dinsdag, november 25, 2014

Hoe Zal de NIEUWE JIJ Dit Vakantie Seizoen Reageren? - 24 November 2014 / Brenda HoffmanHoe Zal de NIEUWE JIJ Dit Vakantie Seizoen Reageren?
24 November 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Misschien heb je heel veel herinneringen - zowel goede als slechte - over dit familie vakantie seizoen. Hoe zal de Nieuwe Jij de volgende paar weken reageren?
Zal je wensen om omringd te zijn door diegenen waar je van houdt? Zal je prefereren alleen te zijn! Zal je accepteren wat het ook is dat jouw familie of vrienden wensen te creëren? Of zal je nieuwe vakantie tradities creëren? Allemaal vragen die wijzen naar jouw ongemak met wat wel of niet zou moeten gebeuren in jouw hart tijdens dit seizoen, en naar angsten van Kersmis en vroegere vakanties.
Jullie maatschappij trainde jullie om gevoelens te creëren die je wel of niet mag voelen. Liefde is in de lucht - liefde door de maatschappij voor dit seizoen gecreëerd. Hoewel je een nieuw wezen met nieuwe overtuigingen bent, zijn jullie maatschappelijke eisende hart-acties moeilijk voor velen van jullie om te negeren.
Het is alsof de wereld samenspant om erop te staan dat jullie je hart gedurende een paar uren op een specifieke datum openen.
Jullie hart functioneert niet langer meer zoals in het verleden. Je mag grote liefde voor een vriend voelen, familielid of gemeenschap gebaseerd op feestvieringen. Maar je zou net zo gemakkelijk weinig of niets kunnen voelen - en als een resultaat bezorgd raken.
Wanneer je terugblikt op jouw geloofspatronen, verschuif je zeer vaak jouw inzichten om beter te passen bij de Nieuwe Jij. Maar zelfs Nieuw heb je waarschijnlijk moeilijkheden met het uitzetten van de verwachtingen of angsten wanneer je omringd bent door diegenen die erop staan dat je een activiteit ervaart zoals voorgeschreven.
Je bent niet langer meer van de standaardmaat.


Maar dan, ben je niet zo sterk in jouw nieuwe wezen ondergedompeld dat je gemakkelijk de verwachtingen van de maatschappij terzijde kunt vegen - inclusief de Nieuwe Aarde vrienden. Gaan de meesten niet door, ongeacht in welk Nieuwe Aarde stadium zij zijn, met je gelukkige feestdagen toe te wensen, speciaal voedsel te bereiden en geschenken uit te wisselen? Aangevend dat een dag of dagen van jullie kalenderjaar - een kalender gecreëerd door jullie 3D wereld - voor de Nieuwe Jij betekenis heeft.
Inderdaad dit seizoen zou betekenis kunnen hebben, maar ietwat anders dan in het verleden - inclusief het genezen of negeren van familie kwetsuren, het creëren van nieuwe rituelen of het terugkeren naar rituelen. Je kunt geen Nieuw Wezen zijn en dezelfde rituelen met dezelfde gevoelens als in het verleden waarnemen.
Ben niet verrast, verward of kwaad op jezelf als je weinig of niets voelt. Als vroegere rituelen ietwat vervelend toeschijnen of als zij andere of meer betekenisvolle betekenissen hebben. Jij bent een nieuw wezen met nieuwe behoeften.
Dergelijke verschuivingen maken van jou geen gevoelloos of slecht persoon, slechts een ander persoon. Een entiteit waarvan je met je gehele wezen leert te houden - jezelf toestaand te zijn zoals voor jou juist is dit vakantie seizoen. Betekent dit dat je een familie of vrienden bijeenkomst overslaat of verveeld met iets bent dat eens jouw hart verwarmde? Ja. Jij bent de Nieuwe Jij.
Misschien zal je rituelen opnieuw bezoeken om te bepalen of zij van jouw Nieuwe Wezen zijn of stukjes waar je niet langer mee door wenst te gaan.
Sta jezelf toe te ervaren wat jouw wezen wenst te ervaren.
Wat is voor jou juist? Dat is wat je dit vakantie seizoen zult ervaren.
Moet jij je ervaringen of gevoelens met anderen delen? Moet je diegenen "die er niets vanaf weten" vertellen hoe belachelijk het is een vakantie te vieren gecreëerd door mensen, maar niet noodzakelijkerwijs door sommigen of allen gevoeld wordt? Natuurlijk niet. Dit is JOUW Nieuwe Jij - van niemand anders. Misschien vind jouw beste vriend(in) vreugde in de rituelen die jij negeert. Misschien zal je hart zich openen op een toegewezen specifieke dag dat de maatschappij liefde benadrukt tijdens dit seizoen.
Het is niet van belang wat anderen wel of niet voelen. Alles dat van belang is is dat jij weet wat jij voelt/bespeurt/wenst te ervaren.
Misschien zal je wensen om het volgende vakantie seizoen iets totaal anders te ervaren. Iets dergelijks is prima en goed. Er zijn geen regels in deze overgang - anders dan te leren van jezelf te houden en om die liefde met jouw baken van Licht tot uitdrukking te brengen.
Dit is een gemakkelijke overgang, zo je wilt. Zouden moetens zijn minimaal. Houd van, mis, negeer of ontken jouw Aarde familie als je dat wenst. Negeer, verheerlijk je in of ontken dit vakantie seizoen.
Dit seizoen is niet langer een maatschappelijk of religieus seizoen, het is een persoonlijk seizoen van vreugde. Wat jou vreugde geeft is jouw enige begeleiding. Niet wat de media jou vertelt dat je zou moeten voelen. Of wat jouw cultuur jou vertelt dat je zou moeten vieren. Of hoe jouw familie jouw feestvieringen dicteert.
Het is jouw persoonlijke vakantie seizoen. Een seizoen voor jou, door jou gecreëerd en evolueert snel terwijl de Nieuwe Jij dominant wordt in de totaliteit van jouw Aarde wezen.
Hoe zal de maatschappij reageren op deze rebel in jou - als dat is hoe jij besluit om dit vakantie seizoen te reageren? Het is niet van belang want iedereen van de Aarde is van de Nieuwe Aarde. Sommigen stralen hun bakens van Licht. Sommigen bereiden zich voor om hun baken te laten stralen. En sommigen weigeren of zijn angstig om dat aldus te doen voor redenen die jij nooit mag begrijpen. Het is niet van belang want hoewel jullie één zijn, heb jij een specifiek rol om te spelen.
Denk aan jezelf als aan een haarcel en je familie als een nagelcel. Vallen jouw teennagels eraf als jij je haar knipt? Of functioneren de twee afgescheiden celgroepen als unieke entiteiten totdat jouw wezen een boodschap voor het tegendeel verstuurt dat jouw volledige fysieke lichaam beïnvloed? Aldus is het dat deze en alle opvolgende vakantie seizoenen unieke zelf-verkennende avonturen zijn - niet anders dan het uitkiezen van een nieuwe haarstijl.
Misschien ben je bezorgd dat jouw familie of je vrienden de Nieuwe Jij niet zullen accepteren. Iets dergelijks zou waar kunnen zijn - specifiek tijdens dit vakantie seizoen. Maar dat is niet jouw zorg. Want zij zijn niet belast met het leren hoe van jou te houden - dat ben jij.
Dus sta jezelf toe om te zijn in jouw gehele totaliteit - zeer vaak gemakkelijker in niet-vakantie seizoenen dan deze dagen en tijden van maatschappelijke verwachtingen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten