zondag, november 16, 2014

De "Gecodeerde Formules" Achter de Energetische Matrix van Onze Werkelijkheden Lezen - 16 November 2014 / DL Zeta


De "Gecodeerde Formules" Achter de Energetische Matrix van Onze Werkelijkheden Lezen
16 November 2014 / DL Zeta
Het is nu gemakkelijker dan ooit tevoren om de energetische matrix van onze werkelijkheden te zien. Wanneer we eenmaal deze energieën beginnen te zien, zijn wij beter in staat om de "gecodeerde formules" achter hen te transformeren. Deze gecodeerde formules bestaan uit onze levenslessen, spirituele contracten met anderen, het spirituele doel en onze huidige wensen en intenties. Andere factoren in deze berekening die kleinere doch belangrijke rollen spelen omvatten dieet, training, dagelijkse omgeving, fysieke gezondheid, geloofsystemen, persoonlijke voorkeuren, astrologische invloeden en doorbloedingen vanuit parallelle rijken waar andere "zelven" bestaan.
Intuïtieve Openingen en Fysieke Fenomenen zullen Dagelijkse Voorvallen zijn
Multidimensionale portalen zijn nu meer toegankelijk. Gedurende de volgende verscheidene weken zullen velen intuïtieve openingen ervaren, heldere dromen en levendige dromen, ontmoetingen met zielen die we in andere tijden kennen, en een schare van fysieke fenomenen.
Fysieke fenomenen mogen omvatten het zien van Licht twinkelingen, het horen van de geluidsstroom dat de levenskracht energie doordringt, het gewaarworden van panorama's/bezienswaardigheden en geluiden van aangrenzende dimensies of parallelle werkelijkheden. Deze glimpen mogen schokkend zijn wat afhankelijk is van de graad van iemands verstrengeling met de fysieke werkelijkheid. Veel Lichtwerkers zijn voorbij een grote hoeveelheid aan verstrengelingen met het fysieke rijk gegaan, maar zijn daar nog steeds mee verbonden door de zorg/belangstelling voor anderen. In de tijden die er in het verschiet liggen, zal het duidelijk worden dat wij paradoxaal vrij moeten treden van deze zorg/belangstelling om waarlijk anderen te helpen. De schokken/verrassingen die ervaren worden door Aarde veranderingen, uitdagingen met de gezondheid, economische veranderingen en talrijke andere wegen zijn ontworpen om ons bewust te maken van gebieden waar wij overdreven bij betrokken zijn in de materiële werkelijkheid. Als wij ontwaakt zijn, voorbereid en gereed om de golf van de aankomende infusies van energie te berijden, zijn wij in staat om binnenin onszelf en ons doel te staan en alles te transformeren dat er op ons pad komt.


Schenk Aandacht aan "Doorbraak Momenten"
Het is niet ongewoon nu over zielen te dromen die ons energie gebied binnenkomen. Diegenen die ons in onze nachtelijke dromen bezoeken zullen ermee beginnen in onze wakende werkelijkheid tevoorschijn te komen. We mogen sporadisch beginnen om de Licht twinkelingen te zien en de Hemelse geluiden van andere dimensies te horen. Schenk aandacht aan dergelijke "doorbraak momenten" en zij zullen uitbreiden om nieuwe deuropeningen van mogelijkheid in het bewustzijn te openen.
Wordt stil en kalm terwijl nieuwe inzichten en nieuwe niveaus van herinneren gedownload worden naar je bewustzijn. Deze momenten van nieuw inzicht staan ons toe om door oude gebeurtenissen, energieën en situaties van het verleden heen te kijken en genezing naar oude kwetsuren te brengen. Veel zegeningen regenen op ons omlaag gedurende deze tijd en alles dat wij hoeven te doen is ons te openen om hen te ontvangen.
Je "Ontvangen Vaardigheden" Uitbreiden
Dit is een goede tijd om te onderzoeken hoe open je bent om de zegeningen te ontvangen die het Universum aan te bieden heeft. Je dagelijkse leven brengt veel aanwijzingen tot hoe goed je bent aangaande het ontvangen. Wanneer iemand jou een compliment maakt, voel jij je dan ongemakkelijk en verberg jij jezelf achter zelf-afkeurende commentaren? Diegenen die niet open staan om te ontvangen zullen gewaarworden het moeilijk te vinden om lof van anderen te accepteren omdat zij diep binnenin niet geloven dat zij het verdienen.
Een andere sleutel tot hoe goed je ontvangt is om je verteringssysteem te onderzoeken. Je fysieke vertering representeert jouw bekwaamheid om levensgebeurtenissen te verteren en te verwerken. Iedere situatie in je leven is gecreëerd om je zielgroei te helpen bij het begrijpen. Wanneer een situatie eenmaal gecreëerd is, zijn wij in staat om spirituele inzichten uit de ervaring te distilleren. Als wij moeilijkheden met de vertering ervaren, is het waarschijnlijk dat wij ook een afbraak ervaren in onze bekwaamheid om spirituele inzichten uit de levenservaringen te distilleren.
De afsluitende weken van 2014 hebben vele zegeningen aan te bieden. Blijf wakker en in dankbaarheid voor de vele zegeningen die het Universum op ons neer regent. Breid onophoudelijk je bekwaamheid om te ontvangen uit. Terwijl je dat doet, zal je als vanzelfsprekend vollediger in/naar je multidimensionale zelf en de persoonlijke bekrachtiging en het meesterschap stappen dat het brengt.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen