zondag, november 09, 2014

Hilarion: November 9-16, 2014Hilarion
Een Ieder van Jullie is Op een Baanbrekend Pad waarop Velen Niet Eerder Gegaan zijn…
November 9-16, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Vorige week hebben jullie allemaal een grote toevloed van energie ontvangen en dit begint nu binnenin jullie menselijke opererende systemen te assimileren. Deze hogere energie creëert een grotere reiniging en zuivering om plaats te vinden, herinneringen en triggers naar boven brengend vanuit het verleden die jullie in reactie plaatsten in plaats van een bedachtzame respons. Wanneer dit gebeurt, besef dat het deel uitmaakt van het proces van integratie en assimilatie via jouw lichaamssysteem en vergeef jezelf de ergernis en het gebrek aan geduld in jouw wisselwerkingen met anderen. Je doet het prima, dus lees jezelf niet teveel te les voor het niet hebben van voldoende geduld om oude patronen en gedragingen te her/erkennen voordat je reageert op anderen die de oude en afgedragen patronen triggerden. Je weet dat er een andere en betere manier is om naar de situatie te kijken en erop te reageren, niettemin komt het sowieso in hetzelfde oude patroon naar boven. Dit vereist van jou een observatie van jezelf tijdens deze momenten aldus je de intentie kunt bepalen om de volgende keer op een andere manier te reageren.
Naarmate iedere DNA streng geactiveerd is, brengt het alle opeengestapelde "dingen" naar boven die in/naar deze levensspanne gebracht werden vanuit voorafgaande levensspannen en ook vanuit je voorouderlijke afstamming. Ieder persoon waar je mee omgaat, is jouw leven binnengekomen met het oog op het feit dat jullie elkaar helpen om alles te genezen dat her/erkend en in evenwicht gebracht moet worden. Dit is wat er zich precies nu in jullie dagelijkse levens voordoet. Morgen is een andere dag en een nieuwe en frisse start. Het zal beter gaan dan dat het vandaag deed. Een ieder van jullie is op een baanbrekend pad waarop velen niet eerder gegaan zijn, en het proces van wederopstanding, ondertussen in het fysieke lichaam, is nog niet eerder uitgeprobeerd. Neem iedere dag zoals het komt met wat het ook is dat het jou brengt en probeer je evenwichtigheid zo snel als je kunt te herwinnen. Dat is waar het pad van meesterschap helemaal over gaat, meesterschap verkrijgen over zelf en je onthechten van het menselijke persoonlijkheidsperspectief en zien en handelen vanuit het hogere perspectief.

Maak een dagelijks overzicht van alle wonderbaarlijke doorbraken die zich voorgedaan hebben in jouw geest, jouw gevoelens en binnenin jouw fysieke voertuig. Er zijn vele en als je van deze een overzicht maakt en de veranderingen her/erkend, zal het je helpen om op schema te blijven met je hoogste intentie en visie. Door een beroep te doen op je gidsen en engelen wanneer je iedere dag middenin dit proces zit, zal je geholpen worden op wat voor manier dan ook die nodig is.  Wanneer je in de barensweeën van deze veranderingen en transformaties bent, kan het om verheffing in/naar een lichtere en meer positieve en bekrachtigende energie vragen zeer behulpzaam zijn. De engelachtige gidsen die jou omringen be/veroordelen niet elke van jouw heethoofdige uitbarstingen wanneer zij gebeuren, zij omringen jou alleen met hun Liefde en genezende energieën. Denk eraan om je Liefde en mededogen naar degene te sturen die de oude reactie tot actie aanzette en blijf binnenin jouw innerlijke ruimte in bekrachtiging.
Ga voorwaarts wanneer je daartoe in staat bent en vernieuw je intenties om het baken van Licht, Liefde en genezing voor anderen te zijn en begin weer op jouw pad. Eén stap per keer is de manier om door deze reis heen in/naar de hogere dimensies te gaan. Je geest is de bouwer dus doe je best om gedachten te bezielen die zich op dat focussen wat je in jouw leven wenst te creëren en te ervaren. Het is voor jouw familieleden hoofdbrekend om getuige te zijn van jouw heethoofdige momenten en dus proberen zij te voorkomen de triggers te gebruiken die jou doen laten uitvaren. Je zenuwstelsel draagt een grote lading aan energie, en te doen wat het ook is dat je kunt om jezelf tijdens dit proces te helpen ontspannen zal helpen. Deze energieën in je systeem ontvangen is zoals het hebben van een hoger voltage dat aangezet is en totdat jouw fysieke lichaam deze geïntegreerd en geassimileerd heeft, is het zo aardig als mogelijk is voor jezelf te zijn aan te bevelen. Diegenen rondom jou heen die het nu niet begrijpen zullen het aldus in de toekomst doen.
Breng iedere dag in rustige contemplatie, stilte en meditatie door. Het helpt om je uit te lijnen met je hogere aspecten en je hogere visie van het leven dat je voor jezelf wilt en al diegenen waar je van houdt, en inderdaad, voor iedereen op de planeet. Zelfs tien minuten per dag om met intentie uit te lijnen kan een groot verschil maken. Praat met ons, jullie gidsen, en geef ons een update over waar je doorheen gaat en vraag om hulp. Wij zijn altijd bij jullie en wensen om van immer grotere hulp te zijn. De tijden die jullie nu en verder in/naar de toekomst ervaren zetten de sjabloon voor alle anderen die volgen dus wij zijn enthousiast om jullie op iedere manier dat wij kunnen te ondersteunen.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten