zaterdag, november 08, 2014

Ute - Wereldwijde Update: De Grote Verandering is al Begonnen - 5 November 2014


Ute Posegga-Rudel
Wereldwijde Update: De Grote Verandering is al Begonnen
5 November 2014
  
Vanuit mijn dagboek
Canarische Eilanden: Vandaag, staat er een schitterende en buitengewone hete en stekende Zon aan een blauwe, zeer subtiel benevelde hemel. Zeer ongebruikelijk, omdat het November is.
Na een diepe en nogal volle ochtend, lig ik op mijn bed in de middag, moe, en wil slapen.
Ik val in een soort van helder dromen.
Een plotselinge energetische push, tastbaar gevoeld in mijn rug in het hartgebied, katapulteert mij in/naar een andere dimensie. Ik deed letterlijk een "push", en ik was plotseling ergens anders. In een veranderde staat van bewustzijn. Nieuwe ruimtes van bewustzijn openen zich. Het lichaam is erbij betrokken. Het lichaam wordt overstroomd met golven van Licht en nieuwe informatie. Terwijl de frequentie verandert, verandert ook de kwaliteit van het bewustzijn. Het is als geduwd te worden in/naar de volgende hogere dimensie. Daar merk ik geen "dingen" op, slechts andere vormen van wezenlijkheid, stromingen van nieuwe energieën en substantie.
Ik heb nog steeds een lichaam, hoewel het pure energie is. Maar alles is anders. De oude Matrix is er niet. Daar is volledige vrijheid van hart in nieuwe en verfrissende kamers van wezenlijkheid, en een nieuw en hoger octaaf van ervaring en uitbreiding als een fysiek wezen.
Ik weet ook dat het niet louter een persoonlijke ervaring is, gebaseerd op slechts mijn individuele staat van spirituele ontwikkeling. Deze individuele spirituele ervaringen zijn aldus ver verwijdert geweest van een compleet andere aard. Zij hebben niets te maken met het lichaam op zichzelf, hoewel Licht en energie erdoorheen zouden kunnen snellen wat vaak op een onvergelijkbare verhevenheid expandeert. Dus ik ken het verschil. Omdat dit hier te maken heeft met inhoud/substantie. Heeft het te maken met de transformatie van de materie (het lichaam) en het bewustzijn ervan!
Dus wat ik ervoer en waar ik aan deelnam, is op dit moment aan de gehele mensheid gegeven. Ik weet het gewoon. Het is de nieuwe frequentie die hier is, een wereldwijde verschuiving in het bewustzijn veroorzakend waar het lichaam zich in ontwikkelt. En ik stemde me slechts af op deze nieuwe werkelijkheid dat precies nu op de Geliefde Aarde Moeder Gaia voor iedereen aan het gebeuren is.

Terwijl ik doorging met deze soort van het heldere dromen (en het is een droomwereld, de nieuwe wereld) komt het verlangen naar boven om daar te blijven en niet terug te keren naar de oude wereld van beperkingen. Ik voelde me gereed om gewoon te vertrekken, maar met mijn lichaam.
Toen viel ik diep in slaap. Na het wakker worden: Daar is nog steeds de oude wereld. Maar de dingen lijken anders te gebeuren. Het is allemaal hetzelfde zoals het voorheen was. Niettemin is mijn besef anders. Nu is de mysterieuze ruimte tussen de dingen vol en overduidelijk, in plaats van overheersend. Het is Stilte. De dingen zijn secundair en gebeuren binnenin deze ruimte willekeurig - een telefoontje, geluiden, dingen in de kamer - zij verschijnen allemaal onafhankelijk binnenin deze ruimte welke herkend wordt als de echte Werkelijkheid. Niets is gecompliceerd, alles lijkt zeer eenvoudig en natuurlijk. Het is dus eenvoudig. Er is overzichtelijkheid dat de dingen die tevoorschijn komen - en zij lijken slechts in deze verenigde ruimte tevoorschijn te ploppen - zijn niet samenhangend, maar de ruimte is dat wel. In principe hebben de dingen niets met elkaar te maken. Zij hebben alleen met elkaar gemeen dat zij in deze stille plaats tevoorschijn komen, deze substantie/inhoud waar zij een modificatie van zijn.
Nu begrijp ik dat de "Matrix" waar wij gedurende honderden aan duizenden jaren in opgesloten gezeten hebben, de samenhang van alle dingen suggereert. Vandaar dat wij ons gevangen voelen, gevangenen van de dingen, terwijl wij in waarheid vrij zijn, aangezien wij deze ruimte op de eerste plaats ZIJN. Het is het oneindige Brongebied dat onze eigen Bewustzijn is.
De "Matrix" is de illusie waar wij in opgesloten zitten, in een afgesloten Universum gemaakt van dingen. Zij lijken gezamenlijk een gevangenisachtig weefsel te bouwen. En het is allemaal van gedachten en het energetische raster van dit gedachtepatroon gemaakt. Het is een kunstmatige wereld. Een ingewikkelde wereld, terwijl deze van het raster losgelaten ervaring vrij tot in de oneindigheid is, en de dingen ons niet indammen, ons niet gevangen houden. Wij observeren hen slechts terwijl zij verschijnen, en zij hebben niets met ons te maken. Wij zijn eeuwig vrij en in harmonie uitgebreid met de ruimte van de oer-substantie waarin de dingen tevoorschijn komen.
Dus lijk ik nu te begrijpen dat wij misschien door zullen gaan in deze matrix wereld - zolang als dat het kan bestaan, aangezien de overweldigende meerderheid van de mensheid er nog steeds door stevig geloof aan verbonden is.
Maar wij, die bewust zijn, zijn al bevrijdt van het knechtschap ervan. De nieuwe Universele frequenties hebben de mensheid al in vrijheid gesteld. En het is aan een ieder persoonlijk het te zijner tijd te accepteren - en om af te stemmen op - dit nieuwe Bewuste Besef.
Vanuit dit nieuwe gezichtspunt gaat de oude wereld verder zoals het dat zal door de keuze van de mensen. Wij kunnen zien waar zij mee doorgaan te geloven en te doen. Maar zij kunnen ons niet zien, zoals wij ZIJN, zij kunnen niet zien wat wij zien.
Maar wij zijn nodig, wij zijn de voorlopers van een nieuw bewustzijn op Aarde en wij leven al in de hogere en veranderde frequenties die het nieuwe besef dragen. Wij ieder zijn een cel in het Grote Ene Lichaam van de Mensheid die Het begonnen te veranderen. Als zodanig brengen wij een proces op gang van substantiële verandering voor alle cellen, die de menselijke individuen zijn in het Grote Menselijke Lichaam.
Hoelang dit proces neemt, totdat de laatste menselijke cel in dit grote Menselijke Lichaam getransformeerd is, weet ik niet. Maar het is begonnen, en dit is het meest belangrijke Blijde Nieuws waar wij op wachten.
Het zou geweldig zijn om van jullie allemaal te horen, mijn geliefde broeders en zusters, wereldwijd, die nu gelijkaardige ervaringen hebben! Het zou diegenen inspireren die begonnen zijn om afstand te doen en te betwijfelen dat de Grote Verandering ooit zou gaan gebeuren! En aldus zou het de revolutie in het bewustzijn voor de gehele mensheid versnellen! Dank je wel!
Veel Liefde en vele Zegeningen!
In lak’ech!
Ute

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright© 2014.
All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com  Please post your comments on my blog so that I can be aware of them.
Please share this message only together with this information and without changes, including the title. If you have questions, please contact me via
transformation33@gmail.com. Thank you.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen