donderdag, december 04, 2014

De Raad via Ron Head - 3 December 2014De Raad
“Verhef Elkaar op Iedere Manier dat Jullie Kunnen, Iedere Dag dat Jullie Kunnen”
3 December 2014 / Ron Head

Er komt nu veel informatie naar jullie toe via kanalen en via velen van jullie fijngevoelige schrijvers, Blog posters, en diegenen in jullie sociale netwerken aangaande een verdere toename in de energie, in kracht en frequentie, terwijl jullie deze laatste maand van jullie huidige jaar binnengaan. Dit is waar, en wou zouden daar via dit schrijven ook commentaar op willen leveren.
Een deel van het gevoel van de intensivering die jullie hebben is het relatieve nieuwe aspect van de activering van jullie innerlijke bekwaamheden, veel van waar jullie je, tot aan dit punt, onbewust van geweest zijn. Je mag dit of dat in het verleden geprobeerd hebben, maar je voelde dat je niet in staat zou zijn om er "op wat voor manier dan ook goed" in te zijn. Wij gaan jullie niet vertellen dat jullie artistieke meesters mogen zijn in het je verbergen, hoewel jullie dat mogen zijn. Wat wij wensen te suggereren is dat de inspanning om te ontdekken de energieën van creatie zullen ontsluiten welke sluimerend en geblokkeerd achtergelaten mogen zijn door onbruik.
Jullie zijn scheppers, sommigen van jullie kunnen schilderen, sommigen kunnen muziek spelen, sommigen kunnen koken, sommigen kunnen uitvinden. En wij zouden vele, vele andere manieren op kunnen schrijven waarmee jullie nieuwe dingen in/naar het bestaan kunnen brengen. Jullie zullen bevrediging vinden in deze dingen welke jullie nog nooit eerder gevoeld mogen hebben als jullie deze creatieve 'spieren' voorheen niet geoefend mogen hebben. Jullie zullen ook een klein iets activeren dat inspiratie heet. Wij zullen jullie eenvoudig en rechtstreeks vertellen dat dit nochtans een andere manier voor jullie is om je af te stemmen op het deel van jullie dat aan onze zijde is van wat jullie noemen "de sluier". In veel gevallen, mag het resultaat iets zijn dat nog niet eerder gezien werd terwijl jullie versieringen aanbrengen op de concepten en ideeën waar jullie jezelf tot toe gewaarworden in staat te zijn toegang tot te verkrijgen. Dit noemen jullie over het algemeen een uitvinding. Wereldveranderende dingen gebeurden altijd op deze manier. En de omgeving of het klimaat van die energie wordt verbeterd als steeds meer eraan deelnemen.

Dus, dat nieuwe recept waar je aan denkt zal bijdragen. Ga niet door met te onderwaarderen wat je doet. Ga niet door te onderwaarderen wat anderen doen. Vier jullie zelf en feliciteer elkaar. Verhef elkaar op iedere manier dat jullie kunnen, iedere dag dat jullie kunnen. Die nieuwe wereld die jullie willen? … dit is hoe je het opbouwt.
Terug naar die energie waar wij van zien dat zo velen meer van jullie deze voelen. Tap erop in. Intentie en aandacht zullen dat doen. Sommigen van jullie zullen proberen het te dirigeren. Sommigen van jullie zullen het toestaan te stromen. Sommigen van jullie zullen Mona Lisa's produceren. Sommigen van jullie produceren geweldig gebak. Sommigen zullen nieuwe genezingsmethodes of nieuwe meditaties ontdekken. Sommigen zullen denken dat de resultaten niet zo geweldig zijn. Deze zijn waarde hechtende oordelen. De waarde is echt in het creëren. Verander iets en creëer het opnieuw. Dat is hoe nieuwe werelden gemaakt worden.
Terwijl de mensen nu hun eigen weg gaan in/naar nieuw territorium, dringen wij er bij jullie op aan om hetzelfde te doen. En wij dringen er bij jullie op aan om jullie zelf te voelen als een onderdeel hiervan. Leer aan jezelf te denken en jezelf te voelen als een onderdeel van het geheel en niet het afgescheiden wezen welke jullie geleerd werd om daar aldus hoge waarde aan te hechten. Het afgescheiden voelen heeft diens nadelen, zoals velen van jullie zich daar bewust van geworden zijn. Jezelf als een deel van het Al voelen, dat is iets om ook na te streven. Doe wat je doet als een bijdrage. Het zal een bijdrage zijn, maar jouw intentie is wat voor jou belangrijk zal zijn.
Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten