dinsdag, december 30, 2014

Aartsengel Zadkiel - Zachtaardig Zijn in de Multidimensionale Energie - Januari 2015 / Linda RobinsonAartsengel Zadkiel
"Zachtaardig Zijn in de Multidimensionale Energie"
Januari 2015 / Linda Robinson

Gegroet Geliefden,
Dit is Aartsengel Zadkiel, samen met Heilige Lady Amethyst, en wij groeten jullie in Liefde en Licht vanuit de Zevende Straal van Transformatie en Manifestatie. Vandaag, zouden wij graag het zachtaardig zijn in de multidimensionale energie willen bespreken.
De trilling van de energie verhoogt zich op een zeer snel tempo. Terwijl dit gebeurt, worden de sluiers tussen de dimensies dunner. Je mag het gevoel hebben alsof jij je tegelijkertijd uit kunt strekken van de derde dimensie naar de vierde, vijfde en daaraan voorbij. Je mag het gevoel hebben alsof je in meer dan één dimensie tegelijkertijd bestaat. Je bent bezig een multidimensionaal Wezen te worden vanwaar je zeer gemakkelijk tussen en dwars door de dimensies heen kunt gaan.
Het ene moment werk je aan een 3D project zoals tuinieren in je tuin, en in een ogenblik, vlieg je hoog in de dimensies en loop je met de Meesters. Het volgende moment ben je terug in je tuin en kijkt naar een vlinder die gratievol van het ene naar het andere punt beweegt. Dan voel je een zachte bries die jouw aandacht terugroept naar de hogere dimensies. Dit gemak van bewegen tussen de dimensies voelt net zo natuurlijk aan als het lopen van de ene naar de andere kamer.
Dit gemak van bewegen kan zich voordoen omdat je verschillende aspecten van je Wezen hebt die jou toestaan om dwars door de concepten van tijd en ruimte te bestaan. Iedere keer dat je een dimensie bereist, laat jij je trillingshandtekening daar achter, en incorporeer je iets van de essentie van die specifieke dimensie in je Wezen. Dit staat jouw bewustzijn toe uit te breiden voorbij de grenzen van je voorstellingsvermogen.
Hoe vaker je tussen de dimensies reist, hoe meer je bewustzijn uitbreidt. Je mag bij jezelf gewaarworden lichter te worden als je beseft dat jouw perspectief aan het verbreden en toenemen is. Je bent je bewust dat de hogere dimensies een veel lichtere trilling hebben. Je beseft het belang van het behouden van je eigen energiegebied zo licht en duidelijk als mogelijk is om je thuis te voelen in de hogere trillingsenergie.

Terwijl je in deze hogere trillingsenergie zweeft, begin je te reflecteren over kwaliteiten die jou toestaan om gemakkelijk tussen de dimensies te bewegen.
Zachtaardigheid is één hogere trillingskwaliteit. Hoe hoger de energie, hoe verfijnder de trilling. Ruwe energie is zeer dicht en vermengd niet goed met de hogere trillingsenergie. De hogere energie stoot het af omdat het niet door de verfijnde energie heen kan gaan. Het is gelijkaardig aan een groot object dat probeert om door een fijn mazenscherm heen te gaan. In tegenstelling daaraan, heeft de zachtaardige energie een zeer verfijnde en lichtere kwaliteit die gemakkelijk in en door de hogere dimensies heengaat.
Zachtaardige energie is niet zwak. Diens kracht ligt in diens hogere en fijnere trilling. Het kan in vele situaties buigen en stromen waar dichtere energie zou versplinteren en breken vanwege diens onbuigzaamheid.
Zachtaardigheid is een kwaliteit welke binnenin zelf begint. Gedurende vele eonen, is de traditie in sommige culturen zachtaardig geweest te zijn met anderen en ondertussen hard te zijn met jezelf. Dit is een concept welke niet langer meer van toepassing is in de nieuwe energie. Het is zeer belangrijk om eerst zachtaardig met jezelf te zijn voordat je deze energie bij andere situaties toe kunt passen.
Het is gelijkaardig aan de Gouden Regel maar dan achterstevoren. Met de Gouden Regel, wordt je geleerd om anderen te behandelen zoals jij behandeld zou willen worden. Achterstevoren, behandel jij jezelf eerst goed en dan expandeert dit zich naar buiten uit naar anderen. Het is het zacht stromen van de energie van binnenuit jezelf naar alles en iedereen rondom jou heen. Er is geen abrupte verschuiving met het onvriendelijk over jezelf te denken en dan vriendelijk te zijn met gedachten over anderen. Het is een zachtaardige stroom van vriendelijkheid jegens jezelf en vanuit jezelf naar anderen.  
Zachtaardig zijn voor jezelf begint vanuit een punt van Liefde. De trilling van Liefde is zachtaardig. Het wikkelt zich rondom jou heen zoals een zachte wolk of deken. Het staat jouw eigen Goddelijke Vonk in je hartcentrum toe om te stralen en uit te breiden.
Als jij voelt dat deze Liefde jou omwikkelt, kan jij jezelf, je acties en andere situaties vanuit een hoger perspectief bekijken. Je laat de gewoonte los van het ongenadig be/veroordelen van jezelf of jouw acties. Je ziet jezelf als het wonderbaarlijke/prachtige Wezen van Licht dat je bent. Je hebt de wens om zachtaardig met jezelf te zijn. Je beseft dat jij je best gedaan hebt op ieder punt op jouw pad, en dat terwijl je de lessen van iedere stap geïncorporeerd hebt, je bij de volgende stap op een hoger trillingsniveau gehandeld hebt.
Zachtaardig zijn met jezelf wordt jullie nieuwe manier van handelen. Het is jullie standaard programma van zijn. Jullie voelen regelmatig de Liefde jullie omringen, en dit herbekrachtigd jullie wens om zachtaardig met jullie zelf te zijn.
Als je zachtaardig met jezelf bent, stroomt deze zachtaardigheid uit jou vandaan naar anderen. Je bent in staat om anderen vanuit een hoger trillingsperspectief te bekijken, en je breidt naar hen dezelfde zachtaardigheid uit die binnenin jezelf begon.
Wanneer het zachtaardig zijn met jezelf en met anderen een normale manier van bestaan voor jou wordt, stijg je op naar hogere trillingsniveaus en ben je in staat om gemakkelijker door de hogere dimensies heen te gaan. Je bent in staat om een situatie vanuit een 3D niveau te bekijken en het ook vanuit de hogere dimensies te bekijken. De zachtaardigheid binnenin jezelf heeft jouw bewustzijn als een multidimensionaal Wezen uitgebreid.
Geliefden, wij zijn blij dat jullie zachtaardig met jullie zelf zijn. Sta deze zachtaardigheid toe te groeien en uit te breiden en jullie naar vele niveaus van multidimensionaal bewustzijn en begrip dragen.
Weet dat er groots van jullie gehouden wordt.
WIJ ZIJN Aartsengel  Zadkiel en Lady Amethyst en Wij omringen jullie met Liefde
En zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
All Rights Reserved Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/
Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship, including my name and website, is given. Linda M. Robinson, http://personalpathwaysoflight.com/

1 opmerking:

  1. zo lief, ik voel mij inderdaad omringd door liefde, alleen laat ik mij door andere mensen snel vallen.
    maar ik zet door.

    BeantwoordenVerwijderen