zondag, november 16, 2014

Hilarion - November 16-23, 2014Hilarion
Vertrouw Alles dat er aan het Ontvouwen is
November 16-23, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Een ieder van jullie gaat door een proces van zelfbeoordeling en herbeoordeling heen. Je kijkt naar alle patronen zoals verslaving en merkt op welke vervangen dienen te worden met iets dat meer geleidend is naar het pad waar je op bent. In alle dingen, is het een kwestie van evenwicht, niet noodzakelijkerwijs de behoefte om iets op te geven waar jij bij gelegenheid van geniet om je aan te buiten te gaan, maar je slechts bewust te worden dat je de noodzakelijke onthechting hebt om ervan weg te lopen als het daar tijd voor is. De energie downloads brengen gebieden naar boven waar je noodzakelijkerwijs tot aan dit punt niet objectief naar had willen kijken. Liefde is het antwoord in deze gevallen, het begrip en het mededogen voor iemands onderliggende behoeften die erkend en ontmoet willen worden. De concepten van goed en fout, oordeel en kritiek, beschuldiging en schaamte - deze zijn allen menselijke inzichten die in/naar jullie gedachteprocessen geassimileerd werden vanuit de tijd dat jullie in/naar deze wereld kwamen als een onschuldig en wijd open staand kind, gereed om alle wonderen van het leven op deze planeet in al diens vele variaties te ervaren.
Het vooruitzicht van het opgeven van deze dingen die in de weg staan van de volledige integratie met jouw hogere aspecten is indrukwekkend/ontmoedigend. Dit is waar de eindpuntvisualisatie aangaande dat wat je wenst te ervaren zeer behulpzaam voor jou is, en dit kan iedere dag vele keren gedaan worden. Het zal je helpen jouw hogere doel te herinneren terwijl je doorgaat vooruit te gaan in het je meester maken van de elementen die de menselijke ervaring samenstellen. Als je werkt aan de verfijning van de dualiteit, laat het niet zo zwaar worden dat je jouw perspectief verliest. Maak tijd en neem de tijd, voor frequente pauzes van jouw toegewijde inspanningen. Wanneer je dit doet kom je verfrist, gerevitaliseerd en geregenereerd terug, gevuld met hernieuwd enthousiasme en passie voor jouw projecten en doelen. Het vuur binnenin jou dat streeft naar grootsheid van spirit en creatie brandt wederom helder en beweegt jou voorwaarts op jouw edelmoedige speurtocht bij het zoeken naar de hogere betekenis in het leven.
 
Heb plezier van alle voordelen van alles dat je gecreëerd hebt en geniet ervan. Je weet dat je meer kunt creëren en je hebt geleerd hoe te geven en leert nu om te ontvangen en de stroom van energie door je leven heen in beweging te houden. Waardeer alles dat je in/naar jouw leven gemanifesteerd hebt en streef ernaar om met dat alles in evenwicht te zijn. Vier het leven en al het oneindige potentieel dat iedere nieuwe dag jou brengt, aangaande alle wonderen die aan jou gegeven worden. Je hebt alles dat je nodig bent om gelukkig en vervuld te zijn en er is altijd meer dan één optie beschikbaar voor jou bij het voorwaarts gaan. Je moet het eenvoudig vanuit een andere hoek en een ander perspectief bekijken om nieuwe mogelijkheden voor jouw leven te ontdekken. Als jij je geest en hart opent, zal je het onbegrensde potentieel zien dat binnenin jou verblijft.
De volgende stap op jouw reis is de overgave van je menselijke wil aan de Goddelijke Wil in een grotere hartopening. Vertrouw alles dat er aan het ontvouwen is, zelfs als je alle emotionele en fysieke gebeurtenissen die er plaatsvinden ervaart. Sta het Universum toe jou te verzorgen en te ondersteunen en voel Diens liefdevolle energie door jou heen stromen en jou omhelzen. Observeer je geest en de woorden die je over jezelf zegt. Maak het jouw doelstelling om je eigen grootste bondgenoot en vriend te worden. Ben net zo vriendelijk en vergevend voor jezelf als dat je voor anderen bent die ook door hun eigen eerste ervaringen heengaan. Als iemand die hier op Aarde is om hulp aan anderen te geven, is het houden van jezelf met mededogen en koestering één van de grootste ziellessen op de reis van de fysieke incarnatie. Als je niet tegemoet komt aan je eigen behoeften is het zeer moeilijk om van jezelf in dienstverlening aan anderen te geven.
Als je alles loslaat dat niet langer meer dient en jezelf koestert, creëer je de ruimte voor je innerlijke bekwaamheden, gaven en kracht om binnenin jou te ontwaken. Voel in hen terwijl jij je van hen bewust wordt en begin te experimenteren door goed gebruik van hen te maken. Sta jouw innerlijke Licht en goedheid toe te stralen terwijl jouw innerlijke schatten en geschenken van Spirit in/naar jouw besef komen. De energie downloads helpen met dit proces van het ontbloten van wat er binnenin jou ligt. Het is belangrijk om geaard en duidelijk/zuiver te blijven. Houd jouw dagelijkse leven zo eenvoudig en overzichtelijk als mogelijk en geef jezelf stille tijd.  
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten