maandag, november 03, 2014

Tijdlijnen van Transcendentie Transporteren ons in/naar de Nieuwe Tijd - 1 November 2014 / DL Zeta


Tijdlijnen van Transcendentie Transporteren ons in/naar de Nieuwe Tijd
1 November 2014 / DL Zeta
Tijdens deze krachtige tijd, filteren nieuwe energieën naar het Aardse vlak, tijden van diepere ontwaking zaaiend. Zieners en andere Lichtwezens ontvangen visioenen/inzichten die ontworpen zijn om besef voor alles te brengen dat hen in beperkende scenario's gehouden heeft. Transcendentie is nu een primair thema aangezien er aan ons gevraagd is om voorbij de oude identiteiten in/naar de nieuwe en tot nu toe vaak onvoorstelbare rijken van bestaan te verhuizen. De nieuwe energieën staan ons toe de beperkende overtuigingen te transcenderen die aan de wortel van beperkende carrières, relaties, identiteiten en veel meer bestaan. Op een bepaalde manier, helpen deze energieën ons zelfs bij het transcenderen van onszelf - of wie we van onszelf geloven te zijn.
De energieën van na de verduistering tillen ons hoger op dan ooit tevoren, glimpen van tijdlijnen van transcendentie aanbiedend waar wij voorbij onze huidige beperkingen leven. Dit is geen fantasieverhaal, niet een te-goed-om-waar-te-zijn voor het slapen gaan verhaal. Er zijn stappen om te nemen op de reis van transcendentie. Diegenen die de intentie adopteren om beperkende overtuigingen te transcenderen, zullen geconfronteerd worden met uiteenlopende tests om hun gereedheid voor een onbegrensd bestaan te verzekeren. Wij zijn niet alleen in deze reis. Het Universum is bij ons op iedere stap van de weg, de hulpmiddelen die nodig zijn verstrekkend om tijdlijnen van transcendentie te stimuleren. Alles dat wij te doen hebben is bereid te zijn om in onszelf te geloven, om onze staanplaats op dit nieuwe pad te vertrouwen, en om het verleden op een diep en diepgaand niveau te genezen en los te laten.
Intenties om het Obstakelgebied te Transcenderen en te Activeren
Iedere keuze om beperkingen te transcenderen brengt het obstakelgebied naar voren. Iedere keer dat wij een intentie instellen activeren wij alles dat in de weg staat van het bereiken van onze intenties. Deze activering helpt ons om niet genezen emoties, beperkende overtuigingen, gewoontes en verbindingen die ons aan driedimensionale levenssporen verankeren te her/erkennen en op te ruimen. Binnenin het obstakelgebied komen wat voor angsten dan ook die wij vasthouden binnenstormen en vertellen ons dat wij de taak niet aankunnen. Sommigen gaan terug bij dit kruispunt. In plaats van terug te gaan, kunnen wij ervoor kiezen om de obstakels te zien als kansen om ons geloof in onszelf en onze spirituele verbinding te herbevestigen en te versterken. Obstakels in/naar kansen transformeren staat ons toe om over situaties heen te vliegen die ons voorheen gebonden hielden aan de dichte, lagere-trilling levenssporen.

Zelf-liefde en Zelfvergiffenis zijn Essentieel voor Transcendentie
Zelf-liefde en zelfvergiffenis zijn essentieel bij het transcenderen van beperkingen. Wanneer het obstakelgebied activeert, mogen jongere zelven binnenin je repertoire van zelven angstig worden. Zelven die nog steeds betrokken zijn bij onopgeloste emoties mogen op de rem trappen. Tijdens deze krachtige periode heb je de bekwaamheid om te genezen door met je repertoire van zelven op een zeer hoog niveau te werken. Onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf en anderen is essentieel voor het transcenderen van beperkingen. Ben zachtaardig met jezelf als je overgaat naar Onvoorwaardelijke Liefde. Deze overgang zal herinneringen van liefdeloosheid recht voor je brengen om van gehouden en losgelaten te worden. Wanneer je dankbaarheid voelt voor momenten van liefdeloosheid, ben je gereed om in/naar de echte Liefde te stappen welke transcendentie brengt.
Ben Bereid om Jongere Zelven die Verstrikt zitten in Vroeger Trauma opnieuw te Be-ouderen.
Een hoog niveau van besef zal je helpen iedere vroegere horde te nemen die je tegenkomt. Dit staat jou toe om jezelf zonder oordeel te observeren. Vergeef jezelf als jij je verdrietig, depressief, alleen of angstig voelt. Als je tegenstribbelt of je terugtrekt, vergeef jezelf. Laat wat er ook gebeurt zijn zoals het is zonder oordeel of schuldgevoel. Jouw gedachten bezitten de kracht om jou op te tillen of je neer te slaan. Wanneer getraumatiseerde gevoelsstaten inslaan, stuur liefde naar jezelf. Ga met je jongere zelven zitten. Zit met ieder zelf dat zich in de steek gelaten en ongeliefd voelt. Ben bereid te dienen als een liefdevolle, begrijpende ouder en gids voor deze jongere zelven. Een bereidheid om je jongere zelven opnieuw te be-ouderen brengt innerlijke eenwording op gang, wat essentieel is om tijdlijnen van transcendentie te activeren.
Barrières tussen Levensspannen Transcenderen
Veel Lichtwerkers betraden dit leven met de intentie om vroegere verbindingen te voltooien. Deze voltooiingen zijn instrumentaal bij het ontwaken van onszelf jegens ons spirituele doel van te helpen met de overgang naar de Nieuwe Aarde. Vroegere levensverbindingen dienen ertoe om je te ontwaken voor de uitbreidende dimensies van je wezen door de barrières tussen de levensspannen in te verzwakken.
De verschuiving naar de Nieuwe Aarde is gebouwd op een visie van eenheid met alle anderen en binnenin ons zelf. Wanneer wij door de sluiers van afscheiding onze uiteenlopende levensspannen zien, vestigen wij een bewuste verbinding met onze parallelle zelven die tegelijkertijd door uiteenlopende tijdskaders heen geïncarneerd zijn. Wanneer wij eenheid vestigen met parallelle aspecten van ons zelf verdiepen en voltooien wij ons spirituele begrip op vele niveaus. Dit concept van innerlijke eenheid leidt een nieuw soort van zelf-liefde binnen dat de liefde die wij hebben voor onze huidige identiteit zelf transcendeert. Als jij je opent voor innerlijke eenwording met alle aspecten van jezelf, adopteer je een nieuw gefocust zelf dat capabel is van het omhelzen en werken met parallelle aspecten van jouw bewustzijn. Je mag eerst weerstand ervaren van je huidige gefocuste zelf bij deze overschakeling. Ben vriendelijk en liefdevol maar standvastig tijdens deze overgang.
In de Rol van de Wegwijzer stappen
Binnenin tijdlijnen van transcendentie ga je een verbintenis aan met jezelf, met anderen, met de omgeving en met alle levende schepselen als het onbegrensde, goddelijke wezen dat je bent. Tijdlijnen van transcendentie brengen vele krachtige doorbraken. De creativiteit breidt fenomenaal uit en ook jouw krachten van zintuiglijkheid breiden uit. Je ervaart stralende gezondheid. Je verlangen/wens om anderen te helpen breidt zich uit. Terwijl je ernaar streeft om anderen te helpen transcenderen wat het ook maar is dat hen bindt aan beperkende levenssporen, transcendeer je jouw eigen beperkingen. Dit staat jou toe om vollediger in/naar jouw rol als een Wegwijzer en gids in/naar de Nieuwe Tijd te stappen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen