maandag, november 03, 2014

De Raad - Jullie Gaan Ontdekken Wie Jullie Zijn en Wat Jullie Zijn - 2 November 2014 / Ron Head


De Raad
“Jullie Gaan Ontdekken Wie Jullie Zijn en Wat Jullie Zijn”
2 November 2014 / Ron Head
Wij zullen vandaag spreken over een in toenemende mate frequente ervaring die jullie, of een groot aantal van jullie, in dromen hebben, heldere dromen, meditaties, uit-het-lichaam ervaringen, en wakende visioenen. Wij weten dat er ook in toenemende mate over gesproken wordt in gechannelde boodschappen van velen van ons. Wij refereren naar wat jullie noemen bestuursvergaderingen, bijeenkomsten op sterrenschepen, enzovoorts.
Wat is hier gaande en waarom rapporteren zo velen erover? Waarom wordt het op zoveel verschillende manieren omschreven?
Jullie worden jezelf gewaar jullie zelf op een nieuwe en uitbreidende manier te ervaren. Jullie ontmoeten meesters, leraren, gidsen, lichtwezens, engelen. Jullie herinneren het je in detail of nogal vaag. Maar jullie weten dat er iets zeer belangrijks gebeurde. Wij zouden jullie over verscheidene dingen willen informeren om over na te denken.
Deze bijeenkomsten hebben altijd deel uitgemaakt van jullie werkelijkheid. Zij zijn hoe jullie jullie levens plannen. Wat nieuw voor jullie is, is dat jullie je van dat feit bewust worden. De wezens die jullie ontmoeten zijn feitelijk bekend voor jullie vanuit jullie oneindige verleden, of zouden dat zijn als er zoiets zou zijn als het verleden. Laten we daar niet naartoe gaan. En de verschillende instellingen en omschrijvingen zijn louter jullie bewuste geesten die proberen om zin te maken aangaande jullie ervaring van wat jullie waarnemen op een tamelijk ander en volledig energetisch vlak.

Nu, waar is dit nu aan het gebeuren? Jullie gaan vele zaken ontdekken naarmate dit doorgaat en als jullie levens beginnen te veranderen. Meer belangrijk, jullie gaan ontdekken wie jullie zijn en wat jullie zijn. Waarom ben je hier? Dit is altijd jullie 'verzengende, brandende vraag', geweest nietwaar? Wel, jullie gaan het voor jullie zelf beantwoorden.
Dit is ook het doel geweest, altijd, van deze boodschappen, ongeacht de verklaarde bron. Het zal doorgaan te zijn. Jullie noemen ons meesters, gidsen en engelen. Waar zijn wij meesters van? Waar gidsen wij jullie naartoe? Waar zijn wij boodschappers van? Wat voor andere soorten van boodschappen zijn net zo belangrijk?
Vaak spreken jullie over de "sluier". Waar scheidt de sluier jullie van af als het niet deze kennis is? Wel, de sluier is nu steeds dunner aan het worden. In feite is het beslist aan flarden en gescheurd. En de ervaringen die wij beschreven hebben zijn jullie nieuwe glimpen van wat jullie aan de andere kant ervan gezien hebben.
Eén andere opmerking zouden wij toe willen voegen. Als je meer van deze ervaringen hebt, claim hen als een integraal deel van jullie levens. Deze zijn jullie raden, jullie assemblages. Jullie hebben een plaats bij hen, een plaats waar jullie recht op hebben. Jullie bestaan in dienstverlening aan hen, en alsjeblieft geloof ons, zij bestaan ook in dienstverlening aan jullie.
Deze dingen zijn onze doorgaande boodschap aan jullie en eentje die wij niet af zullen wisselen totdat het bij jullie bekend is als een deel van jullie ware wezen. Jullie hebben geen behoefte om nog langer van jullie zelf te geloven minder te zijn dan dat jullie zijn. En er is een grote behoefte aan jullie om alles te zijn dat jullie zijn.
Met de grootste zegeningen van Liefde en Licht, wensen wij jullie goedendag.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten