zaterdag, november 01, 2014

Arcturiaanse Transmissies aan Onze Intergalactische Afgezanten - Deel 4


Arcturiaanse Transmissies aan Onze Intergalactische Afgezanten - Deel 4
In het Lichtlichaam Flitsen
31 Oktober 2014 / Dr. Suzanne Lie
Er is een lagere frequentie van de Aarde dat Gaia "los zal laten" als Zij Haar planetaire lichaam bevrijdt van de grote beperkingen van de 3D Matrix. Deze Matrix werd gecreëerd tijdens de ondergang en het omlaag vallen van Atlantis toen de Aarde voor volledige vernietiging in gevaar was. De 3D Matrix diende als een "net" om de Aarde op te vangen toen het In/naar de lagere en lagere frequenties kelderde.
Helaas, verstrikte het net dat de Aarde redde Haar ook. Toen, langzaam, werd het lagere frequentie "net" in Gaia's planetaire lichaam geabsorbeerd en penetreerde diep in Haar planetaire lichaam. Alleen Gaia's kern, welke beschermd werd door de Lemurianen van de Innerlijke Aarde, was veilig voor de derde/vierde dimensionale frequentie van het waarachtige 3D net dat gediend had om Haar te redden.
Net zoals mensen die een ernstige kwetsuur aan hun lichaam hebben, bijvoorbeeld hun been, mag het been dat die verwonding doorstond voor altijd zwakker zijn dan het been dat geen verwonding gehad heeft. In die zin, "voor altijd" totdat zij in het Lichtlichaam flitsen. Wanneer de persoon eenmaal in het Lichtlichaam flitst vervangt het Lichtlichaam been, welke resoneert met de vijfde dimensie en daaraan voorbij, hun fysieke been.
Op dezelfde manier, wanneer Gaia in de "Licht-planeet" flitst, wat Zij zal doen, zal het net van de 3D Matrix losgelaten worden. De loslating van dat wat eens een bescherming was is van nature zeer normaal. In feite, is het een onontbeerlijk component van het ecosysteem van de Aarde. De bloem beschermt het fruit, dan valt het weg en beschermd de huid van het fruit de zoete kern.
De Lemurianen en andere leden van de Innerlijke Aarde hebben de zoete kern van Gaia beschermd met hun voortdurende administraties van Onvoorwaardelijke Liefde en harmonie met al het leven. Jullie, onze geliefde Afgezanten, kunnen ook de zoetheid van onze geachte vriendin Gaia beschermen met jullie Onvoorwaardelijke Liefde en harmonie met al het leven.
Zoals wij in onze laatste transmissie zeiden, Onvoorwaardelijke Liefde is jullie beste verdediging tegen de aanval van de duisteren. Zij weten dat hun heerschappij tot een einde aan het komen is. Vandaar dat, zij wanhopig zijn en het gevoel hebben dat er niets te verliezen is. Deze wanhoop creëert een grote angst binnenin hen dat zij buitenwaarts richting anderen wensen te beschermen.

Deze angst maakt hen roekeloos en onstabiel, hetgeen hen gevaarlijker maakt. Gelukkig, maakt hun angst hen ook meer open voor verandering. Terwijl zij stilletjes vanachter de schermen heersten, oorlogen creërend en beide zijden ondersteunend zodat zij hoe dan ook wonnen, waren zij vol vertrouwen en machtig.
Echter, macht gebaseerd op macht-over anderen is volledig beperkt tot het fysieke gebied en de laagste astrale werelden van de vierde dimensie. Wanneer de ascenderende bewoners van de Aarde eenmaal hun frequentie uitbreiden voorbij het lagere astrale gebied, zijn zij voorbij het "bereik" van de duistere tentakels van de verlorenen.
Jouw staat van bewustzijn is de "schelp" die jouw tevoorschijn komende Lichtlichaam beschermd. Wanneer de "lente" komt, wat spoedig is, zullen jullie in staat zijn om jullie fysieke schelp te laten vallen en terug te keren naar jullie ware staat van het Multidimensionale Lichtlichaam. Begrijpen jullie nu waarom jullie onophoudelijk jullie zelf moeten omringen met Onvoorwaardelijke Liefde tijdens deze tijden van grote transmutatie?
Er is GEEN duisternis dat niet genezen kan worden met Onvoorwaardelijke Liefde. Daarom, als jullie jullie Liefde naar Gaia sturen om Haar planetaire lichaam te genezen, sturen jullie het ook naar de daders van Haar planetaire kwetsuren. Wij weten dat wij veel van jullie vragen. Echter, de sleutel tot Ascentie is om AL het leven Onvoorwaardelijk Lief te hebben, Onvoorwaardelijk te Vergeven en Onvoorwaardelijk te Accepteren.
Wij weten dat het Onvoorwaardelijk Liefhebben van diegenen die jullie en jullie wereld schade berokkenen een uitdaging is. Echter, alleen Onvoorwaardelijke Liefde resoneert op een frequentie van bewustzijn dat hoog genoeg is om jullie Lichtlichaam aan te steken. Ook, kunnen jullie alleen naar buiten sturen wat jullie binnenin hebben. Daarom, kunnen jullie alleen Onvoorwaardelijke Liefde uitsturen wanneer jullie Onvoorwaardelijk van jullie zelf Houden.
Alle negatieve programmeringen van de duisteren is gebaseerd op het NIET houden van je zelf. Wanneer jij van je zelf houdt, zelfs beter, wanneer jij Onvoorwaardelijk van je zelf houdt, creëer je de "bloem" die het "zoete fruit" binnenin jou beschermt.
Jullie zijn deze bescherming NODIG omdat jullie allemaal naar de actieve dienst opgeroepen worden. Jullie allemaal ontvangen de Klaroen Oproep om in actie te komen NU. Wij vragen dat jullie allereerst een hoge staat van bewustzijn handhaven. Terwijl jullie in een uitgebreide staat van bewustzijn zijn kunnen jullie duidelijk boodschappen van ons, de hogere expressies van jullie Multidimensionale ZELF, ontvangen.
Wij nodigen jullie liefdevol uit om jullie aan te sluiten bij groepssituaties van gelijkgestemde mensen zodat jullie een ondersteuningsteam kunnen creëren om jullie te helpen tijdens jullie kwetsbare ervaring van het loslaten van jullie eigen 3D Matrix en in jullie waarachtige, Lichtlichaam flitsen.
Geachte interdimensionale afgezanten van het Licht, herinner je alsjeblieft dat wij, jullie hogere expressies van ZELF, oneindig binnen IN de kern van jullie fysieke omhulsel zijn. Wij vragen dat jullie bewust de uitstralingen van jullie Multidimensionale ZELF voelen als zij door de kern van jullie ruggenwervel stromen en in/naar jullie fysieke brein.
Terwijl jullie fysieke brein resoneert met de vijfdimensionale stroom van jullie innerlijke Lichtlichaam, hebben jullie toegang tot jullie Multidimensionale Geest. Terwijl jullie verbonden zijn met jullie Multidimensionale Geest, zijn jullie verbonden met jullie Multidimensionale ZELF.
Wij beseffen dat de vele hordes van het derde dimensionale leven tijdelijk jullie bewustzijn kunnen verlagen. Echter, wij WETEN ook dat jullie ONS zijn en WIJ JULLIE zijn. Vandaar dat, wij in een voortdurende verbinding met jullie zijn en ALTIJD bij jullie zijn om jullie te helpen wanneer jullie ons nodig zijn.
Gebruik alsjeblieft jullie "interdimensionale telefoon" om ons op te roepen, en wij zullen jullie ons Multidimensionale Licht en Onvoorwaardelijke Liefde sturen.
Jullie Familie, De Arcturianen en de Leden van de Galactische Federatie.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten