld. Maak een lijst van hoe dit er voor jou uit zou kunnen zien inclusief het voelen van de emoties van het hebben van wat je wilt, jezelf voor je ziend terwijl je de ervaring hebt met een gevoel van opwinding en welzijn. Visualiseer ieder detail zoveel als je kunt en zo vaak als je kunt. Dan wanneer je het gevoel hebt dat het volledig is, laat het naar het Universum los en weet dat het voor jou aan het manifesteren is. Deze methode wordt het beste uitgevoerd ten tijde van de nieuwe maan fasen om jouw creatie te beginnen, eraan werkend het te visualiseren en het te bezitten tot de volle maan fase, wat het tijdstip is dat je het naar het universum loslaat wetende dat het voor jou in goddelijke timing gemanifesteerd zal worden. Jullie worden bewuste scheppers in jullie wereld van iedere dag. Sommigen van jullie mogen deze oefening moeten blijven onderhouden totdat het gemakkelijker voor jullie wordt. Herinner je dat niets dat pas opgestart is onmiddellijk komt, maar met een grotere uitoefening en training zal je erin bedreven raken.

Diegenen van jullie die zich in het afgelopen jaar teruggetrokken hadden zijn nu gereed om wederom voorwaarts te gaan. Jullie zijn nu weer op adem gekomen, zoals ze zeggen, en zullen bij jezelf gewaarworden dat jullie je werk en zelfmeesterschap met hernieuwing en groot enthousiasme beginnen. Deze keer, zal de weg voorwaarts veel gemakkelijker zijn dan ooit tevoren. Jullie zullen gevuld zijn met een gevoel van het hogere doel en velen van jullie zullen tot het bewuste besef komen van jullie aandeel in het goddelijke Plan. Jullie zullen ook beginnen te zien hoe volmaakt iedere ervaring die jullie op jullie reis tot aan dit punt doorstaan hebben geholpen heeft om jullie naar een gevoel van vertrouwen en een persoonlijk gevoel van jullie eigen kracht te brengen. Iedere ervaring heeft diens eigen geschenk aan jullie te geven en nu kunnen jullie gebruiken wat jullie vergaard en geleerd hebben met meer begrip en bekwaamheid ten gunste van jullie zelf en anderen rondom jullie heen. Jullie werden verrijkt met een groter gevoel van jullie eigen gelukzaligheden en bekwaamheden.
Het is belangrijk om jezelf met vriendelijkheid binnenin jouw gedachteprocessen te behandelen en herinner je dat alles dat je in jouw leven ervaren hebt is waar jouw ziel aan deel wenste te nemen om jou naar een groter gevoel van meesterschap te brengen. Dit is waar je nu op jouw reis staat. Vier deze prestatie door jezelf te belonen met de één of andere actie of een artikel dat voor jou belangrijk is. Laat het iets zijn dat jou grote vreugde brengt en jou helpt je te herinneren hoe ver je op jouw pad van initiatie naar het hogere bewustzijn en begrip gekomen bent. En wij vragen aan jullie om de momenten te vieren als zij zich voor jullie ontvouwen, want het helpt om jullie frequentieniveau afgestemd te houden op de altijd verhogende energieën die door de atmosfeer heen stromen om de planeet zonder ophouden te overstromen.
Verbind je iedere dag aan de Aarde en blijf geaard. Eet voedsel dat de hogere frequenties aan iedere cel in jullie transformerende lichamen geeft. Affirmeer iedere dag dat je een eeuwig krachtig/machtig wezen bent die het proces van verouderen kan stoppen en zichzelf op ieder niveau kan vernieuwen. Gedachten en intenties zijn de dingen die de werkelijkheid in/naar jullie ervaring brengen. Schrijf jullie intenties op en herhaal hen iedere dag, idealiter aan het begin van jullie dag maar wat meer belangrijk is is jullie consequente doorzettingsvermogen. Jullie creëren jullie nieuwe werkelijkheid door deze oefening, en iedere dag is een frisse start. Vul het met de meest positieve en welwillende intenties voor jullie zelf, jullie geliefden, jullie  leefgemeenschap en jullie volledige planeet. Liefde is het antwoord in alle situaties en dit wordt meer waarneembaar in jullie persoonlijke wereld.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten