dinsdag, december 02, 2014

De Raad via Ron Head - 1 December 2014


De Raad
“Jullie zijn aan het Leren om Gelijk te Komen met de Veranderingen die Jullie nu Belichamen”
1 December 2014 / Ron Head
We keren op deze dag terug om met jullie te spreken naar aanleiding van de verschuiving die jullie nu her/erkennen als een doorgaand onderdeel van jullie wezens. Jullie zijn, gedurende enige tijd, bewust geweest dat veranderingen nu een deel van jullie innerlijke leven uitmaken. Alles, feitelijk, is voor jullie aan het veranderen, precies zoals jullie de wens daarvoor tot uitdrukking gebracht hebben. Dit geeft ons een bredere keus van wat te bespreken. Wij kiezen jullie weten, of een gedeelte daarvan.
Wij wensen te spreken over jullie bekwaamheid te weten of wat jullie horen, lezen of zien de waarheid is. Is het wel of niet in overeenstemming met wat jouw hoogste zelf weet waar te zijn. Jullie noemen dit resoneren. Met andere woorden, je zegt dat het op een frequentie trilt dat met dat van jullie zelf harmoniseert, een zeer geschikte omschrijving.
Welnu, wanneer je ernaar streeft om deze bepalingen te maken, ben je dan bewust dat je vereist bent om in je hartruimte te 'zijn' en niet in je verstandelijke vermogen, in wat jullie ietwat ten onrechte noemen jullie geest. Jullie geest zie je, is veel groter dan het verstandelijke vermogen. Wanneer je de resonantie inschat van dat waar je in gewaarwording van bent vanuit je hart, weeg je het af tegen grote voorraden van kennis waar jouw verstandelijke vermogen, tenminste tot dusverre, zich onbewust van is. De gevoelens die opgeroepen zijn zullen jou een werkelijke indicatie geven van of er wel of niet deze "resonantie" met jou is. Er is nog steeds, echter, één kleverig klein probleem, eentje welke jullie geleerd hebben om aan voorbij te navigeren.

Toen jullie leerden om dingen te geloven die in tegenspraak zijn met wat jullie hart zegt, neigen jullie ernaar om te kiezen wat jullie verstandelijke vermogen jullie vertelt. Jullie kiezen "kennis" boven wijsheid. Wij weten dat wij lijken te spreken over iets dat in tegenspraak is met jullie huidige definities van wijsheid. Maar wat wij in feite doen is jullie leren om jullie definities uit te breiden. Wij zeggen dat wat je verkrijgt wanneer je in/naar je hart kijkt voor antwoorden veel groter en betrouwbaarder is dan alles dat jullie over jullie zelf geleerd werd.
Er zijn vele, vele leringen deze dagen betreffende dat waarover wij spreken. Deze zijn niet nieuw. De leringen van Liefde en wijsheid zijn gedurende een lange, lange tijd in omloop geweest. Maar het is ertoe gekomen dat jullie een punt bereikt hebben waar de mensheid, als een geheel, en niet slechts een paar toegewijde ingewijden, nu in staat is om deze concepten in hun leven te assimileren. En dus is het zorgvuldig voeden van deze ideeën in verborgen plaatsen geëvolueerd in/naar een volwaardige inspanning om hen wijd en zijd te verspreiden.
Nog steeds, ben jij, als je dit nabij de tijd dat het gegeven werd leest, op de snijkant, zogezegd. Je wordt herinnerd aan dingen die je altijd gekend hebt. Jou werd gevraagd te vergeten. Nu wordt je aangespoord om het je te herinneren. Wij zullen andere van deze zaken bespreken als de tijden vooruitgang boeken.
Wij zeiden dat er dingen aan het veranderen waren in jullie innerlijke leven. Dit zal doorgaan, en aan het einde van het volgende jaar zullen jullie minder zijn zoals jullie vandaag zijn dan dat jullie nu zijn zoals de 'jij' van een jaar gelden. Benader dit zoals een avontuur om ervan te genieten en om naar uit te kijken en het hoeft niet oncomfortabel voor jullie te zijn. Wij dringen er zelfs bij jullie op aan om je voor te stellen hoe het zou kunnen zijn, maar begrens het niet. Jullie mogen toe willen voegen "of iets beters" aan jullie dagdromen.
Denk eraan om je dagelijks met ons te verbinden via je gevoelens. Wanneer je naar ons "zoekt" op deze manier, zal je snel leren om onze aanwezigheid te kennen. Ook dit is verbeterd vanuit jullie voorafgaande staat. Het was altijd waar, maar nu vibreren jullie hoger. Jullie zijn aan het leren om gelijk te komen met de veranderingen die jullie nu belichamen. Kijk om je heen voor diegenen waarvan jullie weten dat zij deze hogere energie vasthouden en breng tijd met hen door. Het slaat op je over. (als je ons ziet grijnzen, dan ben je correct).
Goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten