woensdag, oktober 01, 2014

Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van Oktober 2014


Oktober 2014 Boodschap
Vanuit de Akashic Archieven: Een Uittreksel uit het Bericht van Oktober 2014
Gechanneld door: Jen Eramith MA
Wat voor energie en ervaringen kunnen wij in Oktober 2014 verwachten?
De energie deze maand is groot. Het heeft een gevoel van spanning, maar ook een gevoel van uitbreidende mogelijkheden. Er is een gevoel dat je binnenin een ballon bent die opgepompt werd. Je zou een gevoel van druk gewaarworden, maar diens uitbreidende druk creëert uiteindelijk meer lichtheid. De energie deze maand beweegt buitenwaarts.
De mensheid is zoveel gegroeid gedurende de jaren, en zoveel individuen zijn genezen en groeiden uit de oude geloofsystemen vandaan, doch de wereld rondom jullie heen heeft zich nog niet aangepast. De meesten van jullie hebben jullie eigen levens niet volledig aangepast gebaseerd op hoe jullie binnenin veranderd zijn. Velen zijn gereed om veranderingen te maken en jullie moeten nochtans jullie uitwendige handelingen veranderen. Wanneer je een gevoel van druk voelt deze maand, is het omdat alles op het punt staat om te veranderen, maar niemand begrijpt volledig hoe het al aan het veranderen is.
Dit gevoel van druk kan ervoor zorgen dat sommigen van jullie zich ongemakkelijk voelen. Het kan ervoor zorgen dat sommigen van jullie vertrekken. Het zal ervoor zorgen dat de meesten van jullie deze beide dingen tegelijkertijd voelen. Streef ernaar om geduldig en vriendelijk te zijn. Ben welwillend om mensen hun gedachten te laten veranderen, en voorbij te kijken aan kleine overtredingen. Natuurlijk zal het je nooit dienen om jezelf toe te staan misbruikt te worden of consequent niet gerespecteerd te worden, dus ga door met jezelf te beschermen.

Nochtans zullen jullie mensen gewaarworden die vergissingen maken of dingen zeggen die zij niet echt meenden. Sta open om verontschuldigingen te accepteren en ga voorwaarts zonder je deze maand aan rancune vast te houden. Velen van jullie staan onder druk, en niemand zal deze maand op zijn of haar best zijn. Nochtans is het aldus een vruchtbare en opwindende tijd, omdat jullie op de rand van grote veranderingen staan, zowel persoonlijk en als een collectieve menselijke familie.
Zijn er specifieke activiteiten die wij kunnen gebruiken om met de energie van deze maand om te gaan?
Ja, het zal je van dienst zijn om strategieën en plannen te maken. Het zal jullie dienen om buiten het kader te denken over waar je hulp zou kunnen krijgen en hoe je problemen zou kunnen benaderen die jou je voorheen klem of klein lieten voelen. Het is tijd om jezelf als een groter, sterker en meer bevoegd persoon te visualiseren.
Het zal voordelig voor je zijn om dingen te doen die je helpen om je groter te voelen en jou helpen om je meer uitgebreid te voelen. Dit kan zo eenvoudig zijn als het wijd uitstrekken van je armen en diepe ademhalingen te nemen, of zeer hardop te zingen zodat je heel veel ruimte inneemt. Of, het kan zo ingewikkeld zijn als het vragen om een promotie op het werk of het veranderen van banen. Alles dat jou helpt om een groter persoon te zijn, van het eenvoudige naar het grote en ingewikkelde, zal bruikbaar zijn.
Deze maand is het tijd om te plannen en te experimenteren. Maak je niet teveel zorgen over het volledig handelen naar jouw ideeën deze maand. Doe gewoon de dingen die je kunt om je groter binnenin jezelf te voelen, zelfs als je niet alle kwesties oplost of een permanente manier vindt dat je groter in de wereld zult zijn. Strek je armen breeduit, zeg wat je echt meent, sta een klein beetje rechterop, loop een klein beetje sneller, en doe dingen die jou helpen om je krachtiger te voelen…

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
This Message was channeled from the Akashic Records by Jen Eramith MA through Akashic Transformations. It may be shared with individuals provided that the content is complete; all credit is given to the author; and it is distributed for no financial or other compensation to anyone other than Jen Eramith and Akashic Transformations. Please include this message with all redistribution. https://akt.memberclicks.net/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten