maandag, december 08, 2014

De Raad via Ron Head - 7 December 2014De Raad
“Jij Bent wat Je Bent, en dat is Perfect voor het Moment”
7 December 2014 / Ron Head

Wij zullen in deze tijd de meer wijdverspreide ervaring adresseren van wat jullie zouden benoemen ascentiesymptomen.
Nu, het lijkt voor sommigen alsof iedere kwaal of pijn die je hebt, als jij jezelf een Lichtwerker noemt, een ascentiesymptoom genoemd kan worden. Dat is bijna waar, maar waar in de zin dat een hoofdpijn indicatief kan zijn van een tamelijk brede variëteit aan kwalen.
Waar jullie nu doorheen gaan -- als je inderdaad in deze "golf" bent van diegenen die hun lichamen aan het voorbereiden zijn op wat eraan zit te komen -- is een toename van de bekwaamheid van het lichaam om de energieën, het licht, vast te houden en te gebruiken. Een deel hiervan is het stijgen van de lichamelijke energie genoemd de kundalini. Een deel hiervan is in feite de ervaring van noodzakelijke fysieke veranderingen in het lichaam zelf. Dit kan nogal onaangenaam zijn, zelfs pijnlijk.

Als dit inderdaad is wat jij ervaart, wensen wij voor jou dat je weet dat je niet gek aan het worden bent, noch sta je op het punt om over te gaan. Wij wensen op geen enkele manier dat jullie dit interpreteren als wij die jullie vertellen om niet jullie medici te consulteren. Er zullen nog steeds actuele behoeften bestaan voor een medische behandeling voor andere oorzaken, en wij willen niet dat jullie je een lichamelijke behandeling ontzeggen waar het nodig is.  
Weet, echter, dat iets van wat je nu ervaart zo intens aan mag voelen dat het bij jou zou kunnen veroorzaken om in paniek te gaan als je het niet begrijpt. Voordat je in paniek raakt, probeer alsjeblieft de oorzaak vast te stellen. Misschien zal je wensen om te lezen over de types van dingen waar wij over spreken zodat je meer voorbereid bent en minder waarschijnlijk in/naar de angst gaat omtrent dingen die feitelijk ten gunste van jou gebeuren.
Als een bijtekst aan deze boodschap, laat ons uiteenzetten dat jullie deze voorvallen als indicaties mogen nemen dat jullie nu echt bewijs hebben van dat er iets aan het gebeuren is. Het heeft ons verbaasd hoe zoveel in staat zijn geweest om dit in het verleden te ontkennen. Voor ons heeft het onmiskenbaar geleken. Iets is er aan het gebeuren. Het gebeurt nu. Weet dit.
Laat ons echter nog één ding zeggen. Als je helemaal niets opgemerkt hebt zoals waar wij over spreken, oordeel jezelf niet als dat je in gebreke blijft. Geen twee van jullie zijn hetzelfde. Geen twee van jullie zullen dezelfde dingen ervaren. Hoewel jullie vele overeenkomsten mogen hebben. Kan jij jezelf zien zeggende, "Hij heeft pijn, ik wil ook in pijn zijn!" Wij dachten van niet. Accepteer gewoon in dankbaarheid wat jouw leven in dit moment is. Jij bent wat je bent, en dat is perfect voor het moment.
Wij eren wie jullie zijn. Doe niet minder voor jezelf en voor diegenen rondom jullie heen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten