dinsdag, december 09, 2014

Aartsengel Michael - Jullie Zitten in Niemandsland - 8 December 2014 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael 

Jullie Zitten in Niemandsland 

8 December 2014 / Rita Pulmans

 

Geliefden, blijf gecentreerd in jullie heilige Hart.
Vooral NU dienen jullie je meditaties, je gebed, je licht, en je liefde te blijven handhaven, neer te zetten!
Wees bewust van uw prachtige gaven van licht en liefde, die jullie geliefde harten zo veelvuldig verspreiden. 

Rita: Geliefde Aartsengel Michael,
Een persoon vroeg aan mij: "Hoe komt het toch dat wij, en vele mensen, het momenteel zo moeilijk hebben".
En ik hoorde je, geliefde Michael, zeggen: "Jullie zitten in niemandsland".
Wat bedoel je hiermee? "Jullie zitten in niemandsland"?

AE Michael: Geliefde zielen, geliefde harten, mijn geliefde Lichtwerkers,
Wij, de goddelijke wereld, weten, "voelen" en begrijpen jullie wanhoop. Doch geliefde zielen, moedige harten, geef nooit de moed op! Zet door! Geef nooit de "pijp aan Maarten" zoals jullie plegen te zeggen, neen!
Blijf in uw vertrouwen, ondanks de donkerte rondom jullie. Ondanks de "horrorfilm" die jullie menen te bekijken. Geliefden dit is illusie!
Dit is een wereld die nog volledig tot ontwaken dient te komen, niet enkel door jullie mijn geliefde Lichtwerkers, maar door gans de Unie, de Natie, door iedereen, in elk land in deze wereld.
Door iedereen op Aarde zal dit eerst tot op "het bot" dienen gevoeld, doorleeft te worden, en dan kunnen jullie "deze lege mergpijp terug aan Maarten geven."
Geliefden, er is meer en meer bewustzijn nodig, het dient zich te openen in de mensheid. Het is zelfs broodnodig om het bewustzijn open te trekken tot EEN groot Hart van Liefde. Dit grote Hart van Liefde houdt in dat jullie niet oordelen over de buurman, -of wie dan ook, noch over enig persoon. Zodat jullie niet nog meer donkerte creëren.

Jullie kunnen niet weten waarom een mens bepaalde zaken niet doet, wel doet, of het bewustzijn nog niet heeft geopend, of niet wenst te benutten.
Het is momenteel in niemandsland geliefden, waarin jullie vertoeven, het is vis noch vlees. Een tussenperiode waar niemand nog "iemand" is als het ware, waar niemand nog iemand schijnt te zijn.
Waar velen de weg schijnen kwijt te zijn. Verdriet, angst, zoekende naar genotsmiddelen en dies meer, zo dwaalt men verder. Deze genotsmiddelen dienen als nepmiddel om zich niet te moeten kwijten aan zijn/haar taken. Men wenst zich de toestand in de wereld niet te realiseren, en men leeft aldus in onwaarheid. De verantwoordelijkheid op de ander plegen af te schuiven lijkt dan voor hen de beste oplossing.
Niet durven kijken in eigen boezem. Niet willen of kunnen zien waar het schoentje wringt. Niet verder kijken dan de neus lang is. En gaan we zo door?
Doch geliefden, laat je hierdoor niet ontmoedigen!
Het zijn toestanden waar jullie geliefde harten, als het ware bijna door in slaap zijn gewiegd. Doch de reeds wakkeren onder jullie voelen wel degelijk de pijnen en de angsten rondom zich. Het is dan ook een zeer vermoeiende tijd voor jullie geliefden, de gevoelige en de supergevoelige mensen.
Jullie begrijpen dan ook niet waarom iedereen steeds een oog dicht doet bij het zien van zoveel leed en zoveel onrechtvaardigheid in de wereld. Jullie geliefden, zien de onrechtmatigheden. Jullie voelen dit als een dolksteek in je rechtmatige hart. Het kan als het ware tot "bloedens toe" indringen in jullie zuivere harten.
De welwillenden lijden erg onder de omstandigheden van de roekelozen, de hartelozen en de gemaskerden.
En wat bedoel ik Aartsengel Michael met de gemaskerden lieverds. Dat zijn diegenen die zich voordoen als oké, maar wat jullie voelen en zien is dat het helemaal niet oké is. Jullie worden hier zo moedeloos en uitgeput van. Jullie zien op het moment geen einde in de tunnel.
Doch lieverds het einde is in zicht. Houd vol geliefden, blijf geloven, blijf ijverig werken en alles goed op een rijtje houden. Jullie zijn goed bezig, verslap uw aandacht niet door hierin mee te gaan. Maar wees bewust van uw prachtige gaven van licht en liefde, die jullie geliefde harten  zo veelvuldig verspreiden.
Wij hebben jullie nodig!
Geliefden, de duisternis zal het afleggen tegen deze goddelijke overmacht. Het afleggen tegen het Licht en de Liefde die jullie zo prachtig ZIJN! Wees hier zeker van! Wij verzekeren het u!
Ik Aartsengel Michael bevestig jullie dit!
NU!
Geliefden, heb nog even geduld, blijf gecentreerd in jullie heilige Hart. In dit niemandsland is het een "must". Vooral NU dienen jullie je meditaties, je gebed, je licht, je liefde te blijven handhaven, neer te zetten!
In deze donkere dagen voor Kerst is dit jullie symbolische daad om jullie kerstkind te verwelkomen in deze harde, en schijnbaar liefdeloze wereld.
Bereid een zacht wiegje voor in je Heilige Hart geliefden.
Ga deze dagen vooral naar binnen en ontmoet daar de warmte van je Kerstkind.
Ga voorbij aan de geneugten van de uiterlijke schijnwereld.
En verwarm jullie aan elkaars liefde!

Ik Aartsengel Michael heb gesproken vanuit mijn Liefdesvuur. 
Verwarm jullie eraan!

Channeling van Rita Pulmans.
© Copyright Ria Pulmans
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst. De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag  op: pulmans@live.be
---------------------------------------------------------------
Niemandsland
Het niemandsland zelfst.naamw.Uitspraak: [ˈnimɑntslɑnt] terrein dat tussen twee grenzen ligt en nergens bij hoort © Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: 'niemandsland' komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spellingw...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten