vrijdag, november 28, 2014

Karen Dover - Verhuizen in/naar Uitbreiding en VERWEZENLIJKING - 27 November 2014


 Karen Dover
Verhuizen in/naar Uitbreiding en VERWEZENLIJKING
27 November 2014
Voor diegenen van jullie die luisterden naar de "Beyond the Looking Glass Radio Show" gisterenavond, zullen jullie mij hebben horen uitleggen dat het geheel van de menselijke levenservaring nu in/naar de uitbreiding aan het verhuizen is. Het gaat niet over wie wat heeft of wie wie kent, het gaat niet over het "controleren" van de menselijke levenservaring van diegenen waar wij deze planeet mee delen. De evolutie van het menselijke ras gaat over het verhuizen in/naar een UITGEBREID BESEF van het Universum terwijl zij in een menselijke gestalte zijn.
De bekwaamheid die zich binnenin jullie ontvouwt intensiveert om de frequenties te decoderen die rondom jullie heen zijn, in deze tijd mogen velen van jullie aan het proberen zijn om de uitbreiding te balanceren van het in staat te zijn om de wereld rondom jullie heen te voelen met wat jullie geleerd werd te geloven over de wereld. De menselijke wisselwerking is aan het veranderen terwijl elk menselijk voertuig in diens capaciteit aan het uitbreiden is om de frequenties te decoderen die nu deze planeet overstromen.
Om in/naar evolutie te verhuizen moet je de uitbreiding TOESTAAN die nu zoekende is naar een expressie binnenin jullie, jullie moeten ZELF toestaan om te laten gaan en jullie zelf toestaan om de "menselijke ervaring" te ervaren. Voor velen van jullie is het in deze tijd een intense emotionele ervaring. Als het Universum jou in een ruimte heeft waar niet veel mensen zijn, wordt je niet "gestraft" door op de één of andere manier "uit de beurt gehouden te worden" van het menselijke ras, inderdaad, je bent in een overgangsperiode terwijl jij je aanpast aan de nieuwe uitbreidende dimensionale ruimte waar het menselijk ras nu naartoe aan het lopen is.

Het is niet mogelijk om stevig houvast te houden aan de menselijke levenservaring, dat was nooit het doel van het feitelijk hebben van de menselijke "ervaring". De oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid onderwees jou herhaaldelijk om je af te sluiten om "zelf te beschermen", en om diep jouw ervaring te verankeren zodat je dan verder "zelf zou kunnen beschermen". ALLES IS GEWOON en de LIEFDE welke IS is de ware BRON frequentie welke JIJ in WAARHEID BENT, dus waarom zou jij je moeten "afsluiten om zelf te beschermen"?
Deze lering is nog steeds heersend binnenin vele wat genoemd wordt de 'spirituele' gemeenschappen en het streeft ernaar te onderwijzen dat je jouw energie handtekening te allen tijde moet beschermen. ALLEN ZIJN ÉÉN en ALLES IS GEWOON. Te komen vanuit een trilling/frequentie dat iets op de één of andere manier "sterker" is dan jij, is als het lopen in de vervorming. JIJ BENT EEN GROTE energie dat eenvoudigweg GELEERD werd anderszins te geloven. In deze tijd wordt aan velen van jullie de illusie van angst getoond en velen van jullie raken vermoeid van de herhalende patronen. Dit is de ENERGIE welke JULLIE in WAARHEID ZIJN, het probeert jullie de feitelijke illusie te laten zien welke door de ZIEL constructie lopende gehouden en gevoed wordt.

Energie sterft nooit het transformeert, op een ENERGIE niveau ben jij eeuwig en aan jou werd GELEERD om dit eruit vandaan te filteren, de menselijke levenservaring binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde werkelijkheid is puur gefocust op het fysieke voor een reden, om te voorkomen dat jij je de kracht herinnert welke JIJ in WAARHEID BENT. Dus nu is de Nieuwe Aarde aan het pushen voor jou om WAARHEID toe te staan om aan jou getoond te worden, voor jou om de uitbreiding toe te staan dat erop toe zal zien dat jij in WAARHEID in een Nieuwe Wereld in een nieuwe werkelijkheid wandelt welke DOOR JOU, MET JOU en DOOR JOU HEEN op alle momenten van alle momenten GECOCREËERD WORDT.
Zoals ik in de radioshow verklaarde gisterenavond, wordt aan jullie gevraagd om DE VERANDERING TE ZIJN die jullie wensen te zien in de wereld. Het is niet mogelijk om op de één of andere manier te 'wachten' totdat de wereld verandert en er dan in te stappen, dit is een andere lering dat ernaar streeft om jou te ontkrachten door jou te vragen te 'wachten'. Wisselwerk met diegenen rondom jou heen op de manier waarop je wenst dat de wereld in WAARHEID IS, ben vriendelijk, ben liefdevol en BEN. Dit stuurt rimpelingen dwars door het Universum heen en zal uitbreiden en verdiepen terwijl het menselijk ras nu in/naar evolutie uitbreidt.
GEWAARWORDING/WAARNEMING is het gereedschap waar de oude 3D Aarde gecreëerde constructie naar streeft om jullie te leren te veranderen, in/naar jullie HART ruimte verhuizen laat jullie WAARHEID zien door jullie toe te staan WAARHEID te VOELEN. In deze tijd wordt aan jullie gevraagd om eenvoudig te ZIJN en de LIEFDE welke IS toe te staan door jullie, rondom jullie en binnenin jullie te stromen. VOEL dan de beweging welke van jou in deze tijd vereist is, schudt de frequenties af die ernaar streven jou anders te leren dan hoe jouw HART AANVOELT en kijk toe terwijl je een nieuwe werkelijkheid op de Nieuwe Aarde geboren laat worden.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen