zaterdag, november 29, 2014

Sandra Walter - Mini-Update - 29 November 2014


Sandra Walter
Mini-Update
29 November 2014
Zegeningen Geliefde Lichtstam,
Het is koud en regenachtig terwijl een storm over Shasta heengaat vandaag. IK BEN gezegend met een comfortabele stoel bij de open haard dit weekeinde, na een drukke toegangspoort week. Volgende week BEN IK aan het huis-springen (verhuizen) naar een lieflijke kamer voor de winter; een goede plek voor het werken aan nieuwe creaties.
Terwijl onze lichamen zich aanpassen aan de huidige Lichtgolf welke op het brein, de pijnappel en het zenuwsysteem gericht is, mag je hier en daar gedurende een paar uren een diepe uitgeputheid voelen. Wij verhuizen in/naar een snelle escalatie van ons pad, wat betekent dat wij rust in zullen moeten voegen wanneer dat nodig is, en moeten trainen/bewegen om de code activering in onze bloedstroom en beenderen te helpen.
 
De laatste toegangspoort bracht een focus naar het hoofd en de pijnappel opening versnelde. Dit mag jullie nek, schedel, sinussen (holtes), ogen en oortonen getriggerd hebben, en verdunde jullie sluiers zelfs meer. Denk eraan om te voelen en gewaar te worden via het Hart terwijl de activiteit van de hogere rijken meer ogen-open zichtbaar wordt. Trilling = trilling.
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Copyright © 2014 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten