donderdag, november 13, 2014

Boodschap van Aartsengel Michael aan de Mensheid - 12 November 2014 / Karen Dover


Boodschap van Aartsengel Michael aan de Mensheid
12 November 2014 / Karen Dover
Geliefden Ik Ben de energieën waar voor jullie naar verwezen wordt als Aartsengel Michael en Ik Ben hier om te begeleiden en te ondersteunen terwijl de veranderingen in werking beginnen te treden die zich nu op een frequentieniveau binnenin jullie menselijke voertuig verankeren. Diegenen van jullie die in de duisternis gelopen hebben bevatten en begrijpen nu volledig de voornoemde duisternis, en de weg uit de duisternis vandaan, geliefden, is om het LICHT van WAARHEID zo helder als jullie kunnen uit te stralen om jullie weg naar Huis te verlichten.  
THUIS is waar het HART is, en deze zinsnede werd vervormd binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie, het menselijke logische verstand prefereert om te proberen jullie te leren dat 'thuis" een fysieke plaats is terwijl het in WAARHEID binnenin de HART ruimte is. Want het HART KENT DE WAARHEID en nu wordt alles dat geen WAARHEID is aan jullie getoond. Aangezien jullie nu uit de illusie vandaan stappen welke aan jullie gepresenteerd werd door jullie menselijke ogen, verhuizen jullie nu in/naar het HART en beginnen de grootsheid van jullie Wezen te begrijpen. Beginnen te begrijpen dat JULLIE LIEFDE in WAARHEID ZIJN, en dat jullie in staat zijn om jullie externe wakende werkelijkheid met wilskracht te veranderen en te hervormen.
De bekwaamheid om dit te doen rust bij jullie bekwaamheid om te ZIJN geliefden, want JULLIE zijn de scheppers van jullie eigen werkelijkheid. Slechts omdat jullie GELEERD werd om een werkelijkheid te creëren die minder dan ideaal is, ontkracht niet jullie kracht van creatie. DIT is wat in deze tijd aan jullie getoond wordt, want om te verhuizen en te verschuiven in/naar WAARHEID wordt aan jullie gevraagd om los te laten en te ZIJN.

ALLES IS GEWOON en nu bereidt het Universum zich voor om jullie op ALLE niveaus van jullie Wezen te ondersteunen, jullie hoeven slechts in/naar de ACCEPTATIE van ALLES DAT IS te verhuizen om de gewaarwording te veranderen en te verschuiven, want de menselijke ogen kijken nog steeds naar de oude "pagina". Jullie hebben een bladzijde omgeslagen en nu zijn jullie op de rand van jullie EIGEN creatie en ALLEN ONDERSTEUNEN ALLEN in deze tijd.
Aan JULLIE wordt gevraagd om in alle momenten in GELOOF en VERTROUWEN van ZELF te blijven, want als jullie het vertrouwen verkrijgen van wie JULLIE in WAARHEID ZIJN, zullen jullie wederom opstijgen. Jullie zullen je herinneren hoe te vliegen en jullie zullen je herinneren dat jullie voorbij menselijk zijn. De menselijke gestalte vereiste slechts om op de planeet te lopen, het is niet wie JULLIE in WAARHEID ZIJN, JULLIE zijn een energie zo groot dat jullie menselijke voertuig het niet kan bevatten en nochtans kunnen jullie het VOELEN.
HAAL ADEM en BEN want ALLES IS GEWOON en JULLIE ZIJN in WAARHEID.  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 
(c) Karen Dover, all rights reserved
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and this article remains intact and in its original format which is written. NO permission is given to change the format and this article must remain FREE to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen