woensdag, december 03, 2014

De Engelachtige Gidsen - Jullie Ogen zijn Niet de Waarnemers van Jullie Werkelijkheid, Zij zijn de Projectors - 1 December 2014


 De Engelachtige Gidsen
"Jullie Ogen zijn Niet de Waarnemers van Jullie Werkelijkheid, Zij zijn de Projectors"
1 December 2014 / Taryn Crimi
Vandaag zouden wij graag jullie aandacht willen focussen op jullie holografische werkelijkheid; eentje welke aldus zeer echt schijnt te zijn. Aangezien het schijnbaar de uitdagingen fabriceert waar jullie mee geconfronteerd worden en de obstakels die jullie moeten overwinnen. Welnu, dit is niet te zeggen dat de obstakels niet bestaan, eerder zouden wij willen zeggen dat zij bestaan vanuit het perspectief van jullie waarneming. Jullie hebben de bekwaamheid om het plaatje op ieder moment dat jullie wensen te veranderen, alles dat jullie moeten doen is jullie focus veranderen.
Wij zouden graag deze boodschap willen toewijden aan diegenen van jullie die in de behoefte zijn van een beetje herfocussen, zodat de beelden die er voor jullie tevoorschijn komen meer in lijn zijn met wat jullie wensen te zien. Zoals wij vaak gezegd hebben, is de waarnemer verantwoordelijk voor het bepalen van het wel of niet zien van wat voor ervaring dan ook als positief of negatief. Er zijn vele extremen binnenin jullie werkelijkheid en jullie zijn capabel van het nastreven van zowel de positieve als negatieve en alle mogelijke omstandigheden.
Zeker, het is gemakkelijk om verdiept te raken in jullie alledaagse levens, binnenin de worstelingen en de moeilijkheden waar een ieder van jullie ongetwijfeld mee geconfronteerd worden. Maar wij zouden jullie er graag aan willen herinneren dat jullie niet het lichaam zijn waar jullie op jullie Aarde in lopen. Jij bent een grenzeloze ziel die ernaar streeft om zichzelf op iedere mogelijke manier tot uitdrukking te brengen. Je hebt geen grenzen of beperkingen anders dan degenen die jij op jezelf plaatst. Wij zien zovelen die ontmoedigd raken met hun zoektocht om het leven te creëren dat zij wensen te manifesteren; wanneer zij verstrikt raken in hoe hun dromen toegestaan worden om te manifesteren en dat zij niet voorbij kunnen zien aan de wegblokkade die zij tijdelijk ervaren. Deze wegblokkade wordt eenvoudig op hun pad geplaatst om te verzekeren dat zij herleid worden naar een meer direct en passend pad waarop zij hun gewenste bestemming bereiken. De wegblokkade is niet het einde dierbaren, het is eenvoudig een omleiding naar een betere route.

Dus zeer vaak creëren zo velen dromen die gebaseerd zijn op wat zij denken dat zij feitelijk kunnen manifesteren, in plaats van wat zij werkelijk wensen om voor zichzelf te creëren. In wezen worden velen zichzelf gewaar zich te settelen voor veel minder omdat zij niet voor meer durven te dromen. Wij herinneren jullie eraan, alleen maar omdat het nog niet hier is, betekent niet dat het er niet aankomt. Geloof niet alles dat je voor je ziet, aangezien het geprojecteerd wordt door de gedachten en angsten die jij binnenin jouw geest/gedachten vasthoudt. Voed je dromen door jouw angsten te verhongeren. Beide kunnen niet in dezelfde ruimte blijven aangezien zij tegengestelde trillingen nodig zijn om te manifesteren.
Je moet je aandacht zo sterk focussen op het geloof dat je in jouw bekwaamheid hebt om alles te creëren dat je wenst te creëren, zodat de angsten geen andere optie hebben dan weg te vallen. Dit is hoe je de holografische beelden van angst ontmantelt aangezien zij niet op jouw pad kunnen blijven als jij je focus zo geconcentreerd op de door jou gewenste uitkomst houdt, dat geen andere uitkomst mogelijk zou kunnen manifesteren. De angsten en zorgen die je voor morgen hebt zijn niet hier in jouw nu. Denk eraan, het is niet jouw taak om vast te stellen hoe jouw wensen toegestaan worden om te manifesteren; jij moet je alleen focussen op wat je wenst te creëren. Het zal komen als je het toelaat; dat moet het, aangezien het leven eenvoudig een spiegel is dat alles naar jou terug reflecteert dat jij op dit holografische scherm projecteert, waarvan je momenteel gelooft dat het jouw werkelijkheid is. Het is van je eigen maaksel. Kijk voorbij jouw angsten, en focus jouw aandacht op dat wat je naar jezelf op wenst te roepen. Je kunt nu meteen beginnen om de beelden die binnenin jou angst genereren weg te vegen op jouw 'levensscherm'  terwijl je jouw dromen van brandstof voorziet met jouw geloof dat je zoveel meer kunt creëren.
Denk eraan dierbaren, het is slechts een droom, dus droom iets groots!
Wij hopen dat wij jullie op de één of andere manier van dienst zijn en dat onze boodschap diegenen van jullie vindt die er het meest behoefte aan hebben.
In Liefde en Licht, wij zijn jullie Engelachtige Gidsen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2012-2014 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. www.Angelic-Guides.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten