zondag, december 14, 2014

De Raad - “Vier Jullie Zelf” - 13 December 2014 / Ron HeadDe Raad
“Vier Jullie Zelf”
13 December 2014 / Ron Head

Wij keren vandaag terug naar één van onze favoriete onderwerpen, energie. Wij hopen om jullie een lichtelijk andere kijk te geven van wat er aan het gebeuren is gedurende deze belangrijke tijd. Voor sommigen van jullie zal dit meer dan waar klinken. Dat de goede Dr. Seuss ons mag verontschuldigen. Voor anderen zal het vooralsnog nog steeds blijven als iets van een gewenste mogelijkheid. En natuurlijk, daar zijn nog steeds diegenen in ontkenning of zijn zich nog steeds volslagen onbewust van het onderwerp.
Wij zijn ons bewust dat sommigen van jullie in staat zijn de energieën te zien waar wij over spreken. Anderen van jullie zijn zeer bekwaam geworden om fysiek de golven hiervan te voelen als het in jullie lichamen en omgeving gutst. En er zijn talrijke combinaties van deze bekwaamheden. Sommigen zijn ook gevoelig voor de veranderingen die zij waarnemen in hun lichamen en omgevingen. Sommige anderen voelen zichzelf wederom op de één of andere ongedefinieerde steile helling. Er is iets groots aan het gebeuren, maar jullie weten niet wat het is.
Je hebt, in het recente verleden, andere van dergelijke momenten ervaren, elk van hen energetisch van aard, elk van hen in staat om onopgemerkt te blijven door diegenen rondom jou heen. Echter, voor jou, als je terugkijkt naar deze laatste jaren, naar iedere markerende staptegel van verandering en groei, zal je denken dat jij je "vinger er niet opgelegd kan krijgen", zoals jullie zeggen. Maar jij weet dat je op de één of andere manier helemaal niet meer de persoon bent die je slechts een paar korte jaren geleden was.

Elke van deze markeringen is van een verhogende intensiteit en beïnvloeding geweest. En als jullie de laatste als eerste ervaren hadden, zouden jullie problemen gehad hebben om het in jullie levens te assimileren, zelfs als jullie überhaupt in staat zouden zijn geweest om dat te doen. Dit allemaal werd zeer goed gepland. En jullie weten nu wel dat wij jullie zullen vertellen dat jullie deel uitmaakten van het planningscomité.
Nu, aan het einde van dit jaar, naderen jullie snel een volgende van deze markeringen. Jullie hebben een andere unieke uitlijning in jullie hemelen opgemerkt en noemen het een portaal, of deuropening. Begrijp dat wat jullie observeren aan de buitenzijde een reflectie is van wat er aan de binnenzijde is. Wij zeggen dit steeds weer opnieuw. Jullie hemelen reflecteren jullie net zoveel als dat jullie hen reflecteren. Alles is onafscheidelijk. Alles is één.
Wat er aan het gebeuren is, is dat jullie allemaal, erkend of niet, een mijlpaal bereikt hebben in jullie evolutie van het bewustzijn, deze is meer intens dan degene die hiervoor was, net zoals zij waren. En nu, vallen de gevolgen van jullie veranderingen steeds minder te ontkennen. Zij zullen zeker overduidelijk voor jullie worden zelfs als het niet voor iedereen is.
Er komen veel groepen tezamen voor meditaties in deze tijd, en dat is natuurlijk een goed iets. Wij zouden nu graag naar een iets meer luchthartige energie willen gaan en, zoals wij eerder gedaan hebben, jullie een aangenaam beeld aan willen bieden om aan vast te houden als jullie nadenken over wat jullie aan het doen zijn.

Jullie hebben wat jullie nu "thrill rides" noemen. Op sommige van deze ritten wordt jullie wagon gedurende een korte afstand voort getrokken totdat het de top bereikt, ter voorbereiding op de duik die jullie maag naar jullie kelen zal brengen. Daar is die langzame klik…, klik…, klik … en je weet wat eraan komt. De kleinste van pauzes … en dan …
Wel, maak je gereed omdat dat is waar jullie nu zijn, hoewel jullie het alleen achteraf mogen zien.
Dit is vanuit jullie perspectief een lang en langzaam proces geweest. Wij bieden onze diepste en meest oprechte felicitaties aan aangaande jullie doorzettingsvermogen en toewijding. Vier jullie zelf.
Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten