dinsdag, november 04, 2014

Waarom Ascentie Overtuigingen Verschillen - 3 November 2014 / Brenda Hoffman


Waarom Ascentie Overtuigingen Verschillen  
3 November 2014 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Sommigen van jullie geloven dat ascentie de beweging betekent naar een andere dimensie, planeet of locatie. Anderen van jullie geloven ferm dat ascentie louter een perspectief of emotionele benadering is. Beide zijn correcte aannames.
Misschien geloven jullie dat er één juist antwoord op de ascentie vraag is - wat betekent dat er ook een verkeerd antwoord is. Als je op een uniek pad bent, zou dat dan niet verscheidene variaties van het woord ascentie aangeven? En aldus zijn die er.
Misschien is een dergelijke gedachte beangstigend. Hoe weet je dat je ascentie correct definieert? Zou niet iemand ergens het voor jou moeten definiëren? Nu zijn we naar jullie 3D overtuigingen teruggekeerd.
Ascentie is een zeer persoonlijke ervaring die niet beperkt is tot een zinsnede of definitie. Jij creëert jouw leven - inclusief jouw ascentie gedeelte.
Hebben niet velen van jullie materialen over het 3D Aardse sterven opgevraagd? Sommigen spreken over heldere lichten. Anderen bespreken hoe je als engelen wordt wanneer je eenmaal de Aarde verlaat. Anderen vertellen dat familieleden die voorafgaand aan jou overgegaan zijn jou liefdevol zullen begroeten bij de parelen poorten. Deze definities zijn allen correct, net zoals het waar is voor jullie ascentie beschrijvers. Jij creëert jouw ervaringen en hebt dat altijd gedaan - in alle dimensies en alle locaties.
Is het niet interessant dat jullie geen moeilijkheden hebben te begrijpen dat jullie je Aarde werkelijkheid creëren, maar niet kunnen visualiseren dat deze creatiebekwaamheden op jullie allemaal van toepassing zijn in alle locaties? Diegenen die een specifieke omgeving verwachten tijdens en na hun Aarde overgang zullen het gewaarworden. Net zoals zij pijn en vreugde in de 3D gewaarwerden. Jij bent de schepper van jou op alle niveaus en in alle locaties.  

Verwachtte je dat de één of andere soort van Raad jouw nieuwe leven zou onderzoeken en creëren na wat je noemt het Aardse sterven? Dat ergens iemand jou zou informeren of je een goed of slecht persoon op de Aarde geweest was? Dat dergelijke oordelen zouden bepalen hoe jouw wezen jouw volgende omgeving, leven of wat voor benaming je ook wenst te gebruiken zou ervaren?
Waar is het godhoofd of de Raad die jou zal duwen/dirigeren naar je volgende grote avontuur na de overgang van jouw Aardse sterven? Hoe kan je wijs genoeg zijn om het aldus zelf te doen?
Wederom, keer je terug naar je zelftwijfels en gebrek aan zelfwaarde. De waarheid is dat jij jouw werkelijkheid te allen tijde en op alle niveaus van je wezen creëert - en dat altijd gedaan hebt. Het is gewoon dat de meesten van jullie gedurende zoveel eonen op de Aarde geleefd hebben, dat jullie niet langer meer geloven in jullie bekwaamheden.
Het is tijd om naar de kennis terug te keren die jullie altijd gehad hebben - jullie creëren jullie werkelijkheid/jij creëert jouw werkelijkheid.
Hoe is het voor jou mogelijk om je Aarde leven te creëren en dan die bekwaamheid te verliezen totdat je terugkeert naar de Aarde? Alsof alleen diegenen van de Aarde wijs genoeg zijn om hun werkelijkheid te creëren.
Geloofde je dat er ergens iemand je goeroe zou zijn wanneer je eenmaal de Aarde verlaten had? Iets dergelijks is een fantasieverhaal.
Je reduceert je wijsheid niet wanneer je eenmaal de Aarde verlaten hebt. Noch verhoog jij je wijsheid gedurende een korte tijd - op wat voor manier dan ook dat je de tijd berekent - om slechts terug te keren naar het volgen van de richtlijnen van iemand die wijzer dan jij is. Iets dergelijke is louter jouw logica gezien hoe lang je geloofde dat het volgen van anderen de enige methode van bestaan op het Aardse vlak was.
God, de Bron, de Universums of wat voor frase je ook gebruikt is waarschijnlijk geheel anders dan wat jij nu visualiseert.
Als je aan alles denkt dat er is als één entiteit, en dat je deel uitmaakt van die entiteit met een andere rol dan alle andere entiteiten, zou je een meer concreet concept hebben van Alles dat er Is.
Want velen houden vast aan het geloof dat het godhoofd, de Universums wijzer zijn of op de één of andere manier beter zijn dan jij. Misschien is iets dergelijks waar in hun specifieke gebied van expertise, maar niet in de totaliteit. Want jij creëert jouw leven om deel uit te maken van Alles dat er Is, niettemin een uniek deel. Er is nergens ook maar één entiteit binnenin Alles dat er Is die net zoveel over jou weet als jij. Niemand kan jou richtlijnen geven binnenin Alles dat er Is, niet meer dan dat iemand nu op Aarde jou leven kan dirigeren. Jij bent jouw schepper. En jij creëert jouw wezen in overeenstemming met jouw interesses en behoeften.
Net zoals een haarzakje niet zozeer geïnteresseerd is om te leren hoe een tandcel functioneert. Zowel haar als tandcellen werken samen om het wezen te creëren dat jij bent - maar hebben verschillende rollen en functies. Aldus is het dat jij je eigen goeroe bent. Nu en voor eeuwig en dat ben je altijd geweest.
Je wordt aangetrokken naar die plaatsen en entiteiten die helpen je te ontwikkelen zoals jij je wenst te ontwikkelen.
Terwijl het waar is dat je adviseurs binnen zou kunnen brengen - ongeveer zoals je iemand in zou kunnen huren om je te helpen je fysieke lichaam af te stemmen - ben je verantwoordelijk voor je lichaam, niet de trainer die je inhuurt om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan jouw fysieke behoeften. En aldus is het dat jij verantwoordelijk bent voor jij - nu en voor eeuwig.
Misschien geloof je dat je nog niet alles weet dat je over jezelf wenst te weten - dus hoe kan je dan verantwoordelijk voor jezelf zijn?
Jij bent een doorgaande, dynamische zelf-realiserende creatie en schepper. Aldus is het dat je nu en voor eeuwig alles bent dat je bent. En je creëert de ascentie ervaring die je wenst te creëren - en dat heb je altijd gedaan en zal je altijd doen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten