dinsdag, november 11, 2014

Boodschap van GOD - 10 November 2014 / Karen Dover


Boodschap van GOD
10 November 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt in de context van GOD en Ik Ben hier om te begeleiden en te ondersteunen in een tijd waar ALLES in beweging en aan het verschuiven is en waar jullie gevraagd wordt om los te laten en om het proces te VERTROUWEN waar jullie jezelf nu binnenin gewaarworden. Want ALLES is een proces, het is een manier van ZIJN dat toestaat voor de kolossale verschuivingen in frequentie zowel binnenin het menselijke voertuig als op de planeet zelf, want de evolutie is nu onderweg. De evolutie van een ras dat stevig vastgebonden gehouden werd aan een werkelijkheid welke ernaar streefde om hen te leren dat de wereld anders is dan dat het in WAARHEID is.
Het weefsel van de genoemde werkelijkheid is nu aan het ontbinden om voor de uitbreiding van het menselijke ras in WAARHEID toe te staan. Terwijl het proces zich ontvouwt en in zowel frequentie als uitbreiding opbouwt, mogen jullie dan op ieder moment de push van de ZIEL voelen om LOS TE LATEN en te ZIJN. De ZIEL, de gevangenis van waaruit jullie het leven ervaren hebben op deze planeet is nu de bevrijding voor jullie aan het voorbereiden want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.
Ik plaats de volgende codering in jullie energie handtekening om jullie te helpen dat te verlichten wat anders schijnt te zijn dan het in deze tijd is, want vrede wordt VOORBIJ de ZIEL constructie in WAARHEID gevonden.

MAGENTA
ZILVER
PLATINUM
ALUMINIUM
GOUD
GEEL
VERSCHROEID ORANJE
33 22 111
Ik plaats in de hogere hartruimte de frequentie van 528 mhz en plaats het ZEGEL van SALOMON hier bovenop. Ik vraag aan jullie om je volledig uit te lijnen met de ENERGIE welke JULLIE in WAARHEID ZIJN en om de vrije stroming van ALLE energieën in deze tijd toe te staan. Want de energieën die bevrijding nastreven zijn niet wat jullie geleerd werd dat zij zijn. Zij zijn de tralies van jullie "gevangenis' en zij zijn nu aan het loslaten met het oog op het feit dat jullie in deze menselijke gestalte in de VRIJHEID mogen lopen dat in WAARHEID jullie geboorterecht is.
VRIJHEID houdt geen doel in stand anders dan te ZIJN, VRIJHEID is voorbij de ketenen die nu aan jullie trekken en Ik Ben hier om de LIEFDE welke IS volledig door jullie heen te schenken. Sta de LIEFDE welke IS toe te stromen en om jullie volledig te bevrijden van een leven dat herhaaldelijk gedurende een eeuwigheid geleefd werd.
Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt in de context van GOD en Ik Ben in WAARHEID JULLIE want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen