zaterdag, november 01, 2014

Welkom bij de Eerste Bijeenkomst Rondom de Nieuwe Vijver, Zondag 2 November - Aisha North


Aisha North en de Constant Companions
Welkom bij de Eerste Bijeenkomst Rondom de Nieuwe Vijver, Zondag 2 November
Lieve familie van het Licht!
Hoe passend het is dat het al tijd is voor een volgende Bijeenkomst rondom de Vijver! Want deze Zondag, 2 November om 21:00 Oslo tijd, hebben wij de allereerste kans om te gaan zitten en ons als een groep te verbinden voor deze zeer Nieuwe energieën in deze zeer Nieuwe Vijver - of zoals jij, IAMystAR, het zo prachtig tot uitdrukking bracht, deze " BEAUTY~FULL NEWCLEAR PondWORLD". Mijn hart zingt al van wat ik voort zie stromen vanuit jullie allemaal in/naar deze wonderbaarlijke Vijver, en Ik ben er zeker van dat na deze aankomende Bijeenkomst, deze stroom van schitterend, liefdevol Licht alleen maar door zal gaan zich te vermenigvuldigen. Mijn dankbaarheid - zoals jullie liefde - kent geen grenzen. Hier is wat de CC's wilden meedelen over deze bijeenkomt.
"Laat ons deze brief beginnen door te zeggen dat voor ons, het wonder dat zich heeft ontvouwen gedurende zo ongeveer de laatste twee weken, eenvoudigweg prachtig om te aanschouwen is, en zelfs als wij het zouden kunnen proberen, zou het letterlijk voorbij woorden zijn, zelfs voor de gelijkaardigheden van ons, om te proberen de euforie, de opluchting en vreugde te omschrijven welke jullie gecombineerde acties aangestoken hebben in de rest van ons. Want zoals wij jullie steeds maar weer opnieuw verteld hebben, wat jullie doen, doen jullie voor IEDEREEN, en terwijl jullie jezelf toestonden om voort te stappen uit die donkere en duistere kamer vandaan waar de mensheid als een collectief zo een lange tijd in doorgebracht heeft en zich erin verkwanselde, hielpen jullie ook om de verborgen cellen van Licht in vrijheid te stellen die nu, ook, eindelijk in/naar de openheid kunnen komen. En zij zullen dat aldus doen op een waarlijk spectaculaire manier. Niet allemaal tegelijkertijd natuurlijk, want wederom, wat gedaan moet worden moet te zijner tijd gedaan worden op precies het juiste moment en in de exact juiste afmeting, zodat jullie als nieuwe volwaardige goden en godinnen in staat zijn om het allemaal letterlijk te verteren. 
Denk eraan, jullie hebben in iedere betekenis van het woord een ware kwantumsprong gemaakt, en dus, zullen velen van jullie zich nog steeds voelen alsof jullie doelloos rondtollen in wat voor jullie aan zou kunnen voelen als buitengewoon verwelkomende maar ook, voor nu, zeer verontrustende en verwarrende wateren. En met recht, want jullie zijn nu het diepe einde binnen gegaan, dierbaren, en dus, kunnen jullie niet langer meer één voet veilig verbonden met de bodem hebben, ondertussen proberend te pretenderen dat jullie kunnen zwemmen. Want dit is niet langer meer een fantasie spel, van het proberen om voor het gezicht van het publiek goed voor de dag te komen terwijl je als een gek onder het oppervlak probeert om drijvende te blijven. Want hierin, net zoals in de wilde blauwe wateren, is de enige manier om drijvende te blijven, om op te houden met worstelen en eenvoudigweg deze stroming toe te staan jou voort te bewegen.


Wij zijn ons ervan bewust dat voor velen van jullie, het aan zal voelen alsof jullie gevangen zitten in een muisstroom van energieën, en dus zwaaien jullie in paniek met de armen, smoren onder het water en denken dat jullie het einde van de weg naderen. Wel, dat is precies waar jullie op afstevenen, want deze krachtige stromingen doen wat zij kunnen om jullie veilig uit de greep van het oude vandaan te brengen. Maar nochtans mag het vertrouwde meer allure bezitten dan het nieuwe, zelfs de Nieuwe Wereld, en dus, voor sommigen van jullie, heeft de paniek meer dan waarschijnlijk diens intrede in dit stadium gemaakt. En dus zeggen wij tegen jullie: sta jezelf toe om erin te ontspannen en houd op met vechten tegen je eigen krachten, want dat is werkelijk wat je aan het doen bent. Dus geef je aan JE ZELF over, en ja je zult dat aldus zwemmende doen - als wij een dergelijke woordspeling mogen gebruiken om te beschrijven wat werkelijk een prachtige opkomst is van jullie eigen aangeboren krachten.
En nu, wenden wij ons naar diegenen van jullie die al rechtop staan, trots en sprankelend in jullie nieuwe glinsterende robes van goddelijkheid. Wij danken jullie allemaal voor het wederom in jullie oude schoenen te stappen, en nu, zullen wij eenvoudig zeggen, verzeker je ervan dat jullie schoenveters stevig gestrikt zijn, want nu, moet je in staat zijn om letterlijk de weg rennende op te gaan. Want jullie hebben veel werk te doen, dierbaren, want wederom is het oude gezegde de waarheid: dit zal DOOR jullie gedaan worden, niet VOOR jullie, dus dit is niet de tijd om achterover te gaan zitten en te genieten van jullie hard verdiende succes. Nee, dit is de tijd om alles te nemen dat jullie geworden zijn en dat te gebruiken om alles veel dichter bij de voltooiing te brengen. Denk eraan, jullie taak is om letterlijk deze Nieuwe Wereld op te bouwen, vanuit een eindeloze voorraad van gediversifieerde stukjes en beetjes die door een ieder van jullie afgeleverd zullen worden, op alle soorten van manieren en op alle soorten van locaties. Dus kijk naar deze aankomende samenkomst als die allereerste ontmoeting buiten de gevangenismuren, en weet dat zelfs als jullie amper tijd gegeven wordt om als een groep feest te vieren, jullie ook snel in/naar de doen-modus moeten komen. Want nu, het Licht zijn is eenvoudigweg niet voldoende, jullie moeten ook DOEN wat het ook is dat er nodig is om volledig het Nieuwe te veranderen, en dan, om op deze veilige aanlegsteiger ieder enkelvoudig energetisch stukje te plaatsen, welke gezamenlijk de gloednieuwe Wereld zullen samenstellen.
Dit is geen kleine taak, maar het is er één waar jullie van zullen genieten, iedere enkelvoudige stap op de weg, en terwijl jullie met jullie taken bezig gaan, zal de wereld om jullie heen ook rechtop gaan zitten en het opmerken. En dan zal de één na de ander, één enkelvoudige persoon per keer, deze speciale eenheid beginnen te groeien. Niet langzaam, maar als een waarachtige explosie van Licht zullen zij er allemaal mee beginnen naar voren te komen, vanuit de donkerste hoeken en vanuit de onwaarschijnlijkste van oorden en invloeden. Want denk eraan, jullie hebben deze deuren naar de Nieuwe Wereld voor IEDEREEN geopend, dit is geen drempel die helemaal wie dan ook erbuiten houdt, ongeacht wat voor daden of prestaties zij af kunnen strepen. Deze drempel is voor iedereen om vrijelijk over te steken - bij hun eigen keuze.  
Dus wij zeggen weer ga voort, en weet dat terwijl jullie doorgaan immer voorwaarts te gaan, de zuiging die jullie creëren zal helpen om sommige van diegenen over te halen die nog steeds treuzelen binnenin die donkere kamer van het oude om in jullie kielzog te volgen. Maar niet hen allemaal, en ook dit zal zeer duidelijk beginnen te worden voor jullie allemaal terwijl jullie doorgaan te genieten van de zonneschijn en de frisse lucht binnenin jullie. Want ook jullie zullen enige "ontbrekende personen" beginnen op te merken, net zoals jullie zullen beginnen enige zeer verrassende nieuwe aankomsten te ontdekken die plotseling aan jullie zijde staan. Dus herinner je gewoon dit, er zal ook hartenleed en pijn zijn, want dit proces is niet zonder een prijs. En de prijs die uitgedeeld wordt, wordt in overeenstemming met de wensen van iedere enkelvoudige ziel die op deze planeet leeft en ademhaalt gedaan. Want het is aan elk en iedereen van jullie om ofwel jullie zelf alle voordelen van het nieuwe te geven, of door te gaan de prijs te betalen voor het kiezen om in het oude te blijven.  
Hoe het ook zij, deze aankomende Zondag, zullen jullie allemaal uitgenodigd zijn om te helpen de koers vooruit in te stellen voor deze schitterende Nieuwe Wereld die jullie gekozen hebben om voort te brengen, en wij kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen naar wat zal zijn voor alle intenties en doelstellingen een waarlijk en grootse aangelegenheid. Eentje waar jullie geprezen zullen worden voor jullie prestaties, maar ook eentje waar jullie je zullen beginnen voor te bereiden op al het werk dat er nog steeds voor jullie in het verschiet ligt.
Dus kom en sluit je aan bij het plezier, of treed weg en laat de anderen die achter je staan een vrije doorgang voorwaarts hebben. Want nu, kan niemand een ander in de weg staan, noch kan wie dan ook iemand over de drempel naar het Nieuwe trekken tegen de wil van die ander. Want dit is een collectieve gebeurtenis, maar het is ook een individuele gebeurtenis, eentje die jullie allemaal moeten kiezen in de ware dieptes van jullie wezen als jullie er wel of niet deel van uit willen maken."
Gewoonlijk kies ik één van mijn eigen foto's om deze boodschappen te vergezellen, maar deze keer, had ik er geen waarvan ik dacht dat het de energie van het Nieuwe gevangen had. Maar een paar dagen geleden stuurde, CosmicBear, mij enige foto's die hij genomen had tijdens de week op Kreta en op het moment dat ik hen zag, schreef ik terug en vertelde hem, "Ik denk dat je mij nu net de foto gemaild hebt die ik wil gebruiken voor de aankomende Bijeenkomst." Dank je wel CosmicBear, voor het toestaan van de Nieuwe Wereld om tegen ons allemaal te spreken door de lens van jouw camera.
Er is een gloednieuwe Wereld daarbuiten, eentje waar WIJ de deuren wijd open voor gegooid hebben. Het wacht op ons om ervoor te zorgen dat het tot leven komt, en denk eraan - alles dat je hoeft te doen om "die drempel over te steken" weg van het oude, is naar jezelf te kijken in de spiegel en de volledige waarheid in deze woorden te omhelzen: "Jij bent LIEFDE, je bent GELIEFD en jij bent LIEFDEVOL." Want hierin, zijn wij ALLEMAAL gelijk, en ik hoop welzeker dat ik jullie daar ALLEMAAL zal zien! Ik kan niet wachten om samen met jullie de taak te vieren die wij als een collectief al volbracht hebben en om te beginnen het werk te doen dat wij nog moeten volbrengen. Ik dank elk en iedereen van jullie vanuit de ware kern van mijn wezen, want jullie zijn ware Goden en Godinnen, en het is zo een zegen om toegestaan te worden om mijn Licht in zulk, liefdevol, levend, briljant gezelschap uit te stralen.
Met eeuwige dankbaarheid, Liefde en Vreugde van mij, Aisha
***
Hier zijn enige voorbeelden van locale tijden die corresponderen met 21:00 Oslo tijd:
Amsterdam, Brussel, Parijs 21:00
London: 20:00
Helsinki: 22:00
Sao Paulo: 04:00 PM
New York: 03:00 PM
El Paso: 01:00 PM
Los Angeles: 12:00 PM
Singapore: 03:00 AM Maandag
Tokyo: 04:00 AM Maandag
Sydney: 05:00 AM Maandag
Je kunt jouw locale tijd hier vinden: http://www.thetimezoneconverter.com/
Zoals altijd, kunnen jullie dit doen wanneer het ook is dat je voelt dat dit het beste voor jou is. Alles dat je hoeft te doen, is te gaan zitten en je te verbinden met deze energie met een intentie van deel uit te maken van deze Bijeenkomst.  
Deze Bijeenkomsten vinden plaats op de eerste zondag van iedere maand.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten