vrijdag, november 21, 2014

Perspectief Aanpassen - 20 November 2014 / Jamye Price


De Wekelijkse Licht Explosie
"Perspectief Aanpassen"
20 November 2014 / Jamye Price
Als je een volwassene wordt, begin jij je verleden, je heden en jouw idealen te observeren tegen die idealen waar je mee omringd geweest bent gedurende je volledige leven. Van je familie, vrienden en culturen, evalueer je wat nog steeds waar voor jou aanvoelt en waar jij je van wilt ontdoen. Sommigen komen niet tot deze conclusie of keuze, anderen doen dat gedeeltelijk. Als een Lichtwerker op een pad van Ascentie, reis je door de energie op de Aarde heen en focus jij je trillingsdata op nieuwe beschikbare oplossingen. De schoonheid van de onderbewuste geest is dat het jouw innerlijke focus en jouw intentie nodig heeft om voorbij de wemelende massa te kiezen. Als een jong kind, wordt jouw veiligheid en groei merendeels door anderen geleid. Als een volwassene, heb je een keuze. Keuze is een functionaliteit van het perspectief. Als jij jouw Perspectief ten gunste van jezelf Aanpast, maak je een nieuwe keuze zelfs als je nog niet jouw handelingen verandert. Keuze is je eerste actie.  
Het Aanpassen van je perspectief verandert jouw trilling. Met een veranderde trilling dat geconcentreerd is op het ondersteunen van de trilling van Zelf, straal je een grote kracht naar buiten de wereld in. Als je bezit neemt van jouw perspectief, in plaats van de gemoedsstemming en keuzes van anderen toe te staan om dat voor jou te bezitten, houd jij je grenzen van bekrachtiging in eigen bezit. Dit biedt jou te bekwaamheid aan om in de vrede te blijven dat voorbij gaat aan al het voorafgaande gekende begrijpen, om in/naar een nieuwe oplossing te verhuizen.

Terwijl je dit doet, heb je een liefdevol bolwerk van standpunten die de stroom van je open hart beschermen. Dit is het bekrachtigde verschil in Lichtwerk - liefdevolle grenzen bezitten die de verzorging van zelf ondersteunen terwijl het ook de bekrachtigde keuze van anderen ondersteunt om te leren om met hun eigen energie te werken. Voor de mensheid om in/naar emotionele, mentale en spirituele volwassenheid te groeien vereist goede rolmodellen die de grotere waarheid van Liefde achter een moment waarnemen en de focus handhaven aangaande het ondersteunen van diens groei, zelfs als het betekent om nee te zeggen. Dat perspectief van Liefde biedt echte verandering aan.
Terwijl we zitten om Perspectief Aanpassen uit te stralen, implementeren wij de krachtige elektromagnetische kracht van het hart en de geest gefocust op een nieuwe oplossing. Wij worden een prospect van hoop gewaar en het vasthouden van de focus op het creëren van een vervullend Leven. Wij delen ons licht waar hoop verloren raakte, zelfs als stilte de beste leraar in het moment is. Wij zijn sterk en mededogend, want de herinnering van pijn raakte niet verloren maar het werd wel geleerd. We kiezen met vertrouwen voor het zelf terwijl wij de bekwaamheid gewaarworden om iedere ervaring in/naar een win/win oplossing op/aan te kweken. Wij herinneren ons dat liefde vaak verborgen is onder angst, maar met inspiratie en moed wordt Liefde in/naar de vorm gecultiveerd.
Explodeer het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten