vrijdag, oktober 31, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van November 2014


November 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van November 2014
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in November 2014 verwachten?
De energie deze maand is zoals een sterke wind. Er is een gevoel dat er veel zal veranderen in jullie persoonlijke levens en in de wereld rondom jullie heen. Over het algemeen, is er een gevoel dat de veranderingen groter zijn dan jullie, net zoals de wind groter is dan ieder enkelvoudig persoon of ieder enkelvoudig ding.
Jullie zullen de verandering rondom jullie heen zien en voelen, maar jullie mogen nog niet weten hoe jullie willen reageren of wat jullie willen doen met deze veranderingen. Het zal belangrijk zijn deze maand om geen haastige actie te ondernemen. Het zal belangrijk zijn om geen enkele voorbarige beslissing te nemen. Net zoals jullie zouden doen in een storm, vind een rustige plaats om daar gedurende een poosje te gaan zitten.
Deze maand, zal het echt nuttig voor jullie zijn om goed voor jullie lichamen te zorgen; en ook om goed voor jullie familie en jullie woning te zorgen. Jullie zijn niet echt in gevaar, maar er is zoveel verschuiving gaande dat angst sowieso naar boven mag komen. Doe wat je kunt om jezelf te koesteren en koester de rustige, liefdevolle momenten die in je dagelijkse leven beschikbaar zijn.

Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Het lijkt belangrijk te zijn dat de meesten van jullie je ogen op het grotere plaatje gericht houden. Ga door met naar het nieuws te kijken, en conversaties te hebben met jullie vrienden en buren over de dingen die er in de wereld rondom jullie heen gebeuren. Er is echt een gevoel dat alles groter is dan jij en als jij je alleen of geïsoleerd voelt in deze tijd, zou dit zeer overweldigend en zelfs ongezond kunnen zijn.
Aan de andere kant, als jij je met vrienden en familie verbindt dan zal je diepgaande genezing ervaren. Probeer een open dialoog aan te wenden, stel heel veel vragen, en vertel mensen wat je denkt. Probeer te luisteren en alle verschillende perspectieven te begrijpen. Dan zal jij je door de veranderingen heen verbonden voelen. Je zult het gevoel hebben dat jij je uit kunt breiden en met die wind mee kunt waaien, in plaats van erin verloren te raken.
Het is zeer belangrijk om je ogen op wat er in de wereld gebeurd gericht te houden, wat er in je leefgemeenschap gebeurt. Sluit je ogen niet, sluit je mond niet. In plaats daarvan, zoek naar manieren om op te staan voor wat juist is en op te staan voor wat waar/echt is. Maar in gelijke mate, verzeker je ervan dat je vragen stelt en echt luistert naar de verschillende perspectieven. Er is veel dat er geleerd moet worden en zovelen van jullie moeten verschuiven om zich aan deze wind aan te passen en ervoor te zorgen dat de mensheid voorwaarts blijft gaan…
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten