vrijdag, november 28, 2014

Geïnspireerde Actie - 27 November 2014 / Jamye Price -


De Wekelijkse Licht Explosie
"Geïnspireerde Actie"
27 November 2014 / Jamye Price
Je hart volgen is aangeleerd gedrag op Aarde. De meeste maatschappijen en ouders onderwijzen het niet. Om het proces te begrijpen, beginnen de meesten met het te leren om de ware stem van het hart te vinden. Het hart spreekt krachtige Liefde. Liefde zelf is van nature onvoorwaardelijk, het is het menselijke rijk dat het geconditioneerd heeft. Deze condities zijn waardevol en verstrekken de noodzakelijke ervaringen om in/naar onvoorwaardelijkheid te vooruit te gaan.
Om de ware stem van het hart te vinden, van Liefde, moet je binnenin luisteren en met mededogen voor het zelf luisteren. Liefde moet ontdekt worden, want het is de rustige kans te midden van luidere opties. Pijn in jullie fysieke lichaam is "luider" dan gemak. Het is hetzelfde met jullie hart (in deze betekenis het emotionele lichaam), het zal het in angst uitschreeuwen, veel luider dan dat het zal fluisteren, "Alles is Goed". Op deze manier, zien jullie dat het grote moed neemt om het rustige gefluister van de Liefdevolle kans te vinden. Niettemin is het het pad naar bekrachtiging. Het is deze rustige maar krachtige Liefde binnenin die jou naar Geïnspireerde Actie leidt in plaats van herhaalde actie of gedwongen actie. Met je door Liefde Geïnspireerde Actie, kies je een nieuw pad, welke niet zo gevestigd hoeft te zijn als andere paden, maar het is op Liefde gebaseerd. De moed om de raadgevingen van het hart uit te voeren is een nieuw spoor dat erop wacht om met het vuur van jouw passie, de vlam van jouw inspiratie, het Licht van jouw Liefde uitgestraald te worden. Actie begint met een innerlijke keuze. Actie door Liefde Geïnspireerd onderhoudt/handhaaft die fundering van, "Alles is Goed".

Terwijl wij zitten om Geïnspireerde Actie uit te stralen, bouwen wij een sterke fundering van keuze welke onze groei ondersteund. Wij zijn vreedzaam binnenin de ervaring, want wij weten dat inspiratie het Licht van Liefde is dat ons voort roept. Wij zijn dapper genoeg om een nieuw pad te smeden, hoop aan de mensheid aanbiedend die het gefluister in hun eigen harten nog niet kunnen horen. Wij zijn onwrikbaar in ons Perspectief van Liefde, want wij zijn de visionairs die de toekomst van Liefde gemanifesteerd op de Aarde voorspellen.
Explodeer het voort!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2014 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten