zondag, november 30, 2014

Hilarion - November 30-December 7, 2014Hilarion
Neem Niets Persoonlijk en Probeer om het Hogere Perspectief te Zien
November 30-December 7, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Deze zijn moeilijke tijden, aangezien jullie doorgaan om alles los te laten dat jullie eens dierbaar was. Vele van jullie verwachtingen van hoe jullie levens hadden moeten zijn zijn nu verstrooid door de winden van verandering. Overal waar je staart, is er een keuze die gemaakt moet worden - liefde of angst. Voor liefde kiezen opent je hart voor de pijn van het loslaten van je dierbaarste en diepste dromen en uit te breiden in/naar het onbekende. Dit is een nieuwe grens van bewustzijn en jullie zijn de dragers van de nieuwe droom. Niettemin houden jullie je vast aan diegenen waar jullie van houden en kunnen de ontbinding van de banden welke jullie vastgehouden hebben niet toestaan. En dit is hoe het bedoeld was om te zijn, want wat is liefde zonder verplichting/toewijding, zonder loyaliteit, oprechtheid en eer. Jullie sterke integriteit kan het niet toestaan om dezen achter te laten en jullie maken herhaalde inspanningen om hen te doen laten ontwaken. Dit doen jullie vanuit de hogere dimensies waar het hogere bewustzijn van iedereen de overhand heeft. Wij zeggen tegen jullie, volg jullie hart altijd en temper het met de innerlijke wijsheid van de wijsgeer binnenin jullie.
De banden van liefde hoeven niet verbroken te worden met het oog op het feit dat jullie je missie kunnen vervullen, want het zijn de banden van liefde die ervoor zorgen dat alles dat je doorstaan hebt de moeite waard is. Laat jullie harten gevuld zijn met de genezende kracht van deze machtige kracht, heb geen angst voor Liefde. Zie de schoonheid binnenin ieder persoon die binnenin het gebied van jouw beïnvloeding is en stuur hen je zegeningen en voorspoed. Laat de kracht van Liefde jouw nieuwe identiteit vormgeven terwijl je zachtjes maar op overtuigende wijze op jullie wereld loopt. Vul de ruimte welke je bezet met meer van jouw ware goddelijke essentie en laat het een genezend balsem worden voor diegenen die het nodig zijn. Je mag hun weerstand en hun uitdagingen met vreedzaamheid, acceptatie en kalmte ontmoeten, je vloeibaar aan de behoeften van het uur aanpassend. Neem niets persoonlijk en probeer om het hogere perspectief te zien. Iedereen is aan het worstelen met iets gedurende deze tijden en zij moeten de kracht en de duidelijkheid binnenin hen vinden om voorwaarts op hun pad te gaan. Houd de ruimte vast van de hoogste uitkomst en het hoogste goede voor allen.


Iedere gedachte, woord en daad die jullie vanaf dit punt voorwaarts maken creëert een nieuwe werkelijkheid en dus betaamt het elk individu om het laatste residu van de oude bagage van het verleden te zuiveren en het te vervangen met hoop, geloof en vertrouwen in de hoogste uitkomst voor iedereen. Want degenen zoals jullie weten dat ieder persoon ervoor moet zorgen dat geluk gebeurt, want het is een individuele staat van zijn, van de geest/gedachten en het is op dezelfde wijze voor iedereen beschikbaar. Het is allemaal afhankelijk van de gedachten die je vasthoudt en dit is de kracht die je gedurende deze tijden hanteert. Discipline van de geest/gedachten is van het allerhoogste belang, want de geest/gedachte is de bouwer, de geest/gedachte is de schepper van een nieuwe dag van expressie op jullie planeet. Lijn je uit met jouw hogere mentale lichaam bij het begin van iedere nieuwe dag door de intentie te verkondigen om dat aldus te doen en standvastig te zijn in je voornemen. Laat jullie liefde voor elkaar overheersen en snel wat voor gedachten dan ook wegsturen die naar het oppervlak komen en die minder dan liefde zijn.
Door de middenweg te volgen arriveren jullie op jullie bestemming en het is een bestemming welke verscheidenheid en respect voor iedereen omvat. Volmaaktheid wordt niet verwacht noch geëist, alleen dat ieder individu probeert om naar het beste van hun vermogen hun voorafgaande beperkingen te transcenderen om zichzelf te openen voor hun grenzeloze potentieel. Er is niet slechts één pad naar de Schepper, er zijn een eindeloos potentieel van hen en elke is goed voor degene die zich erop bevindt. Je vasthouden aan je gevoelens en overtuigingen hiervan, zal helpen de werkelijkheid te creëren welke deze benadering onderhoudt en handhaaft en de weg plaveit voor diegenen die volgen.
Ben onberispelijk met alle dingen en in alle situaties, geef niet je persoonlijke macht/kracht weg zodat anderen zich in plaats daarvan machtig/krachtig voelen. Het is vaak niet een gemakkelijke taak om oprecht tegen jezelf te blijven, maar uiteindelijk is het het juiste en het goede om te doen. Straal het spoor voor je uit met je stralende Licht en goedheid en laat jouw keuze voor Liefde zijn.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten