zaterdag, november 22, 2014

De Krachtcentrale van 2015 - 21 November 2014 / Lisa Gawlas


De Krachtcentrale van 2015:
Assepoester Vermengd met Glenda de Goede Heks!!
21 November 2014 / Lisa Gawlas
Niet al te lang geleden … dagen als ik het me juist herinner … voelden onze zenuwen aan alsof zij in stukken gescheurd werden, om alleen vervangen te worden door opwinding en uitbarstende vreugde voor geen ogenschijnlijke reden. Ik moet zeggen, het laatste voelt verdraait een heel stuk beter dan de verscheurde zenuwen!! Desondanks, begrijp ik beide wel, nu dat het allemaal achteraf is natuurlijk.
Een rappe versnelling deed zich voor velen voor. Een versnelling dat ons een volgende anderhalve maand genomen zou hebben om te voltooien, in plaats daarvan, deden we het in verdrievoudigde tijd. Eén van de meest over het hoofd geziene systemen in dit verbazingwekkende lichaam van ons is het zenuwstelsel, een plaats dat diens best doet om in de pas te blijven met onze veranderingen en ons niet compleet wegstuurt naar het diepe gedeelte. Als we naar de betekenis kunnen kijken van deze afgelopen week alsof we op een loopband waren … liepen we met de loopband ingesteld op 1 kilometer per uur en toen plotseling en zonder een bewuste waarschuwing, zette iemand de knop op 25 kilometer per uur. Het eerst ding dat je gaat doen is flink nijdig worden aangezien je hele lichaam aan het worstelen is om het tempo bij te houden met de nieuwe intense snelheid, dan ga je in wat bekend is als "runners high" (het abnormale gevoel dat je mentale verlangen je lichaam dwingt om te rennen) … speciaal sinds je gehele lichaam nu deelneemt en bijblijft. Ga ons!!!!
Gedurende deze tijd, keek ik naar de lezingen en de gebiedsverandering. Ik hield ermee op de biologische vorm te zien die jullie zijn en begon het werkelijke Lichtlichaam te zien die jullie zijn. De energielijn die ik 2015 noem en die onophoudelijk 6 meter boven de grond geweest was begon dichterbij te komen, eerst 3 meter, toen gisteren, 60cm boven ons. Wij kozen kolossale, versnelde verandering met de keuzes die wij in het spel plaatsen, met de emoties die vooraan in onze harten verblijven … niets anders.
Dus moest ik me afvragen … waarom zou een groep van ons, van ons verdergaande pad afgetrokken worden om sneller te versnellen dan dat gepland was? Ooohhh de verborgen energie van December. De keuzepunten van het einde van dit jaar voelen 10 keer groter aan dan dat zij aan het einde van 2012 waren. Natuurlijk, we geraakten tot aan hier met een gigantische hoeveelheid aan verantwoordelijkheid in onze cellen. De verantwoordelijkheid om onze medemensen te dienen, om te helpen, te houden van, om uit het oordeel en de afscheiding vandaan te gaan en elkaar volledig te erkennen als het Licht van God (Schepper, Bron…) Een uitstekend voorbeeld van de moed dat het neemt om onze medemannen en vrouwen (glimlach) te dienen is onze prachtige, licht dienende (het meeste van de tijd *lol*) President Barrack Obama. Om op te staan en op te vallen en te zeggen, jullie kunnen me wat, ik ga een manier vinden om het sowieso te doen … spreken over immigratie hervorming, onze medemensen te dienen en hen niet gerechtelijk te vervolgen voor geboren te zijn in het verkeerde land en iets meer wensend … Knuffels aan jou Mr. de President!! Hij ook, heeft de sprong in/naar de 2015 frequenties gemaakt. Als je hem haat, mag je het licht gewaar worden door December heen!!!

Dus de verborgen energieën van December zijn aaneengeregen met uitdagingen voor diegenen die nog steeds wrochten met afscheiding en zelfs zelfsabotage om weer te kiezen. Voor diegenen van ons die de sprong maakten, is het niet zonder doel. Toegegeven, wij zullen die uitdagingen niet hebben omdat wij hen niet nodig zijn, maar wij zijn in posities geplaatst om te helpen, om Licht op de duisternis van afscheiding en zelfsabotage te schijnen. Zelfsabotage … dingen doen die rechtstreeks in een onjuiste uitlijning zijn met je eigen hogere goed. De kern van deze acties is onwaardigheid van het goede, van het wonder dat zou kunnen komen van de tegenovergestelde keuze.
Ik weet zelfs niet wat er gebeurt met diegenen die op hun manieren klem zitten om door te gaan afgescheiden te zijn van het Licht van Spirit. Ik weet dat de keuzepunten in 2012 omlaag kwamen naar lange wegen van herhalingen, maar Spirit zegt daar verdorie helemaal niets over deze keer. Dus laten we echt kijken naar wat ik wel weet en wat er aldus verbazingwekkend geopenbaard werd in de laatste verbinding die ik gisteren had.  
Voor de 5 mensen op mijn tijdlijn, mijn datumlijn, kon ik niets zien. Eén persoon liet wel het licht van uitbreiding en de trillingsfrequentie van 2015 zien, zijnde 60 centimeter boven de grond met het begrip dat wij nu de Lichtfrequentie van dit hogere Licht inbedden, de uitgebreide frequentie in onze cellen, in de nieuwe vorm van biologie dat wij zullen doen laten ontwaken in de ochtend (voor diegenen op mijn datumlijn, zou dat vandaag zijn.) Echter, aangezien ik dit patroon in het verleden opgemerkt had, toen we in de laatste dag van een kolossale verschuiving waren, is iemand vanuit ofwel Australië of Nieuwe Zeeland ook in mijn agenda als de laatste afspraak van de dag, dus was het ook gisteren. Ik keek uit naar haar met ingehouden adem om me met haar te verbinden, wetende dat wij een prachtige glimp te zien zouden krijgen van wat dit allemaal betekent voor ons aangezien zij in de ochtend van de dag erna was (de 21ste datumlijn in plaats van de 20ste.)
Soms raak ik zo allemachtig opgewonden door wat ik zie en begrijp door jullie Ziel Licht, dat ik het er moeilijk mee heb om het allemaal bij elkaar te houden. Zij was daarboven op de Richter Schaal van kolossale opwinding in mijn hart.
In het begin was zij slierten van licht staande op de energiefrequentie van 2015, ik weet dat Spirit dit mij laat zien om mezelf te oriënteren met wat ik voelde waar te zijn, zij haalde het!! Toen, begonnen zij twee beelden van haar op die frequentie erbovenop te plaatsen.
***
En slechts voor de goede orde, beide japonnen waren zuiver wit, dat gloeiende, levendige wit van een onbegrensde spirituele jurk! En het feit dat zij bovenop elkaar gelegd waren, daardoor kunnen wij kijken naar deze verbazingwekkende vibrerende verhoging terwijl Assepoester (die naar het bal toegaat) de Tovenaar van Ozz ontmoet!!
Ohhh en hier is een toegevoegd inzicht … Voor Assepoester, was de kracht van de transformatie altijd binnenin haar, zij moest eenvoudig ontwarren uit de matrix waarin zij geplaatst was. Hebben jullie dat gedaan??
Ongetwijfeld zijn onze cellen gereed voor het bal!! Onze zielen zijn zo gereed om Glenda te zijn!! Voor diegenen die worstelen om zichzelf van de dualiteit, het innerlijke conflict, de afscheiding en het oordeel te bevrijden, gebruik deze prachtige poster die ik op Facebook rond heb zweven dat echt past bij dit kostbare, diepgaande bekrachtigende moment.
JIJ HEBT GEEN MACHT HIER! Voor diegenen die de sprong maakten en geplant bleven in de super hoge frequentie waarmee ik doorga om deze 2015 te noemen, waren nooit eerder meer waarachtige woorden op een poster gepleisterd!
Laten we nu een meer nauwkeurige blik op dat toverstafje werpen … wat gedurende haar lezing recht voor mijn gezicht bleef. Laten we het een klein beetje veranderen … het gedeelte zelf van het toverstafje was een metalliek schilferend zilver. Zilver zijnde de hoogste trilling van de Aarde energie die er is, en ik vond het interessant dat het de volledige staf zelf was alsof iemand metaal geschoren had en het aan een stokje geplakt had…
De ster zelf, was goud, de hoogste trilling van spirit energie beschikbaar, maar ook, krachtige magnetische frequentie. Dus, de metallieke energie van het toverstafje ontmoet de magnetische aantrekkingskracht van de ster, onze schepper energieën tot aan het gevest!! Ik hoop dat wij allemaal eentje van deze hebben en als we dat doen, is het aan ieder persoon om te leren hoe het te gebruiken!
Als dit alles mijn opwindingsniveau niet laat barsten, gaf Spirit mij een zeer uniek uitzicht … we keken onder haar rok!! Beide versies van haar hadden die grote hoepelrok aan de onderzijde van haar japon en toen werd ik teruggebracht naar mijn massage dagen, iets dat ik in vele massage sessies gezien had, maar er werkelijk geen idee over had wat het allemaal voor ons betekende … tot nu toe.
Veel mensen denken aan de wortel chakra als een enkelvoudige energie die in en uit de stuit beweegt. Niet!! Door de lezingen op mijn massagetafel gedurende 7 jaren, begon ik te zien waar de wortel chakra echt van gemaakt was. Eerst, drie belangrijke systemen, eentje bij de stuit, maar ook, eentje bij elk been omlaag en naar buiten komend via de boog van de voet. Toen begon ik voor mijn verwarde en verbijsterde ogen deze buisachtige dingetjes te zien die een hoepelachtige rok rondom je middel zouden creëren. Het enige dat ik ooit echt begreep over hen was de verbinding of het plug-in punt voor ieder leven ooit geleefd.  
Terwijl ik bij de rok omhoog keek van mijn dame gisteren, kreeg ik echt het doel te zien van deze energie buisvormingen. Zij verbinden niet alleen met elk leven dat we ooit op deze planeet geleefd hebben (verleden, heden en toekomst) zij verbinden ook via het hart van Gaia, met iedere andere planeet en ieder ander systeem waar wij momenteel op leven, of ooit op geleefd hebben of er ooit op zullen leven. Voor diegenen die nu op het volledige spectrum energiegebied verblijven die ik 2015 noem, wij kunnen nu deze buisvormen met Wilskracht gebruiken. Wat betekent, alles dat wij ooit geleerd hebben, als wij de hartfrequentie activeren, trekt het de wetenschap van die buis binnen. Als we het ons eigen maken (wat het ook voor jou is) zullen deze buizen samen versmelten en grotere buizen creëren, minder individueel als wij hen vermengen. Mijn dame van gisteren had op z'n minst een honderd, zo niet meer (ik breng geen tijd door om te tellen *lol*) en Spirit zei dat het jaren zal nemen om hen allemaal te vermengen … maar wat een pret met dat aldus te doen!!!
En dus, hier zijn we, volledig aangekleed voor het Bal, magie in onze toverstafjes … en een nieuwe dag, een nieuw leven begint!!
Ik houd van jullie en ik vier jullie … dank je wel voor mij altijd toe te staan om te versnellen via jullie persoonlijke jet stroom!!
 ((((((KNUFFELS)))) van liefdevolle gelukzaligheid voor IEDEREEN!

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen