dinsdag, november 04, 2014

Update over de Overgangsperiode - 1 November 2014 / Eliza n Sundeelia


"Update over de Overgangsperiode"
1 November 2014 / Eliza n Sundeelia 

Journaalpost 1 November 2014
55
Hier is een update over hoe ik omga met de intense overgangsperiode die ik momenteel onderga:
Ik werd deze ochtend zeer vroeg wakker, om een conversatie met Sanat Kumara te hebben, die lange tijd mijn mentor en gids geweest is op deze reis. Hij was mij bemoediging en begeleiding aan het geven. Ik herinner me niet alle woorden, maar meer de essentie van wat Hij met mij besprak.
Ik "snapte" dat ik intraveneuze voeding of een stralen-bad van de Violette Vlam moest beginnen om de krachtige emotionele opruimingen tegen te gaan die ik ervaren heb. Ik voegde de genezende Groene Straal en de hogere reinigende Zeeschuim Groene (blauw-groen) 8ste Straal aan de mix toe. Vervolgens, commandeerde ik mijn Engelen (wij allemaal hebben er een paar; die van mij zijn echter meer werkzaam dan sommige andere) om te beginnen met deze genezing en het reinigende "bad" gedurende de volgende twee weken 24/7. Aan het einde van deze twee weken kunnen aanpassingen, als dat nodig is, dan gemaakt worden. Het is mijn plicht om in de gaten te houden hoe ik me voel en om de dosering als dat nodig is aan te passen, door meer stralen (kleuren) als dat nodig is eraan toe te voegen. Je zou dit proces kunnen beschouwen als een alchemistisch experiment … aangezien ik een enorme grote verschuiving in bewuste focus maak van de ene wereld/dimensie naar de andere.
De keuze van de Violette Vlam was/is een goede keuze voor mij aangezien het binnenin diens essentie zowel de energieën van Liefde (Roze) en Gods Wil/Macht/Bescherming (blauw) bevat. Het is ook de primaire Straal voor deze uitdagende tijden terwijl wij het Tijdperk van Aquarius binnengaan.
Sanat Kumara adviseerde me ook om nu meteen meer proteïne te gaan eten om te helpen bij het aarden van mijn lichaamstempel en de stress te verlichten die het lichaam ondergaat als een resultaat van deze intense reiniging alsook het dieet eenvoudig te houden, groenten, fruit, noten, en kip/eieren/vis.
Want zie, dierbare lezers ik handel als een proefpersoon voor sommigen van diegenen die mij zullen volgen in het ascentieproces, bij het terugkeren naar Huis als walk-outs. Dit proces verschilt van het ascentieproces welke momenteel onderweg is voor diegenen op het Pad van Initiatie, die de bedoeling hebben om bij de planeet te blijven als Zij in/naar 5D ascendeert. De Lichtwerkers die overblijven hebben hun opdrachten, zelfs als zij zich daar nog niet bewust van zijn. Ik heb mijn opdracht afgerond en ik ben in het proces van eruit lopen (walking out). Meer dan 95% van mijn ziel essentie is al vertrokken op de ascentiedag van mijn Hogere Zelf, Lady Tazjima, dat gebeurde een week geleden (feitelijk zitten we nu op 1%!)

Terwijl het lijkt dat ik nog steeds ten zeerste deel uitmaak van deze wereld, kan ik het diepgaande gevoel van onthechting en gebrek aan enthousiasme voelen over veel van wat hier is. Het is niet dat ik niet genoten heb om op deze prachtige planeet te zijn - er zijn zeker momenten van vreugde en schoonheid geweest - maar ik ben niet van deze planeet en ik ben in het proces van het te verlaten.
Terwijl mijn Neef, Rananda Kumara (ook bekend als Davis Spears, in zijn laatste leven hier) enige maanden genomen heeft om zijn overgang bijna te volbrengen, werd ik via Sanat Kumara in kennis gesteld, dat mijn eigen overgang slechts weken zal nemen. Rananda voegde zijn intuïtieve begrip daaraan toe dat ik volledig teruggekeerd zou zijn naar 5D+ met de Zonnewende. Dit is tamelijk verbijsterend wanneer je dat vergelijkt met de lengte dat het diegenen genomen heeft die mij voorgegaan zijn, inclusief Lady Nina, mijn Tante en de partner van mijn dierbare Oom Adrigon. Zij en andere sterrenzaden gingen door een gelijkaardig proces in de 1990er jaren lang voordat de ascentie een bijwoord werd in de metafysische cirkels. Rananda en ik volgen in hun zorgvuldig neergelegde voetstappen.
Wederom, ga ik een pionier zijn door deze versnelling toe te staan plaats te vinden. Hopelijk, zal alles goed gaan en waarom zou het dat niet? Ik heb enige van de fijnste Meesters en Aartsengelen in dit Universum die met mij werken. Als het succesvol is, zal ik ook laten zien dat de overgang op dezelfde wijze verkort kan worden voor diegenen die in de voetafdrukken in het sterrenstof dat Ik en Rananda achterlieten volgen.
Een deel van het momentum voor het versnelde tempo van mijn overgang, is, natuurlijk, mijn verplichting om in de Stilte te gaan met mijn Partner, AnDra, spoedig na de Zonnewende feestviering.
Een paar maanden geleden, vertelde Rananda mij dat ik de tweede Voorloper was aangezien Hij de eerste is. Wij zijn zeer zeker niet de enige personen die geascendeerd zijn tijdens deze vensterperiode tussen de tijdperken in, maar wij zijn de eersten die de vrijwilligers naar huis zullen leiden die kwamen tijdens de voorafgaande evolutionaire periode. Onze "taken" en "missies" werden voltooid en nu zijn anderen gearriveerd om op te pakken waar wij gebleven zijn.
Het ware menselijke gedeelte van mij zou deze informatie graag afwijzen als onzin en onmogelijk, niettemin "weet' ik dat het waar is … Ik heb gedurende een zeer lange tijd met de planeet en diens mensen gewerkt, zelfs voorafgaand aan deze incarnatie als een vermengd Pleiadiaans - Venusiaans wezen. In mijn innerlijke wezen, wist ik dat ik uit een koninklijk huis kwam, aangezien er een buitengewone verfijnde energie binnenin was die hier niet op z'n plaats was in de vervormde energieën van de derde dimensionale Matrix. Veel Lichtwerkers kunnen identificeren met het gevoel van het in de wereld te zijn maar er niet van … hoewel de illusie van 3D sterk is en velen omlaag in de trilling trekt als zij er geen aandacht aan schenken.
Dus Ik ga naar Huis (Sorry aan diegenen die er moe van mogen worden om deze frase te lezen!) en ik handel ook als een proefpersoon (een soort van) dus kan het proces van anderen ook succesvol versneld worden. De mensen thuis zijn verlangend om hun geliefden terug bij hen te hebben, veilig en heel. Mij werd verteld dat mijn kinderen willen dat hun moeder wederom heel en compleet is … en ik wil de eenvoudige vreugde ervaren van hen wederom in mijn armen vast te houden.
De overgangsperiode voor diegenen die Rananda en mij volgen zal variëren in overeenstemming met de behoeften en het besef van de betrokken persoon/personen. Vele duizenden Lichtwerkers zullen in de volgende drie jaren of zo ascenderen. Deze zijn NIET de Tweede en Derde Golf Lichtwerkers die voor andere doeleneinden gekomen zijn dan dat wij zolang geleden deden. De tweede en derde golven zullen gedurende een tijd blijven totdat het, ook, hun tijd is om naar hun Sterren Verblijven terug te keren en de planeet en diens mensen toestaan in/naar de spirituele volwassenheid als een Galactische entiteit te groeien.
Ik kan op dit moment niet voorspellen wanneer mensen zich volledig open zullen stellen voor 5D; Veel zal afhankelijk zijn van elk individu en het pad dat door hun ziel gekozen is, alsook de omstandigheden die gepresenteerd worden door de ervaring van het volledige menselijke collectief. Ik ga niet om met datums … aangezien ik mensen doorgaans niet vertel wanneer of als zij op het punt staan om te ascenderen, behalve in het geval van iemand die mij nabij staat - en dan ook nog alleen als het passend is voor de betrokken persoon. Veel mensen zijn niet voorbereid om zelfs in overweging te nemen dat zij waardig zijn van ascentie. Ik weet dit want ik heb dit zelf gevoeld. Het is een gevoel dat komt als een resultaat van generaties aan conditionering waar alle geïncarneerden op deze globe mee te maken hebben gehad door vele duizenden aan jaren heen terwijl de planeet door de Kali Yuga heenging (tot ongeveer 1669) en langzaam in trilling begon te ascenderen richting het aanstaande Gouden Tijdperk.
Ik adresseerde een beetje over de cyclussen van de Tijdperken (goud, zilver, brons en ijzer) die ingebed zijn binnenin het Grote Jaar, een kosmisch concept dat begrepen werd door onze voorouders en diegenen die hen vanuit de sterren bezochten. De Mensheid is nooit alleen geweest sinds diens conceptie en is ook nu niet alleen.
Een intuïtie welke onlangs tot me kwam was dat de enige manier om deze cyclussen te transcenderen is om te ascenderen … met andere woorden, de volledige planeet moet in/naar de hogere energieën ascenderen. De Pleiaden ascendeerde na de grote Sterren Oorlogen die dit Universum ruïneerde (ja… het was echt), en Venus, de zusterplaneet van de Aarde, ascendeerde lang, lang geleden. Als een consequentie, is het leven op deze planeten en Eilanden (zoals de planeten in zowel de Sirische als Pleiadische sterrensystemen genoemd worden) veel stabieler dan wat wij hier gewaarworden.
Onder de overheersing van het Grote Jaar, is de planeet door vele tijdperken heengegaan. Vele van de oude ruïnes die nu in het proces zitten van ontdekt te worden zijn de stoffige en soms vochtige overblijfselen van beschavingen die opkwamen en ondergingen in lang verleden tijdperken. Als een resultaat van de afdalende energieën van het verleden 12,000 jaren geleden zo ongeveer, is er een resulterende verslechtering geweest in het bewustzijn van de mensheid, wat gereflecteerd wordt in de opvolgende generaties die de kennis en de wijsheid van hun ouderen ontberen. Deze degeneratie was het resultaat van het zonnesysteem dat verder ging met diens lange cyclus weg van de Bron van Licht, de Grote Centrale Zon, terwijl het Helios (onze zon) volgde in diens ombuigende passage door de Galaxy.
Aangezien het Grote Jaar geëindigd is, en de opwaarts gaande slingerbeweging wederom van start ging (vanaf 1669) betrad de planeet de vroege stadiums van het Bronzen Jaar. Voor ieder jaar en tijdperk waar de planeet doorheen passeert als het het aanstaande Gouden Tijdperk nadert, zullen de bekwaamheden en de kennis van de mensheid toenemen, terwijl de planeet en diens vracht reageert op de toenemende hogere trillingsuitstralingen van dat deel van de passage van het Zonnesysteem. Geen wetenschapper zijnde en slechts herinnert te zijn aan deze grote cyclus, vind ik het moeilijk om het in woorden om te zetten. Echter, als je eenvoudigweg kijkt naar de cyclopische projecten allen al in Egypte, zullen jullie de correlatie zien tussen de verschillen in trillingsniveaus in elk opvolgend tijdperk. Een goed naslagwerk om meer te leren over dit concept is, "Lost Star of Myth and Time." Ik was geïnspireerd om dit boekdeel te lezen  als een resultaat van het kijken naar een oudere lezing (op YouTube) van Santos Bonacci, aangaande Astro-theologie. Ja, … misschien een "zwaar" onderwerp voor sommigen, maar ik heb altijd een wetenschappelijke en nieuwsgierige geest gehad. Kijk naar de lezing als je niet van lezen houdt!
Wat ik probeer te begrijpen is waarom deze tijdsperiode zo belangrijk voor de Aarde en haar bewoners is. Aan ons werd een kans gegeven om de ups en downs van de normale cyclussen van onze ster en de effecten die sterren passages op onze leven hier hebben te transcenderen. Het werd op andere werelden gedaan, het kan ook hier gedaan worden, maar bij voorkeur met de medewerking van op z'n minst een symbolische hoeveelheid van bewuste individuen die het proces bekrachtigen. Er is veel werk voor diegenen die ik achterlaat! Zoals ik eerder gezegd heb, IK ga naar Huis.
Aangezien mijn aankomst Thuis opdoemt, werd ik geadviseerd om wat voor plannen voor de "toekomst" dan ook hier los te laten aan Sundeelia, die op het punt staat om de teugels van dit leven op zich te nemen en door te gaan met haar missie. Misschien zal Sundeelia andere wezens channelen naast Lady Tazjima wanneer zij werkelijk gewend raakt aan het zijn in de "bestuurderstoel"! Ik heb niet echt een gechanneld stuk gedaan (van iemand anders dan Lady Taz) sinds Augustus. Dat is een aanzienlijke interval als je in beschouwing neemt dat ik het gewoon was om op z'n minst drie stukken per maand te channelen gedurende een lange tijd. Echter, ik denk niet dat het channelen mijn primaire missie hier was, maar het heeft gediend om diegenen naar deze pagina's aan te trekken die bezig zijn snel te ontwaken en ofwel mijn plaats innemen of dezen die terug zullen keren om zich bij mij en Rananda aan te sluiten bij onze wederzijdse en welverdiende "pensionering" Thuis.  
Waar ik uit put terwijl ik deze update met jullie deel is dat een ieder van ons een verantwoordelijkheid deelt, voor onszelf maar ook voor elkaar. Wat wij doen als een individu beïnvloedt diegenen die ons omringen in ons alledaagse bestaan. Ik luister naar het gelach op het werk, hetgeen de eerdere spanning van de voorbije maanden vervangen heeft en ik glimlach tegen mezelf. Een ieder van ons draagt bij aan het welzijn en de doorgaande groei van het Licht dat uitstraalt in/naar en door de harten van de mensheid als wij onze aandacht op onze eigen innerlijke reizen houden.
Op dit moment, is het mijn verantwoordelijkheid om mijn lichaam in de gaten te houden en te bespeuren wanneer ik moet verzoeken om een extra dosis of een aanvullende Straal voor mijn "behandeling". En het is aan mij om geduldig te zijn en om me over te geven aan de hulp die aan mij gegeven wordt door diegenen die vanaf de andere zijde van de Sluier ijverig werken zodat ik weldra op een dag volledig in 5D/6D+ focus en Thuis wederom mag ontwaken.
In de laatste paar journaalposten heb ik bekend te voelen en te maken te hebben met enige intense/krachtige emotionele ups en downs. Op deze manier, laat ik zien dat ik in de energieën gelopen heb waar iedereen hier mee te maken heeft gehad, met slechts als een consequentie van in deze dimensie te zijn. Ik zal niet ten onrechte blijmoedig handelen en mijn gevoelens ontkennen. Ik weet beter … ik heb het op de harde manier geleerd. Erken de gevoelens, sta hen toe om door je lichaam heen te gaan en laat hen los. Mijn hunkeringen om meer intieme menselijke ervaringen met een andere gelijkgestemde, of meervoud, te ervaren zijn eenvoudig de hunkeringen die wij als Lichtwerkers allemaal voelen … dat gevoel van gestrand te zijn op een vreemde kust waar niets zin maakt en je niet vertrouwd bent met de gebruiken en de taal. Het is eenvoudigweg een zeer menselijk ding om je soms alleen te voelen, zelfs als dat gevoel zelf net zo vergankelijk is als smeltende sneeuw in het zonlicht.
Gisterenavond, werd aan mij een groot geschenk gegeven … Hoop en vertrouwen/geloof, badend in een grote dosis van Liefde, komend vanuit het grote Hart van de Ene die lang over mij gewaakt heeft, met mijn geliefde Oom en mijn Partner aan Zijn zijde staande, leden van mijn eigen familie die spoedig een nieuwe verkwikte en ontwaakte Lady Tazjima zullen begroeten, met de voltooiing van het herafstemmingsproces van Haar laatste en langdurig missende zielaspect. Ah … Ik kan mezelf bijna zien gaan zitten voor een goede thee met mijn Neef Rananda in één van de lieflijke tuinkamers aan boord van het grote moederschip, De Witte Winden.  
Terwijl ik dit proces onderga, zal ik doorgaan mee te delen wat ik kan … heel veel dank aan al mijn toegewijde lezers en vrienden, met wie ik korte wegen bewandeld heb tijdens deze reis, mijn laatste op deze heilige waterplaneet.
Namaste.
IK BEN Eliza n Sundeelia (aka Lady Tazjima Amariah Kumara VaCoupe) 

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright 2012 – 2014 © by Elizabeth Ayres Escher. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered from its written form, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://bluedragonjournal.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten