donderdag, november 13, 2014

Karen Dover - “Ontkenning” en het Menselijke Voertuig -


Karen Dover
“Ontkenning” en het Menselijke Voertuig
13 November 2014
Ik heb veel e-mails ontvangen gedurende de laatste paar dagen in antwoord op de laatste Nieuwe Aarde frequenties die ernaar streven om alles dat geen WAARHEID is naar het werkelijke oppervlak van het menselijke voertuig te duwen. Het moet herinnerd worden dat ALLES GEWOON IS, het is niet zoals jullie menselijke logische verstand noch misschien jullie menselijke ogen aan jullie proberen te laten zien. Binnenin de Oude 3D Aarde gecreëerde constructie wordt jou herhaaldelijk GELEERD hoe alles te ontkennen, van je gevoelens naar wie JIJ in WAARHEID BENT. Deze ontkenning is wat ernaar streeft om jou in ketenen te houden, want ALLES is volmaakt en ALLES IS GEWOON op ieder moment van ieder moment.
In deze tijd wordt aan jou gevraagd te kijken en te VOELEN wat 'ontkenning' voor jou betekent. Ontken je dat jouw leven kan veranderen? Ontken je dat je het leven leeft dat je in deze tijd leeft? Totdat je kunt kijken naar en kunt accepteren wat er aan jou getoond wordt als zijnde GEWOON IS, dan streef je ernaar om jouw menselijke levenservaring door de filter van ontkenning te bekijken. Dit wordt volledig ondersteund binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie, inderdaad, de gehele genoemde constructie is hierop gebouwd. Jou wordt altijd GELEERD dat je niet goed genoeg bent, dat je niet lang genoeg bent, kort genoeg, slim genoeg enzovoorts en dit wordt onophoudelijk herbekrachtigd. Om te ontkennen wie JIJ BENT is om de oude 3D Aarde gecreëerde constructie toe te staan jouw werkelijkheid voor jou te dicteren.

Het is op vele manieren een dubbelzijdig zwaard, je bent zo gewend aan ontkenning, dat wanneer aan jou WAARHEID getoond en gevraagd wordt om aan ZELF te bevestigen wie JIJ BENT, mag je nog steeds in/naar ogenblikkelijke ontkenning gaan. Zit je op dit moment in en sta je de oude 3D Aarde gecreëerde constructie toe om jou te LEREN dat de externe wakende wereld statisch is? Geloof je in ZELF? Alles dat aan jou getoond wordt is een spiegel, daarom totdat je kunt accepteren dat JIJ diegenen BENT die in/naar jouw leven komen zal je het niet accepteren. Het is niet andersom. Binnenin de oude 3D Aarde constructie wordt jou herhaaldelijk GELEERD om te verwijzen naar jouw werkelijkheid en deze te bevestigen van BUITEN ZELF. Dit zet een constructie op dat uitdagend is om uit te verhuizen maar alleen door eruit te verhuizen kan je het doorbreken.  
Daarom, totdat je accepteert wie JIJ BENT, zal dan niemand anders in jouw levenservaring verschijnen om te bevestigen wie JIJ WEET DAT JE in WAARHEID BENT. Alleen totdat jij van zelf HOUDT kan wie dan ook verschijnen die dit VOOR JOU bevestigd.
Een ras dat onderwezen werd naar zelfwaarde en zelfwaardering te verwijzen door de EXTERNE WAKENDE werkelijkheid, is nu aan het verhuizen om binnenin de innerlijke werkelijkheid te bevestigen en de externe toe te staan dat te reflecteren wat binnenin is. Dit zal erop toezien dat 7 miljard mensen in/naar een nieuwe manier van verbinden en zijn met elkaar verhuizen. LIEFDE IS GEWOON, het is geen zaak van "als jij van mij houdt, zal je X doen". Dit is een lering welke heersend is binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie en binnenin ALLE relaties, ouder naar kind, ouder naar ouder, enzovoorts is. In de oude 3D Aarde gecreëerde constructie werd jou GELEERD dat "IK HOUD VAN JOU" betekent "Houd je van mij?"
Wanneer je de LIEFDE welke IS toestaat vrijelijk door jou heen te stromen, begin je te begrijpen dat relaties een directe reflectie van JOU in alle momenten zijn, zij gaan niet over JOU, in die zin dat de andere mensen geen invloed hebben op jou anders dan DAT te bevestigen WAT JE AL IN WAARHEID ACCEPTEERT EN ERKENT. Dit is een geheel nieuw landschap en een nieuwe manier van leven en Zijn.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen