donderdag, november 06, 2014

Aartsengel Michael - Beantwoord Vragen over: "Je Nieuwe Goddelijke Blauwdruk Downloaden" - 4 November 2014 / Rita Pulmans


Aartsengel Michael
Beantwoord Vragen over:
 "Je Nieuwe Goddelijke Blauwdruk Downloaden"
4 November 2014 / Rita Pulmans
Rita: Om deze uiteenzetting te volgen, is het raadzaam om eerst de mooie boodschap van Aartsengel Michael te lezen zie link:
Geliefde Aartsengel Michael, dank je alweer voor de prachtige boodschap via Ronna Herman (zie link). Zou U wat meer uitleg willen geven over sommige zaken.Daar ik kan aannemen dat velen onder ons de tekst niet helemaal begrijpen, wat ook logisch is denk ik daar het niet al te gemakkelijke teksten zijn, ben ik daarom even in gesprek met u gegaan.
Hier komt de eerst vraag over/uit je boodschap, geliefde Michael. Je zegt hierin dat:
"Een geavanceerde Ziel, die het smalle pad van Ascentie betreedt, moet leren hoe de drie belangrijke God Stralen van het komende Tijdperk te absorberen en te integreren, DE SPIRITUELE DRIE-EENHEID, bestaande uit: DE GODDELIJKE WIL * LIEFDE/INTUÏTIE * INTELLINGENTE, DOELGERICHTE ACTIE."
Je zegt vervolgens, doelende op hoe we deze stralen kunnen absorberen:
"Waarom niet verhuizen in/naar het centrum van de spiraal van het ascenderende bewustzijn, in/naar het oog van de dualiteit en polariteit, waar alles rustig en vreedzaam is, gevuld met een zuivere kosmische levenskracht substantie, de Adamantine Deeltjes, die er slechts op wachten om gekneed te worden in/naar jullie visie van de toekomst? Dit waarachtige moment, als jullie in/naar jullie Heilige Hartcentrum verhuizen, kunnen jullie de diepgaande Liefde en het mededogen van onze Vader/Moeder God en de Opperste Schepper ervaren. Accepteer alsjeblieft deze onveranderlijke waarheid: jij bent een dierbare zoon/dochter op een belangrijke missie, en niets dat je kunt zeggen of doen kan die Liefde verminderen. Het is tijd om de brein doorgangen van jullie geest naar de hogere frequentiecodes van jullie OverZiel/Hogere Zelf te openen."
Oké ik begrijp dit wel maar de vraag is nu:
A) hoe kunnen wij deze 3 God Stralen integreren/absorberen?
B) Hoe kunnen wij de Goddelijke wil (Liefde, intuïtie, intelligente doelgerichte actie) gebruiken via onze vrije wil?
Is dit dan zo makkelijk, zoals U het hier zegt? En zouden we bv. tijdens een meditatie of een visualisatie, naar het oog van de dualiteit kunnen gaan? Zoals in het oog van de orkaan duiken als het ware, omdat daar inderdaad stilte is? En vandaar ons voorstellen dat we in een heel mooi landschap vertoeven van rust en schoonheid?
Kunnen we zo naar ons Heilige Hartcentrum verhuizen, zoals U het zo mooi verwoordt? En op deze manier onze intentie de 3 Goddelijke stralen absorberen?

Geliefden,
Ik Aartsengel Michael reik jullie deze gegevens aan.
Meerdere zielen hebben reeds mijn vele boodschappen "gevolgd" en aldus weten zij hoe je naar je Heilige Hartcentrum kunt gaan. En weten zij ook hoe je de aangeboden tips om naar je 3 Godstralen te gaan, kunt hanteren.
Maar voor diegenen die deze materie nog niet geheel onder de knie hebben, wil ik Aartsengel Michael deze voor jullie nogmaals uitdiepen.
"Jullie kunnen binnenwaarts gaan geliefden, op deze manier snel je Heilige Hart Centrum ingaan, mede door een diepe rustige ademhaling. Stem je af op je Heilige Geest Centrum, dat een integraal (er ontbreekt niets aan) deel is van je rechter hersenhelft."
Rita: Oké Michael, maar nu heb ik er weer een vraag bij, namelijk waar bevindt zich het Heilige Geest centrum?
AEM: Geliefden, Het Heilige Geest centrum, bevindt zich boven in je achterhoofd. Als jullie daar naar toegaan, zullen jullie/kunnen jullie je afstemmen op een 5D niveau, en daar waar eenheidsbewustzijn heerst, is er geen afscheiding in dat bepaalde etherische gebied van/in de hersenen. Daar is alles verenigd, is alles ÉÉN geheel.
Rita: Oké, ik begin U te volgen, nu eerst alles een beetje op een rijtje.
Dus ik ga naar mijn Heilige Hart Centrum, om vervolgens via mijn liefde, intuïtie, intelligente doelgerichtheid tot actie te komen en tot het beoogde resultaat. Op deze manier zal ik namelijk de 3 Goddelijke stralen absorberen en integreren.
Zeg ik het zo goed?
AEM: Ja geliefde je zegt het zo goed, nu is de vraag hoe ga je dit doen, neerzetten.
Dit kan door inderdaad in meditatie te gaan. Of jezelf via je intentie tot dit gegeven, te affirmeren, te visualiseren, maar met dien verstande dat je gaat via je liefde, je Heilige Hart, je Goddelijke Hogere Wil. Zodoende mede/via je Liefde voor jezelf! Volg je intuïtie, om zo je intelligente en doelgerichte actie te benoemen, het liefst hardop, luid en duidelijk.
Vraag tevens Mijn aanwezigheid en Mijn hulp. Als voorbereiding kun je een stilte meditatie van een half uurtje doen. Vervolgens in deze ontspannen houding, via je derde oog, je Hogere Almachtige Ik Ben Aanwezigheid aanroepen.
Ga steeds via DE GODDELIJKE WIL * LIEFDE/INTUÏTIE * INTELLINGENTE, DOELGERICHTE ACTIE " te werk.
In Liefde en via intuïtie vanuit je Hogere ZIJN. En Intelligente doelgerichte actie via de Goddelijke Wil. Zo doe je het helemaal goed geliefden, vrees niet, het gaat makkelijker dan U denkt.
Tracht dan ook te voelen en te beleven wat je wensen hierin zijn. En deze niet te "bedenken". Maar via je Heilige Hart te gaan, in samenwerking met je Hoogste verblindende witte Licht, in vibratie met het zaadatoom. Het gaat er hier om geliefden, om te DOEN!
Rita: Oké Lord Michael, het is dus een kwestie van doen zegt U.
AEM: Juist geliefden, ga aan de slag, durf uit je comfortzone te stappen en zet je eerste stapjes naar je Heilige Midden. Je Heilige Hart. Daar waar Gods centrum is, in Jezelf.
Alles geliefden bevindt zich in jullie Zelf! Daar bevindt zich je GodsKracht.
Rita: Dus de 3 belangrijke God Stralen voor de komende tijd zijn dus deze:
DE GODDELIJKE WIL * LIEFDE/INTUÏTIE * INTELLINGENTE, DOELGERICHTE ACTIE."
AEM: Juist.
Door deze integratie geliefden, en deze te gebruiken!, zullen jullie meer en meer voelen/denken, werken, ZIJN via deze 3 goddelijke stralen. Jullie worden aldus geleid via de Goddelijke Wil, via Liefde en Intuïtie van een Hogere Orde, om zo intelligente, doelgerichte actie te ondernemen en te bekomen. Die zal via je hogere intuïtie geopenbaard worden, begrijpen jullie geliefden?
Op deze manier is er enkele actie via de Goddelijke Wil, zonder tussenkomt van het ego.
Rita: Kunnen wij, mede door de acceptatie dat wij een dierbare zoon/dochter van God zijn, zoals U zegt, en dat wij op weg zijn met een belangrijke missie, op deze manier ons Heilige Hartcentrum betreden?
AEM: Zeer zeker geliefden.
Rita: En kunnen we zo ook onze brein doorgangen van onze geest naar de hogere frequentiecodes van jullie, OverZiel/Hogere Zelf, openen?
AEM: Dit is de bedoeling.
Rita: Oké. Volgend onderwerp of vraag dan.
U spreekt er over dat we ons moeten uitlijnen met de harmonie binnenin.
U zegt hierover dat door ons bewuste besef en door onze wil om uit te lijnen met de Wil van ons Hogere Zelf en onze Moeder/Vader God, alles kolkt wat niet in harmonie is met de frequenties van de hogere vierde/vijfde dimensies en binnenin omhoog komt om genezen te worden en terug te keren naar de boventonen van vreedzame co-existentie, vreugde en liefdevolle intentie. Mooi is dit!
Maar hoe kunnen wij ons uitlijnen? Gewoon door ons af te stemmen, of door contact te maken met/in ons Hogere Zelf?
AEM: Uiteraard lieverd zo makkelijk is dat.
Rita: Oké, goed.
Vervolgens zegt U geliefde Michael, over deze uitlijning met de wil van Ons Hogere Zelf en onze Vader/Moeder God, dat dit de bron is van veel van de innerlijke onrust, uitdagingen en tests die wij, de Zelfbewuste zoekers van het Licht, ervaren.
Bedoelt u dat, als we deze uitlijning niet goed hebben, dit dan zo is?
AEM: inderdaad, dat is wat ik zeg.
Rita: U zegt vervolgens dat jullie, de Goddelijke wereld, steeds maar weer opnieuw hebben benadrukt, dat één van de grootste uitdagingen, nochtans één van de meest belangrijke taken om volbracht te worden is om op/in de spiraal van ascentie te stappen, om een geconcentreerd punt van besef te handhaven binnenin ons Zonne Krachtcentrum. Door dat te doen, zouden we  een open doorgang handhaven in/naar het Heilige Hart - waardoor we het Schepper Licht toestaan om vrijelijk te stromen naar en uit ons vandaan, hetgeen ons helpt om ons unieke prachtige, harmonieuze Ziele-Lied te verbeteren en te perfectioneren."
Naar ik altijd begrepen heb is ons Zonne Krachtcentrum onze zonnevlecht, de manipur chakra of Solar Plexus. Klopt dit?
AEM: Jawel.
Rita: En aldus kunnen wij zo een opening handhaven naar ons Heilige Hartcentrum, om via dit Schepperslicht ons Ziele-lied te perfectioneren?
Wat mogen wij verstaan onder ons Ziele-lied?
AEM:  Je Ziele-lied geliefden, is de trilling van je ZielsWezen, is de trilling en vibratie van Je Hogere ZIJN, je ALZijn, je verbinding in/met je goddelijke essentie, die jullie zijn!
De verhoogde trillingen naar de Hogere niveaus van bestaan openen zich aldus voor jullie.
Geliefden dit Pad van Licht leidt jullie uit deze fysieke dichtheid naar de Lichte en Lichtende vibratie van de Hogere Werelden. De sleutel waarmee je dit Heilige Pad van Licht kunt bewandelen is dus in jullie, dit wordt je Energie Signatuur of je Ziele-lied genoemd. Jouw trilling als het ware.
Deze trillingen en frequentiepatronen, deze energetische signatuur hebben resonanties, tonen en vibratie, zoals een lied dit heeft. Klinkt goed toch, zegt AEM glimlachend.
Rita: Ja klinkt heel mooi. Mijn volgende vraag: Wat is een zaadatoom?
"De ziel kun je omschrijven als een klein Zaad Atoom van pulserende Levenskracht dat samen met je meerzijdige Diamanten kern God Cel binnenin het Heilige Hart verblijft". Dat zegt U in vele vorige boodschappen.
Vervolgens zegt U: "Als de Ziel ontplooit en tot bloei komt in/naar diens volledige dynamische macht, breidt het uit en wordt het “Zonne Hart Centrum,” dat de solar plexus, het hart, de thymus en het keelchakra omwikkeld."
AEM: Een zaadatoom is tevens puur verblindend wit Schepperslicht dat rechtstreeks vanuit Vader/ Moeder God de ether in wordt geëjaculeerd.
Een ZaadAtoom van pure Schepper Essentie verblijft aldus ook in jouw Heilig Hart. Zodoende worden Openbaringen van enorme belangrijkheid aan je onthuld en je verbinding met de Bron van Alles wordt intiemer als je deze Essentie van zuivere liefde begint te voelen in je Heilig Hartcentrum. Weet dat je energie aantrekt en dat je energie uitzendt via je Zonnevlecht.
Rita: U zegt vervolgens via deze boodschap dat:
Wij de bekwaamheid hebben om een buis voor de Adamantine Deeltjes van het Schepper Licht te worden, dat ons fysieke voertuig zal doordringen en uit zal stromen in/naar de wereld van de vorm. Echter, wij moeten, zo zegt U, de kracht hebben om het heilige Vuur vanuit ons fysieke voertuig te bevrijden, zijnde het Kundalini Vuur dat opgeslagen ligt binnenin onze Wortel Chakra, ondertussen een nieuwe voorraad voort trekkend via de grote zesdimensionale Steden van het Licht.

De ademhaling zo gaat U vervolgens verder, is de geleider van deze onontbeerlijke Levenskracht energie. Wij zouden moeten leren om het volmaakte ritme van de heilige Ademhaling te gebruiken en te perfectioneren. De Oneindigheidsademhaling is een onontbeerlijk component van het transformatieproces hierin, heb ik begrepen.
Gedurende de voorbije jaren hebben jullie, de goddelijke wereld, ook meer belangrijke elementen toegevoegd aan de geavanceerde technieken die wij moeten incorporeren om het Zelfmeesterschap te ontwikkelen en te claimen.
Graag wat verduidelijking hierover.
Mijn vraag: Hoe kunnen wij ons Kundalini vuur bevrijden en hoe kunnen wij een nieuwe voorraad voorttrekken via de zesdimentionale lichtsteden. U bedoelt hier waarschijnlijk dat we de Oneindigheidsademhaling hiervoor kunnen gebruiken denk ik?
AEM: Geliefden, inderdaad is de Oneindigheidsademhaling het middel, de manier om tot deze levenskrachtige energie te komen, zodat u nieuwe voorraad levenskrachtige energie kunt aantrekken via de buis van Licht, om intussen het heilige vuur of Kundalini vuur te bevrijden.
Rita: de Oneindigheidsademhaling is reeds veelvuldig beschreven via Ronna Herman.
Vervolgens vraagt U geliefde Michael  om de Violette Vlam te visualiseren, deze omhoog stralend van onder onze voeten en om ons volledig te omhullen in deze onontbeerlijke energie van transmutatie, wat het proces van het transformeren van alle onzuivere substantie binnenin en rondom ons heen zal versnellen, alsook zal het bescherming geven voor externe, negatieve invloeden.
Onze geliefde SaInt Germain heeft dit ook reeds veelvuldig aangereikt, daarom voeg ik hier een link bij.
Ikzelf vind deze onderstaande tekst van u, doorgegeven aan Ronna Herman heel erg interessant, daar ik weet dat creatie met de juiste intentie en via de goddelijke wil inderdaad helpt om zaken in de materie te perfectioneren. Ik gebruik deze techniek om bv. medicatie te zuiveren.
Ik plaats deze tekst van U hieronder zodat ik hier mijn vragen over kan stellen om deze uit te diepen.
U zegt in de boodschap via Ronna Herman:
"Wanneer je de vibrerende formule van overvloed geïntegreerd hebt, en het geaccepteerd hebt als jouw waarheid, wordt het een deel van jouw Energetische Handtekening."
Bedoelt U geliefde Michael met vibrerende formule, de formule begeleid van/met het intense verblindende witte licht?
De formule die wij hanteren in/bij bv. de intentie om medicatie te zuiveren, met onze woorden visualiserend en bekrachtigd?
AEM: Jazeker geliefde, dat is wat ik hiermee bedoel.
Tekst van AEM: "Daarna, zullen deze frequentiepatronen van overvloed voort stralen, vanuit de voor- en achterportalen van jouw Zonne Krachtcentrum in een Oneindigheidsteken, daardoor een constante stroom van overvloed in alle goede dingen creërend. Denk eraan, met het oog op het manifesteren van jouw spirituele visie, moet je definiëren wat je wenst te creëren, en het dan duidelijk visualiseren. Allereerst, als een bewuste mede-schepper, zou jij je moeten focussen op het manifesteren van een verfijnde, geëvolueerde staat van Zijn, en een harmonieuze kwaliteit van leven. Daarom, zou je moeten streven naar een overvloed van Liefde, vreugde, vrede, creativiteit, goede gezondheid, overeenkomende bevredigende relaties, en ga zo maar verder. Ernaar streven om de kwaliteiten, attributen en deugden van God Bewustzijn te incorporeren (opnemen in iets anders) zal succes verzekeren bij het creëren van alle materiële objecten die je nodig bent om in comfort te leven. Je bent aan het leren om één te worden met de oneindige stroom van overvloed, terwijl je de vele niveaus en dimensies van de Schepping bereist. Eén van de meest belangrijke concepten die je moet accepteren als jouw waarheid is een kristalhelder besef dat jij de schepper van de werkelijkheid bent waarin je nu en in de toekomst zult leven." Tot hier aldus de tekst.
Dank je geliefde Michael voor al je mooie en dierbare en kostbare woorden die je reeds geschonken hebt in het verleden en nu. Ik ben u innig dankbaar.
Moge we inderdaad via ons eigenste Licht onszelf en de hele wereld oplichten in liefde en nederigheid, in dankbaarheid ook, en de Nieuwe Aarde in creatie zetten.
Doen is hier weer het sleutelwoord.
Ik zeg U dank.
Rita

Channeling van Rita Pulmans. 

© Copyright Ria Pulmans.
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst. De tekst dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Incluis deze tekst. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan. De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen. De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag op: pulmans@live.be

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten