donderdag, november 27, 2014

El Morya - Afstemming op de Dag-Energie - 26 November 2014 / Annemiek Coenen


El Morya
"Afstemming op de Dag-Energie"
26 November 2014 / Annemiek Coenen
Lieve broeders en zusters het heel-al  is opengegaan in uzelf. Er gebeuren mooie wonderlijke openbaringen voor wie er voor openstaat. U hoeft er gewoon om te vragen en u erop af te stemmen, vreugde al-om, ga naar de vreugde in uzelf en geniet ervan, dit kan als u in uw rust bent. De poorten zijn weer verder geopend, blijf dit voelen en stem u iedere dag af op de energie van die dag. Begin hier iedere ochtend mee, stem u af op de lichte energie en vraag hierom. Voel het in al uw cellen, het speelveld wordt groter en groter voor wie dat wilt. Vraag en het wordt u gegeven. Moeiteloos kan gevraagd worden en wordt u gegeven. Zo wordt u moeiteloos lichter en lichter en valt het zware van u af.
Wij staan met velen voor u klaar, vraag en u wordt geholpen. Wees niet streng voor uzelf maar liefdevol, daar alles een ervaring is. Het gaat om de waarneming en deze is te bezien langs vele kanten. U bent op een doorreis naar het Licht en wordt lichter en lichter. Dit kan alleen als u door het donkere gevoel heen gaat, ook dit gevoel hoort bij u en mag er zijn. Zodra u dit beseft en omarmt is het alleen een kwestie van waarnemen. Laat het gevoel er zijn, maar ga hier niet in zitten. Voel uw lichaam en als u dit doet zullen uw gedachten minder worden. Dit is te trainen, zoals alle meesters hebben gedaan.

Liefde is in het midden blijven, laat de gedachten door de ademhaling naar de voeten gaan en voel dit. Moeder Aarde zorgt dat deze gedachten opgenomen worden, dit helpt u als u het moeilijk heeft. Lichter en lichter wordt u allen als u deze oefening beoefend.
Ik bedank jullie namens ons allen voor het vele licht dat op het ogenblik te zien is.
Namasté Ik Ben El Morya

Copyright © 2014 Annemiek Coenen
www.annemiekcoenen.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten