zondag, november 02, 2014

Karen Dover - Loslating van de "Pijn" frequenties van het Menselijke Voertuig in WAARHEID - 31.10.2014 
Karen Dover
Loslating van de "Pijn" frequenties van het Menselijke Voertuig in WAARHEID
31 Oktober 2014

Voor velen van jullie in deze tijd mag het een krachtige herstructureringsperiode zijn in relatie tot jullie menselijke voertuig. De energieën zijn aan het intensiveren om te helpen de indrukken van jullie CELLULAIRE STRUCTUUR los te laten. Dit is niet hetzelfde als het loslaten van de frequenties op een energetisch niveau en mag je bij verrassing genomen hebben. Het menselijke voertuig werd ONDERWEZEN om stevig vast te blijven houden aan uiteenlopende frequenties en deze werden gebruikt om je menselijke levenservaring in de menselijke gestalte op deze planeet te definiëren. Zij werkten een beetje zoals een sjabloon om jou statisch te houden terwijl je jouw menselijke levenservaring kruisverwees met het genoemde sjabloon.
Aangezien het sjabloon nu nietig en ongeldig is, en hiermee bedoel ik dat het geen WAARHEID is en daarom niet overgedragen kan worden aan de Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheden, moet het losgelaten worden. Je zult dit proces allereerst op een energetisch niveau begonnen zijn, de ENERGIE toestaand dat JIJ in WAARHEID BEDOELD BENT om uit te breiden en om deze energie in en door jouw menselijke voertuig heen te trekken. Dit deed het werk van het uitbannen van de frequentie van het sjabloon dat binnenin je cellulaire structuur was, en frequenties binnenin dezelfde bandbreedte zullen deze die niet afgestoten zullen worden aantrekken. Aangezien de ENERGIE welke JIJ in WAARHEID BENT de LIEFDE welke IS en het waarachtige weefsel van het Universum is, zal alles dat dan niet resoneert met deze frequentie uitgebannen worden, vandaar dat velen van jullie op dit moment in fysieke pijn mogen zijn.
De loslating van de "PIJN BLAUWDRUK" is in pijn, in die zin dat jouw fysieke menselijke voertuig pijn mag doen, geïrriteerd mag zijn, je mag je voelen alsof je in fysieke pijn bent op uiteenlopende manieren en je menselijke voertuig moet erkend worden. Dit is niet te verklaren dat je moet vertoeven in de pijn, louter te erkennen dat je pijn voelt, en dat je de pijn erkent zal erop toezien dat je door de pijn heengaat en het uit jouw cellulaire structuur bevrijdt.

Houd alsjeblieft je menselijke voertuig in ere in deze tijd, rust wanneer je moet rusten, slaap wanneer je moet slapen aangezien je tijdens het "slaap" proces aan het herijken bent. Als je moet huilen sta dan de tranen toe om te stromen, je hoeft de genoemde tranen of de pijn niet te rechtvaardigen, in die zin dat je geen reden hoeft te hebben om hen te ervaren, je ervaart hen omdat jij jezelf nooit toegestaan hebt om de emoties te erkennen die jou GELEERD werden om diep binnenin de cellulaire structuur van je menselijke voertuig begraven te houden.
Hoe meer dat je het proces weerstaat dat zich nu ontvouwt, hoe langer je ingesloten zult blijven in de "pijn blauwdruk", want de oude 3D Aarde gecreëerde constructie LEERDE je heel goed hoe jezelf van de pijn te ontkoppelen, dit is hoe het diep binnenin jou achterbleef, daar onerkend zittend en toch nog steeds eraan werkend om de menselijke levenservaring te structureren. Dit moet toegestaan worden om zichzelf te openbaren, je hoeft er niet per se naar op zoek te gaan, inderdaad, je erop proberen te focussen zal erop toezien dat het zich wederom voor jou verbergt, laat het eenvoudig allemaal STROMEN en wordt VLOEIBAAR.
Jouw menselijke logische verstand zal tijdens dit proces proberen jou ervan te overtuigen om je voor de pijn te verbergen, jou proberen te overtuigen dat je ziek bent of dat je op de één of andere manier een enorme grote stap achterwaarts in het proces gezet hebt dat zich aan het ontvouwen is. Dit is geen WAARHEID, je verhuist in/naar WAARHEID op nieuwe niveaus, vandaar de ontvouwing van het proces. Vergiffenis voor ZELF te hebben in deze tijd is een onontbeerlijk component, want het menselijke logische verstand mag proberen om jou delen van jouw leven te laten zien die pijn veroorzaakten in DEZE levensspanne. Er is geen vereiste om de pijn opnieuw te bezoeken anders dan te accepteren dat de situatie pijnlijk was, je hoeft het op geen enkel niveau opnieuw te doorleven.
Haal adem en heb mededogen voor ZELF in deze tijd en begrijp dat je in/naar de VLOEIBAARHEID van de emotie aan het verhuizen bent ondanks wat jouw menselijke logische verstand probeert om jou te onderwijzen, JIJ ZULT door deze fase heenkomen. Identificeer jezelf alsjeblieft niet met de pijn, laat het eenvoudig los en sta het toe om door, binnenin en over jou heen te spoelen. Probeer niet om ook maar iets aan de pijn te "doen", BEN eenvoudig, dit mag eerst uitdagend zijn maar het is de meest krachtige manier door dit proces heen, "wat je weerstaat zal standhouden", zoals het gezegde gaat.
ALLES IS GEWOON en JIJ BENT.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen