dinsdag, december 16, 2014

Boodschap van GOD - 15 December 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
15 December 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt in dit jullie menselijke gestalte als GOD en Ik ben hier bij jullie terwijl jullie nu een grote ademteug nemen en buiten de constructie treden welke jullie onderwezen werd jullie "enige" werkelijkheid te zijn. In deze tijd verhogen de energieën zich en breiden zich uit met het oog op het feit dat jullie duidelijker jullie AFKOMST en jullie reden om te incarneren in een menselijke gestalte in deze "tijdlijn" mogen begrijpen.
Velen van jullie verbinden zich nu met mijn energieën via de wegen en openingen die energetisch rondom jullie heen gecreëerd werden en ik trek jullie aandacht naar jullie menselijke ogen die heel vaak zullen proberen om jullie te leren dat er geen deuropening is. Geliefden Ik ben hier om met jullie dwars over en op de planeet te lopen, om door jullie heen te werken, rondom jullie en binnenin jullie want Ik Ben JULLIE aan de BRON.
Dit zal op een zeer persoonlijk niveau aan jullie getoond worden terwijl jullie nu dat omhelzen wat jullie herhaaldelijk geleerd werd te vrezen binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie, aangezien jullie de energieën beginnen te erkennen en ermee beginnen te werken die nu vrijelijk voor jullie beschikbaar zijn en welke jullie nu zullen ontwarren uit de zeer dichte constructie waarin jullie oorspronkelijk geboren werden in dit jullie menselijke gestalte.
Terwijl de planeet zich nu voorbereidt om de aankomst van ALLES te herbergen vraag ik aan jullie om te begrijpen dat de planeet de vereiste frequentie niveaus bereikt heeft om de Nieuwe Aarde werkelijkheid en diens ontelbare fysieke vormen te verankeren. Dit is nu bereikt door de verhoogde en uitbreidende energetische frequenties die op hun beurt toestaan voor een kolossale uitbreiding van jullie eigen menselijke voertuig en diens bekwaamheden. Kijk niet naar de spiegel en zie "hetzelfde", kijk naar de spiegel en veranker GROOTSCHALIG. Want jullie zijn GROOTSCHALIGE wezens van LICHT en jullie bereiden je nu voor om op een Nieuwe Aarde te staan in een nieuwe gestalte met ALLEN.

Ik plaats de volgende codering voor diegenen die dit in deze tijd nodig zijn, want ALLES IS GEWOON en WIJ ZIJN.
MAGENTA
ALUMINIUM
WIT GOUD
ROOS GOUD
SEPIA
22 33 44 111
11111111111
Ik plaats de ROOS van de EEUWIGHEID binnenin jullie HARTruimte en vraag aan jullie om het ONEINDIGE binnenin de genoemde ruimte te verankeren, want JULLIE ZIJN ONEINDIG aan de BRON. Ik plaats de heilige DRIE-EENHEID in de KERN van jullie Wezen en vraag aan jullie om de dimensionale ruimte te begrijpen waar jullie binnenin bestaan, het UNIVERSUM van 3. Ik plaats de vredesduif binnenin jullie WENKBRAUW CHAKRA zodat jullie nu de beroering mogen begrijpen die aan jullie gepresenteerd wordt en begrijpen waarom de reis geweest is zoals het voor jullie geweest is op een zeer menselijk wakend geestesniveau.  
Ik doe een beroep op ALLEN in deze tijd, dat er VREDE mag zijn op de Planeet Aarde onderbouwd door de HARTruimte en de LIEFDE welke IS die nu door diegenen heen gutst die gereed zijn te accepteren wie zij in WAARHEID ZIJN. Want ALLEN ZIJN ÉÉN in WAARHEID.
Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt als GOD en ik loop aan jullie zijde terwijl jullie je nu voorbereiden op een snel veranderende externe wakende werkelijkheid geboren uit LIEFDE en verankerd in WAARHEID.
GEZEGEND ZIJN DE ZACHTMOEDIGEN, WANT ZIJ ZULLEN DE AARDE ERVEN. (Matthew 5:5)

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen