donderdag, november 13, 2014

Aisha en de CC's - Korte Energie Update - 13 November 2014


Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
13 November 2014
Zo onderhand zal de versnelling op alle niveaus waarneembaar zijn, en dus, zullen wij wederom de kans nemen om jullie allemaal eraan te herinneren dat als het tempo bij tijden meer dan een klein beetje wild lijkt te zijn, weet dan dat zoals altijd, niets en niemand aan het toeval overgelaten zal worden. Want aangaande dit, is het zoals altijd een zorgvuldig georkestreerd plan achter dit alles, eentje waar het Licht te allen tijde doet wat het kan om de meerderheid onder jullie te helpen om volledig de alles doordringende boodschap van Liefde te omhelzen welke op dit moment in de tijd door ontelbare kanalen naar binnen gepompt wordt. Want zelfs als sommigen van jullie het gevoel zullen hebben alsof jullie eenvoudigweg overspoeld worden met chaotische opeenvolgingen van altijd veranderende gebieden van energie, weet dat zij allemaal vanuit dezelfde Bron afkomstig zijn en dat zij allemaal dezelfde boodschap van "HOUD van U zelve - dat is de sleutel" uitzenden.
Want de tijd is wederom gekomen om hetzelfde advies van op te houden het Licht binnenin te bevechten uit te schreeuwen en in plaats daarvan, het houvast op het oude los te laten waar sommigen van jullie zich nog steeds zo vasthoudend aan vasthouden: het oude idee dat je "het juiste moet doen' om toegestaan te worden om het Nieuwe binnen te stappen. Wel, het enige dat jullie moeten doen, is ermee op te houden jullie zelf te verbieden volledig de kern binnenin jullie te omhelzen, de kern die geen geheimen bezit, maar dezelfde enkelvoudige boodschap van LIEFDE op alle niveaus en in alle aspecten heeft.
Toegegeven, daar zijn nog steeds een paar van jullie die doorgaan zich af te stemmen op dezelfde storende boodschappen van ongeloof en verwarring, allen stammen af van de oude ideeën van ontkrachting en desintegratie, en voor diegenen van jullie die nog steeds luisteren naar die oude en verouderde boodschap zullen wij eenvoudig dit zeggen: laat het oude los, het dient jullie niet langer meer, het maakt niet langer meer deel uit van jullie identiteit, het is louter een oude stikker welke gebruikt werd om de echte jij te bedekken. Dus laat het er voor eens en voor altijd vanaf komen, en laat jullie Licht voluit voort stralen zodat niemand nog kan twijfelen aan de waarheid van deze woorden: jullie zijn allen gelijk, en van jullie allemaal wordt gelijkwaardig gehouden, jullie zijn niets meer en niets minder dan iedere enkelvoudige ziel die je rondom jezelf heen ziet. Noch zijn jullie niets meer en niets minder dan alles van het ongeziene dat rondom jullie heen staat en jullie moedige inspanningen toejuichen om deze volledige wereld weg te scheuren van deze oude beperkende definities.

Want jullie zijn allemaal net zo helder als het helderste Licht, en zelfs als dit een boodschap is die vaak herhaald werd, moet het steeds weer opnieuw gezegd worden. Want voor sommigen van jullie, zijn deze woorden nog steeds een noodzakelijke vereiste voor jullie om door deze innerlijke woorden heen te stappen die nog steeds de entree barricaderen naar jullie eigen schatkist van liefdevol Licht binnenin, en dus, zullen wij doorgaan hen op een manier op te dienen welke kan handelen als een sleutel om die deur te ontsluiten. Maar laat ons jullie er ook aan herinneren dat aan de zijde van deze woorden er een immer verhogende toevloed van Licht in/naar deze planeet stroomt, en dat dat Licht meer het effect heeft van een stormram. Dus wederom zeggen wij, weet dat het licht voor niets of niemand in diens sporen zal stoppen, en dus zeggen wij dat de gemakkelijkste manier om drijvende te blijven in al deze energie, is om eenvoudigweg toe te geven aan dat innerlijke Licht dat al daar is. Want op het moment dat jullie precies dat doen, zullen jullie perfect in de pas lopen met dit binnenkomende Licht, en gezamenlijk zullen jullie helpen om deze volledige planeet op een zelfs meer rechtstreekse route richting het nieuwe te plaatsen.
Nogmaals, dit is een collectief proces, maar jullie zijn het als individuen die moeten beslissen hoeveel tijd het voor jullie precies moet nemen om waarlijk het Licht hiervan te zien, en dus, zullen wij jullie wederom verlaten om over deze woorden na te denken, en om goed te luisteren naar de boodschap die zij binnenin dragen. Want de innerlijke werkingen van deze boodschappen resoneren volledig met die innerlijke waarheid, waarvan wij zo graag willen dat jullie deze opnieuw binnenin jullie eigen wezen ontdekken. Het is hier voor jullie allemaal om te vinden, en het heeft op dit moment gewacht om eindelijk in vrijheid gesteld te worden. Dus laat jullie hart zingen op deze nieuwe melodie van Liefde, het is niets dat het meer wil dan om volledig in staat te zijn om zich aan te sluiten bij dit hemelse koor met de rijkheid van jullie stemmen en met de totaliteit van jullie wezen. Dus laat het in vrede rusten zoals ze zeggen, en ben voorbereid om verbijstert te zijn door de kracht dat het binnenin diens ware trilling draagt. Het is voldoende om zelfs de verste bereiken van de Schepping rechtop te laten gaan zitten en in verbijstering te laten luisteren.
De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten