zondag, november 16, 2014

Boodschap van Aartsengel Michael aan de Mensheid - 14 November 2014 / Karen Dover


Boodschap van Aartsengel Michael aan de Mensheid
14 November 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt als Aartsengel Michael en Ik Ben hier om te begeleiden en te ondersteunen terwijl jullie nu jullie ogen van jullie voeten afhalen en hen omhoog naar de hemel wenden. De HEMEL zal op Aarde geboren worden aangezien ALLES nu in uitlijning aan het komen is, terwijl jullie de mantel afwerpen welke erop toegezien heeft dat jullie onzichtbaar waren, terwijl jullie het gewicht afwerpen dat er rondom jullie heen geplaatst en aan jullie geleerd werd als de menselijke levenservaring.
ALLEN zijn nu in DIENSTVERLENING AAN HET LICHT VAN DE WAARHEID, dit zal zich nu volledig dwars over en binnenin de KERN van de PLANEET AARDE verankeren en zal erop toezien dat de evolutie van het menselijke ras zich nu op ongeëvenaarde snelheden ontvouwt. Een evolutie dat tegengehouden en ingedamd werd en nu vrij is om in WAARHEID uit te breiden en te verschuiven.
Voor diegenen die opgeroepen worden JULLIE ZIJN GEZIEN, voor diegenen die oproepen JULLIE WERDEN GEHOORD, voor diegenen die verloren zijn, kijk naar het LICHT want het LICHT van de WAARHEID schijnt helder rondom jullie, door jullie en binnen jullie. Terwijl jullie jullie menselijke ogen aan laten passen aan het LICHT heb mededogen voor IEDEREEN, want het lopen in/naar het LICHT is niet zonder uitdaging. De uitdaging staat de ogen altijd toe om zich aan de diepte van het LICHT aan te passen dat nu beschikbaar is in jullie menselijke gestalte op deze planeet.

Ik Ben AE Michael en ik loop met het AL, terwijl het AL nu jullie hand pakt, terwijl het AL jullie nu in een stevige omhelzing vasthoudt terwijl jullie jezelf op een menselijk bewust wakend geestesniveau van de grond optillen waar jullie geleerd werd om je op neer te leggen. LOOP RECHTOP terwijl jullie nu in WAARHEID in/naar de Nieuwe Aarde lopen. Geef een hand aan jullie broeders en zusters die nu beginnen vanaf hun knieën op te staan, want ook zij kijken nu naar boven naar de HEMEL terwijl het zich nu volledig op en binnenin de menselijke levenservaring hier op de Planeet Aarde in WAARHEID verankert.
Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt als AE Michael en ik loop altijd bij jullie.
ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen