maandag, december 29, 2014

De Engelachtige Gidsen - Wat Komt eraan in het Jaar van 2015 - 28 December 2014


 De Engelachtige Gidsen
"Wat Komt eraan in het Jaar van 2015"
28 December 2014 / Taryn Crimi
Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op het jaar van 2015. Zoals velen van jullie weten houden wij er niet van om specifieke "toekomstige voorspellingen" te geven, eenvoudig omdat jullie toekomst niet bepaald is; het verandert eerder onophoudelijk wat gebaseerd is op de beslissingen die jullie in het Nu moment maken. Echter, de "toekomstige" energie van het menselijke collectief is veel meer stabiel dan welk enkelvoudig individu ook is. De reden daarvan is dat het gebaseerd is op de beslissingen van de massa's, in plaats van eenvoudigweg op de beslissingen van één persoon. Wij zullen ons niet focussen op gebeurtenissen of voorvallen, maar eerder op de energie en de ervaringen die waarschijnlijk aldoor zullen manifesteren in elk van jullie levens in de loop van dit volgende jaar; jullie kalenderjaar van 2015.
Zoals wij heel vaak gezegd hebben dit jaar, zou 2014 een jaar van vertrouwen en geloof zijn. Velen van jullie hebben nu een veelvoud van omstandigheden ervaren dit jaar die jullie bekwaamheid getest hebben om jullie vertrouwen en geloof in de gewenste uitkomst vast te houden in plaats van jullie zelf te verliezen in de chaos die zich recht voor jullie ontvouwt. Je focus vasthouden ongeacht van wat er rondom jou heen plaatsvindt, is een cruciale en kritieke stap in het leren hoe leiding te nemen over jullie eigen levens. Terwijl een ieder van jullie de bekwaamheid herkrijgt om een meester schepper te worden binnenin het fysieke rijk, heeft een ieder van jullie ongetwijfeld ervaringen gehad van dat jullie in staat waren om gefocust te blijven en succesvol jullie gewenste uitkomst manifesteerden, alsook een veelvoud van uitdagende ervaringen die jullie vertrouwen en geloof in jullie bekwaamheid uittesten om dat aldus te doen. Dit is wat verwacht kan worden; aangezien een ieder van jullie leert om jullie gedachten te stabiliseren en jullie angsten los te laten.

Het jaar van 2015 brengt de sterke energie van vooruitgang naar voren. Velen van jullie ontdekken dat veel waar jullie onvermoeibaar naartoe gewerkt hebben om te creëren tot bloei zal komen in dit jaar. Dit is niet te zeggen dat iedere wens toegestaan zal worden; hoewel wij zouden willen zeggen dat aan het einde van 2015 velen van jullie terug zullen kijken naar jullie jaar en een enorme hoeveelheid zien van wat er bereikt is. Zoals wij vaak zeggen, bevat alle energie een aangeboren eb en vloed er binnenin. Jullie hebben verscheidene jaren van reflectie, integratie en loslating gehad en jullie zijn nu gereed en in staat om jullie zelf wederom voorwaarts te stuwen. De jaren waarin de energie beweging en vooruitgang ondersteund kunnen vaak een beetje chaotisch voor sommigen aanvoelen die niet het ware potentieel zien in gebruik te maken van de energie ten gunste van henzelf. Echter, als je gefocust kunt blijven en weet dat alles in goddelijke timing samenkomt, zullen jullie zeker verbijsterd zijn over waar jullie tot toe in staat zijn om dit jaar te bereiken. Sommigen mogen vinden dat dit ontmoedigend is, maar het is onze hoop dat velen van jullie de prachtige en wonderbaarlijke zegeningen zien die samengaand met jaren, zoals deze, komen.
De meest belangrijke les om te verkrijgen in dit aankomende jaar is om gefocust te blijven op het eindresultaat van wat jullie wensen te manifesteren, aangezien dit jaar gevuld zal zijn met heel veel gebeurtenissen. Dit zal op een individueel niveau gevoeld worden alsook op een collectief niveau. Als jullie jaar van 2015 tot een einde komt zullen velen van jullie terugkijken en zich afvragen hoe zoveel heeft kunnen gebeuren in slechts één kort jaar, aangezien een ieder van jullie verder voorwaarts gestuwd zal worden dan welk enkelvoudig jaar jullie voorafgaand aan deze dan ook gebracht heeft. Wat eens alleen maar bereikt kon worden in de tijdspanne van een volledig decennia zal nu in dit korte jaar bereikt worden.
Wij hopen dat jullie met opgetogenheid en verwondering naar dit aankomende jaar kijken. Doch wij herinneren jullie eraan om een zeer duidelijk plaatje vast te houden van wat jullie wensen te bereiken. Dit jaar mag heel goed aanvoelen als een wervelwind voor de meerderheid van jullie, maar dat hoeft niet te betekenen dat het geen prachtige, opwindende en adembenemende wervelwind is. Dus wij moedigen jullie aan om de energie ten gunste van jullie te gebruiken om jullie zelf in/naar nieuwe ruimtes te lanceren waar jullie nooit eerder durfden te verblijven.
Wij hopen dat deze boodschap jullie op de één of andere manier gediend heeft, en dat wij op de één of andere manier jullie van dienst geweest zijn.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2014 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. www.Angelic-Guides.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten