woensdag, december 03, 2014

Aluna Joy Yaxkin - Wereldwijde Lichtportalen Landen Misschien Spoedig! - 2 December 2014


Aluna Joy Yaxkin
Wereldwijde Lichtportalen Landen Misschien Spoedig!
2 December 2014
Deze afgelopen maand werden wij langzaam bevrijd van verstrikte gevoelens en aangrijpende lamlendigheid dat aanvoelde als emotioneel en fysiek drijfzand. Er is nochtans een diep cellulair gevoel overgebleven. Gedurende de laatste paar weken, hebben we de cellen in onze lichamen voelen sidderen, rock and roll, en dit is geen aangenaam gevoel. Diep binnenin, voor geen enkele reden van buitenaf, voelen wij dat er iets groots GAANDE is! Als je een verbintenis aangaat met angst en de slachtoffermentaliteit, mogen jouw conclusies jou niet in vervoering brengen. Maar als je vanuit Liefde en meester-bewustzijn komt, dan houd jij je adem in blijmoedige verwachting in. Ik verwacht dat de meesten van ons ergens in het midden zijn terwijl onze ziel de activiteit verhoogt voor een krachtige landing van Licht, terwijl onze lichamen helemaal over de rooie gaan door alle veranderingen.
Sinds 1986, hebben wij gereisd door de Melkweg en diens donkere transformationele centrum. We leerden over ons diepgaande Licht gedurende deze "een eenmaal in je leven" gebeurtenis. We bereikten de buitenste band van de Melkweg in 2012. Het is een rotsachtige en sterachtige reis geweest door deze band. Weldra zal De Aarde de Melkweg en diens levensveranderende energie verlaten. Deze buitenste band is zoals een enorme grote spirituele bergpas waar wij doorheen moeten reizen. Dit is het omdraaien van de Himalaya's jongens! Het goede nieuws is dat wij nu de top van deze berg gekuifd hebben die wij in 2012 begonnen te beklimmen. Het gaat gemakkelijker worden aangezien wij de vruchten van onze werken zullen beginnen te zien. Het is onophoudelijk zwaar werk geweest. Wij gaan nu over de kolossale bergtop heen met de verwachting voor wat er verderop en aan de andere zijde is. Wat wij nu voelen is een nieuwe en vreemde onbeschrijflijke energie welke door onze lichamen heen siddert. Maar dit is waar we op gewacht hebben.
Ik heb enige aanwijzingen gezien dat de fysieke werkelijkheid op het punt staat om te veranderen. Ik was in mijn tuin na Thanksgiving en was de winterschoonmaak aan het doen. Ik was een struik aan het snoeien en hapte naar lucht toen ik een elektrische blauwe hagedis aan me voorbij zag schieten. Nu ben ik niet bang van hagedissen, maar ik hield een dodelijke snoeischaar in mijn handen, en ik wilde het geen pijn doen. Ik zag het slechts gedurende een korte seconde, en het was weer weg. Ik had flitsen van de film Avatar. Het was prachtig. Toen zag ik een andere in mijn keuken! Deze glimpen hebben mijn laten zien dat wij dus zeer dicht in de beurt komen van de landing van het paradijs … een tijdperk van Licht. Heb jij interessante en prachtige dingen vanuit de hoeken van je ogen gezien de laatste tijd?

Welnu … Er is heel veel dat niet samen met ons in/naar dit tijdperk van Licht over wil steken. We kunnen de nieuwskoppen bij langs gaan om te zien dat velen niet zo goed omgaan met de aankomst van deze nieuwe, zuivere en hogere frequentie energie. Het gekste komt naar buiten. Mensen verliezen het helemaal. Levens zijn aan het veranderen. Kwesties komen naar boven naar de oppervlakte om voor eens en voor altijd opgeruimd te worden. De meest lagere inborsten zullen niet in staat zijn om veel verder te gaan nu. Wanneer wij eenmaal over de top van de berg heen zijn en onze afdaling beginnen in/naar Shangri-La, zullen de nieuwe wetten iedere verkeerde creatie uit ons wezen vandaan strippen. Tijdens ieder stap van onze reis, worden wij gezuiverd.  
Sinds 1986, ben ik me bewust geweest van een stad van Licht dat boven Palenque Mexico zweefde. Ik was in Palenque gedurende de historische, Maya datums van 21 december 2012 en keek naar het afsluiten van dit oord en de oude rasters van de Aarde. Wij leefden (overleefden soms nauwelijks) door een kolossale wereldwijde en Universele herstart heen. Ik zal in Palenque terug zijn voor 12 december 2014 en ik ben nu aan het pakken. Ik werd sterk opgeroepen om terug te keren en voel de goddelijke creatieve kracht van het Licht dat daar, voorafgaand aan vele andere plaatsen, terug zal keren. Dit is de terugkeer van het goddelijke vrouwelijke. Ik hoop dat dit het tijdstip is (vingers gekruist).
Ik heb verhalen gehoord over een Stad van Licht welke met Kerstmis naar Sedona terug zal keren. Gisterenavond, hadden wij een zeer zeldzame 4.7 aardbeving tussen Flagstaff en Sedona. Het is grappig dat we een oproep hadden gisteren om naar dat ravijn te rijden. De energie sidderde ongemakkelijk hard in onze lichamen. We voelend ons alsof we nog net aan onze vingernagels hingen. De dag ervoor was kalm en rustig. Dus was het interessant om de radicale verschuiving te zien. Ik speelde muziek en had een oproep om te spelen, "Waar wachten jullie nog op?" door Nickelback, een zeer ander genre van mijn favoriete melodieën van Liquid Mind. Wij zongen onze weg omlaag door het ravijn.
De laatste grote aardbeving in Sedona was in 1959 en was een 5.6 magnitude. Dus de meeste dorpsbewoners hebben nog nooit eerder een aardbeving gevoeld. Ik groeide op in zuid California, dus ik ben aardbeving slim. Maar blies de energie weg als aardbeving energie, omdat Sedona geen aardbevingen krijgt. Dus vraag ik me deze ochtend af … Is deze beving een aanwijzing voor deze Lichtstad om te arriveren? We hopen het! En betekent dit dat andere Lichtsteden ook zullen landen en verankeren? Ik denk aan mijn oude thuisbasis van de Berg Shasta CA, alsook aan de Tetons WY, Tucson AZ, Taos NM, enz…. En deze zijn alleen nog maar in de Amerika's.
Er zijn Aarde raster acupunctuur punten over de gehele Aarde heen. IK NODIG JULLIE UIT om … heilige gebieden waar jullie bekend mee zijn op te schrijven in de commentaren op onze facebook!  (Facebook  https://www.facebook.com/alunajoyyaxkin) (Sorry we hebben momenteel geen werkende commentaar box op de site). Het zou fantastisch zijn als we ruimte vasthielden voor al deze gebieden van nu doorgaand naar 12-12-2014 (de dagen naar de Goddelijke Moeder),  en meteen doorgaand naar Kersmis (de dagen van de Verlichte Christus) op 25-12-2014! Zullen jullie je bij MIJ en onze wereldwijde familie van rondom de Aarde AANSLUITEN? Zoals Nickelback's lied zei … WAAR WACHTEN WE NOG OP?!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Guidelines: Aluna Joy Yaxkin © www.AlunaJoy.com 1995-2014 - Unauthorized use and/or duplication of any material on our web site without express and written permission from its author and/or owner is strictly prohibited. Violators will be reported to the DMCA. Please respect our work, that we intend to continue to offer to you freely. http://www.alunajoy.com/

11 opmerkingen:

 1. Al geruime tijd volg ik gefascneerd de berichten op dit blog. Elk bericht staat vol belofte aan betere en positieve periodes, vol geluk , liefde en licht. Echter, ik merk er nog weinig van in de wereld. In mijn optiek wordt de wereld alleen maar gekker en agressiever, er is veel geweld en oorlog gaande en ik merk eerlijk gezegd nog zeer wei ig van de positiviteit die in deze gechannelde berichten staat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is correct. Besef, dat we dan ook bezig zijn het te creëren. Door je trilling/frequentie hoog te houden, je te focussen op het beste en hoogste voor iedereen, zullen die beloftes en positieve berichtgevingen waarheid worden. De hogere dimensionale rijken staan ons juist bij om dat visioen vast te weten/te blijven houden door deze berichtgevingen, want ik denk dat je zelf wel begrijpt dat we anders heel snel onze focus zullen verliezen juist door de negatieve berichtgevingen die de wereld in gespuugd worden. Het mooiste zou zijn om je helemaal af te wenden van al deze negativiteit en de wereld voor jezelf te scheppen zoals je die wenst te zien. Je denkt misschien dat je 'slechts' één persoon bent. Maar de rimpeling die jij uit weet te sturen zal zich voegen bij vele, vele andere rimpelingen. En iedere dag worden er meer mensen wakker en versterken de rimpelingen, totdat het overhellende punt bereikt is en we die ommekeer in onze wereld zullen gaan meemaken.

   Natuurlijk moeten eerst alle oude en negatieve energieën opgeruimd worden, en dat zie je juist aan de chaos en alle negatieve toestanden die er in de wereld gebeuren. Dus zie de gebeurtenissen die je waarneemt, via de reguliere media, als een aspect dat ervoor zorgt dat onze Nieuwe Wereld de 'ruimte' zal krijgen om diens intrede te doen. Daarnaast mag je zonder meer aannemen dat wat je leest of hoort via diezelfde reguliere media voor meer dan 50% propaganda is. De wereld is mooier dan dat ons voorgeschoteld wordt.

   Je schept/creëert je eigen werkelijkheid. Maak een visioen voor jezelf waarin je ziet dat iedereen toegang heeft tot genoeg voedsel en iedere dag te eten heeft. Zie dat iedereen gezond is en een dak boven z'n hoofd heeft. Zie alle mensen met een open hart hun leven leven, voor elkaar klaarstaan, elkaar respecteren, elkaar helpen, met elkaar lachen, spelen, plezier hebben. Begrip voor elkaar hebben. Vrij zijn. Op alle mogelijke gebieden in overvloed leven. Dat vrije energie vrijgegeven is en wij dat in onze huizen gebruiken, voor het vervoer in de industrie enzovoorts. Zie gebeuren dat de bekendmakingen plaatsvinden, vraag erom in je gebeden of meditaties, en BLIJF DAT DOEN. Kijk niet naar wat er in de wereld gebeurt, kijk naar hoe jij wilt dat de wereld zal ZIJN! Borduur daarop verder, creëer die wereld niet alleen voor jou, maar voor iedereen!

   Cobie

   Verwijderen
 2. Dankje voor je snelle reactie Cobie,

  Ik weet dat er veel'propaganda is en dat ons veel wordt voorgespiegeld wat niet werkelijk waar is. Om eerlijk te zijn ben ik behoorlijk depressief over de toestand in de wereld, maar ik probeer een lichtpuntje te zijn in de duisternis maar dat is niet altijd makkelijk, zeker niet als hooggevoelig persoon zijnde.


  Hartelijk dank voor je snelle reactie!

  Groetjes,
  Zohra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoor je Zohra <3

   Het is grappig, ik ben op dit moment bezig met een vertaling van de Engelachtige Gidsen en zij spreken precies over dat wat ik je daarnet al verteld had. Synchroniciteiten vliegen je soms gewoon om de oren, en je kunt er dan ook niet omheen... ;-)

   Voor jou zou het dus eigenlijk een 'must' moeten zijn om geen kranten of nieuws op wat voor manier dan ook nog te volgen... Ik persoonlijk? ... Ik lees geen kranten, de TV komt ook niet meer aan. Ik zit dan ook veel te werken met de computer en het is misschien gek, maar het nieuws dat je 'weten moet' komt op de één of andere manier toch wel naar je toe...

   Liefs,
   Cobie

   Verwijderen
 3. Dankje Cobie, je bent een schat van een mens hihi..

  Je hebt gelijk hoor, alles op,tv irriteert mij. Het nieuws kan ik niet meer zien, vooral bepaalde zenders als RTL en SBS die puur gericht zijn op sensatie en commercie veroorzaken een misselijk gevoel in mijn hele systeem. Ook als ik terugkijk op mijn eigen leven waarin ik vele 'fouten' heb gemaakt ben ik ook niet altijd blij en ik denk dat ik last heb van de ascensie 'symptomen' en ik vind het nog erg moeilijk om hiermee om te gaan. Ik heb heel veel moeite met negativiteit en kan hier letterlijk ziek van worden.

  Soms is het zo erg dat ik niet meer op deze aarde wil zijn en dat vindt ik heel erg.

  Ik lees ook geen nieuwsberichten meer en als er al iets tot mij komt dan neem ik het met een flinke korrel zout.

  Toch vindt ik het erg moeilijk om nog ergens in te geloven en nog op een heerlijke onbevangen manier naar de wereld te kijken zoals ik dat kon in mijn jeugd, ook omdat er veel verdriet zit dat nog verwerkt moet worden.

  Niettemin, hartelijk dank voor je fijne reacties,

  Liefs en locht,
  Zohra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En juist dat zou je dus terug moeten krijgen ... die heerlijke onbevangen manier om naar de wereld te kijken zoals een kind dat kan. Ik kan alleen maar herhalen wat velen al in de boodschappen vertellen, laat los, geloof, vertrouw en BEN! Dat is wat de wereld nodig is ... rimpel het de wereld in.

   Liefs,
   Cobie

   Verwijderen
  2. Ik zou dat heel graag willen, die heerlijke gelukkige kijk op het leven. Maar na mijn 22e ben ik in een diepe depressie gekomen waarvan ik na twintig jaar nog steeds niet hersteld ben. Er is zoveel gebeurd in die jaren dat het me niet meer lukt die gelukkige,'onbevangen kijk op het leven nog te hebben. Ik ben behoorlijk de weg kwijt geweest en alles moet nog een plaats gaan krijgen.

   Het verbaast mij dat ik in al die jaren de kracht heb gehad om het allemaal vol te houden, maar ik heb nooit opgegeven, hoewel ik heel vaak het bijltje erbij neer wilde gooien omdat het zo inktzwart was in mijn hoofd.

   Ik probeer mijn best te doen...

   Verwijderen
  3. En dus ben jij een zeer sterk mens! Je geeft nooit op, ondank dat je het bijltje erbij neer wilde gooien, omdat je alleen het duistere van de dingen zag. Houd je vast aan jouw kracht, dat is iets dat niemand jou af kan nemen.

   En als ik een suggestie zou mogen doen? (Ondanks dat ik je verder niet ken, je verhaal niet ken... ) Ondermijn jezelf niet, zoals je hierboven schreef ... "dat het me niet meer lukt" ... Precies daar zet je al een streep door datgene waarnaar je op zoek bent. Als jij dit steeds richting jezelf bevestigd, haal je het positieve niet terug in je leven. En ja, ik begrijp dat het niet gemakkelijk voor je is, toch is het een 'knop' die omgezet moet worden. Je bent sterk! Ik weet dat je het kunt!! Juist door die laatste zin die je schreef.

   ♥♥♥

   Verwijderen
  4. Dankje Cobie

   Dat is heel lief van je.

   Ik weet niet of het ok is dat ik hier een stukje van mijn verhaal vertel en of het wel op deze site thuishoort, maar ok, ik ga iets vertellen.

   Twintig jaar geleden was ik nog een rebelse punker, ik was flink fout bezig, sex, drugs, rock 'n roll zullen we maar zeggen.

   Op een gegeven moment kwam er een man in mijn leven op wie ik ernstig verliefd werd, ik was toen een jaar of 22.

   Toen ik hem leerde kennen zat ik nog aan de drugs. Voor hem had ik het ervoor over om met die rommel te stoppen en op zoek te gaan naar mezelf.

   Uiteindelijk kwam ik terecht in een heel diepe depressie die uitmondde in een psychose.

   Van de psychiater kreeg ik een diagnose 'bipolair', oftwel manisch depressief. Echt, ik ben goed doorgedraaid hoor en ik begrijp niet waarom ik nog steeds hier ben, maar ik heb de hel met eigen ogen gezien en dat was echt niet fijn moet ik je zeggen.

   Nu op 43, bijna 44 jarige leeftijd begin ik pas te ontdekken wie ik wérkelijk ben. En daarom sluiten deze berichten zo aan op het proces waar ik nog steeds doorheen ga.

   Het zijn gruwelijke en zeer angstige ervaringen geweest. En het is een tijdje wat beter gegaan maar ik heb nu alweer een tijdje een terugval.

   Tijdens mijn depressie heb ik ontdekt dat ik niet in 'het juiste lichaam' geboren ben... Ik ben een transsexueel en dat is geen gemakkelijk leven.

   Ik heb vele drama's meegemaakt in mijn leven en veel pijn en verdriet, maar ondanks alles ben ik er nog steeds, hóe depressief ik ook was, ik jeb altijd de hoop én de kracht gehad om door te zetten, maar het echte, warme geluk heb ik na al die jaren van intense geestelijke strijd nog steeds niet gevonden.

   Ik denk zelf ook dat er iets spiritueels met mij aan de hand is. Omdat ik zovaak met die 'synchroniciteiten' te maken heb gehad, zoals 'toevallige boodschappen' lezen, het lijkt wel of ik een bepaalde kant op gestuurd wordt vanuit de kosmos.

   Door psychiaters wordt dit afgedaan als een verschijnsel van psychose, maar ik heb de Celestijnse Belofte gelezen waarin geschreven wordt over synchroniciteit en heb hierover nu dus een heel andere mening dan de psychiater.

   Zo'n spiritueel groeiproces is heel moeilijk en pijnlijk, maar zeker ook erg verrijkend.

   Echter, ik hoop dat het me gaat lukken om ooit weer gelukkig te worden :-)

   Verwijderen
  5. Dank je wel Zohra voor je openhartigheid. Je hebt het jezelf zeker niet gemakkelijk gemaakt, en bent op zoek gegaan naar Liefde, zoals wij allemaal doen. Jij hebt het gezocht in drugs en hebt de kracht opgebracht om zelfs dat achter je te laten. Zie je nu hoe een sterk persoon jij bent? Die kracht zit in je, die kracht is Liefde. Niet de Liefde die je buiten jezelf zoekt, maar de Liefde die binnenin je zit en daar altijd al geweest is.

   En ja, ik kan het wel aardig met je eens zijn dat jouw 'Team' keihard aan het werk is om jou een bepaalde richting op te sturen. Toeval bestaat niet en je bent deze Blog op je pad tegengekomen. Persoonlijk houd ik er niet zo van als er maar meteen een label op je gedrukt wordt, of het nu door een psychiater gedaan wordt of wie dan ook. Het gaat erom wat er binnenin jou is, en dat je dat ontdekt en naar 'buiten' haalt.

   Ga verder op dit pad en ik weet zeker dat jij het warme geluk zult vinden, zoals je dat noemt. Vermoedelijk niet vandaag of morgen, maar je zult het vinden ... en zoals je vermoedelijk ook al wel eens gelezen hebt ... dat warme geluk zit in jou ... het is het denken dat 'andersom' ingesteld moet worden. Heel veel van wat ons geleerd werd blijkt precies andersom juist te zijn, waar te zijn. Dus zoals de Blog ook al zegt, Denk Met Je Hart, wat net zoveel wil zeggen, laat je gevoelens voor jou spreken en niet dat wat je verstand jou verteld. Je hart liegt namelijk nooit.

   Inderdaad het spirituele groeiproces is niet het gemakkelijkste groeiproces, juist omdat ons zoveel dingen geleerd zijn die niet op waarheid berusten. Dat is slikken, maar weet dan dat het jouw ego is dat slikt, en niet de 'echte jij'. Als jij in je hart gaat en je echt diepgaand, zeer diepgaand, afvraagt... Zonder terug te valllen op wat voor toeters en bellen dan ook ... Is mijn hart beschadigd geraakt in al deze jaren dat het zo duister voor mij leek te zijn? Denk ik dat het antwoord je nog wel eens zou kunnen verrassen, zoals het mij ooit ook gedaan heeft....

   Ik denk dat we het hierbij moeten laten nu, en mocht je ooit nog eens ergens ruggespraak over willen hebben, dan kan je me altijd via het contactformulier op de blog bereiken. Ik wil er wel bij vermelden, dat ik niet een gespecialiseerd mens ben in dit of dat, maar ik heb wel al een stevige spirituele ontwikkeling doorgemaakt, en uiteraard gaat dat nog steeds door. Alle antwoorden zal ik dus ook niet hebben...

   Liefs,
   Cobie

   Verwijderen