woensdag, oktober 15, 2014

Sandra Walter - Gebruik Maken van de Kosmische Trigger van Oktober 23-25 / 15 Oktober 2014


Sandra Walter
Gebruik Maken van de Kosmische Trigger van Oktober 23-25
15 Oktober 2014
Zegeningen Geliefde Licht Stam
Poortopzichters, Rasterwerkers en diegenen in dienstverlening voor het Nieuwe Licht: Raak helder, ontspannen en gereed om je te verenigen. IK BEN er zeker van dat velen deze aankomende versnelling op 23-25 Oktober bespeuren; het ziet eruit als een prachtige kans voor de Verschuiving en de Ascentie tijdlijnen.
Terwijl wij in onze ware Schepper vaardigheden treden en in de hoogste interesses van alle betrokkenen werken, zijn wij capabel om het collectieve bewustzijn op krachtige manieren te helpen. Het Nieuwe Licht ondersteunt verenigde intenties van Goddelijke Liefde, Vrede en de Verschuiving naar het Hogere Bewustzijn. Laat ons profijt halen uit de Intel en dit zo krachtig als mogelijk is maken.
Toegangspoort Trigger datums: Oktober 23-25
Poortopzichters: Openend op 21 Oktober, verankerend doorgaand naar de 26ste. Gouden, Diamanten, Kristallijnen Poorten.
Rasterwerkers: Focus op de versnelling van de Verschuiving. Gouden/Gechristende Licht invoeringen.
Lichtdienaren/Lichtwerkers: Verenigde focus op het Eenheidsbewustzijn, het Verenigen van MENSelijke Harten van Goddelijke Intentie.
Tips voor het Verenigen met Hogere Niveau Teams en Gaia om zoveel Licht en Intensiveringen als mogelijk is af te leveren/in te nemen.
– Raak helder en zuiver/reinig/verhoog de trilling zoveel als mogelijk is. Een zuivere buis = een sterkere invloed van intentie.
– Geen drama/verontrusting: Laten we het een gemakkelijke, prachtige trigger maken; zoals een Goddelijk 5D LiefdesLicht bad. De tijdlijnen zullen passend reageren
.
– 
Breid jezelf eerst uit. 
Het Kristallijnen rasterniveau is groter als jij je focus kunt handhaven.
– Diegenen met geactiveerd bloed, of zich bewust zijn van de kristallijne activering in hun DNA, krijgen enig bloed op de grond. Slechts een paar druppels is prima, voeg het aan water toe, veranker het met kristallen, gebruik de intentie om de Zuivere Ascentie sjablonen binnenin Gaia te activeren. (Opmerking: Degenen die vlees eten, zitten deze stap uit (doen er niet aan mee). Dode hormonen in het bloed van het eten van lijken is niet behulpzaam voor deze activiteit. Geen oordeel; voel je vrij om deel te nemen aan andere acties).
– Veranker/versterk de intentie met kristallen in/op de grond voorafgaand aan de Poort. Link hen aan alle betrokkenen, vraag aan de Hogere Teams om hen te helpen/te gebruiken.
– Houd het eenvoudig en zonder afdwalende verzoeken. Versnelling van de Verschuiving in de hoogste interesse van alle betrokkenen.

Geschenken/Gaven Beschikbaar om te ontvangen met deze invoer van Licht
Meer Gemak
Het mag moeilijk zijn na zoveel uitdagingen/beproevingen om gratievol, volledig in/naar het gemak van de Nieuwe Lichtwerkelijkheid te gaan. Hoewel weerstand lachwekkend is tijdens het fotonische bombardement, is het accepteren van het Nieuwe Licht de sleutel. Een nieuw niveau van gemak mag ongemakkelijk zijn als de oude constructies proberen om het uitbreidende bewustzijn te passen in kleine, oude kaders. Wij bieden het hoofd aan de dood van de verwerkingsmechanismes. Haal adem.
Wegwijzers brengen het op een Hoger Peil
Wegwijzers zijn in staat om de weg te laten zien omdat wij het onbekende voorafgaand aan het collectief onder ogen komen. Wij komen nu samen als één hart, één verenigd gebied van expressie. Een unieke creatie gebeurt binnen de grenzen van een verenigd niveau van het wereldwijde bewustzijn. Wij vermengen op een Goddelijke manier, als een goddelijke expressie van de Gechristende MENS. De Zonne Kosmische Christus is een sjabloon dat als een brug verstrekt werd naar waar wij op afstevenen. Een wijs sjabloon-bouwer zei eens, "Jullie zullen dit allemaal doen en meer." Eerst, het Dit allemaal. Dan het Meer.
Deze niveaus van Licht mogen zorgen voor een ongefundeerde ervaring. Dit is een unieke passage met nieuwe dingen om ons over onszelf te laten zien. Deel het met je Hogere Niveaus, Gaia, en telepathisch met het MENSelijke raster. Wij stromen de nieuwe ervaringen in/naar de collectieve geest.
De Pijnappel en het Hogere Licht Opwaarderingen
Het Hogere Hart, de Pijnappel, Kroon, Vagus Zenuw (oren, keel, hart, zonnevlecht chakra's) mogen een uitwerking/training krijgen terwijl het Nieuwe Licht verhoogd sinds de Equinox-Bloedmaan Poort. Ook krachtige hoeveelheden van Licht; het is buitengewoon helder met de ogen gesloten. De verschuivingen in de bijeffecten gedurende de laatste maand zijn te overvloedig om op te sommen; vertrouw je Hogere Zelf met de intensiveringen. Zorg voor het voertuig als het zich aanpast - deze symptomen zijn uniek op jouw reis.
Vermoeid-en-energiek gaat door, dat schijnt het nieuwe normale te zijn. De grenzen tussen waken en dromen vliegen uiteen als de sluiers ontbinden. Het is wat het is, welkom naar het eenheidsbewustzijn. Het Hogere Zelf suggereert om te genieten van de grot-tijd, bij kleine beetjes, om het lichaam te reconstrueren in/naar diens werkelijke reflectie van Zelf.
Misschien heb je de speldenpunten van Licht opgemerkt welke beginnen met de ogen open en uitbreiden als jij je ogen sluit. Ik heb verscheidene wezens die door de sluiers heen breken, op mijn verzoek, om voor mij meer zichtbaar te zijn (5D of daarboven). Zij begrijpen hoe ik graag zou willen communiceren en zijn deze bruggen samen met mij aan het bouwen. Ik raad communicatie ten hoogste aan - hardop voor de duidelijkheid - met je Team als zij zich in jouw bewustzijn presenteren. Zij reageren/antwoorden op jouw niveau van creativiteit - dit is een cocreatie - dus ontwerp het zoals jij het graag hebt. Het maakt het gemakkelijker nu wij de ogen-open wisselwerking hebben.
Telepathische Communicatie
Geaarde telepathie - MENS naar MENS - vergt oefening, en ik moedig jullie aan om ermee te spelen. Jullie mogen het duwtje opgemerkt hebben om je met iemand te verbinden, dan wanneer jullie samenkomen schijnt het dat alles al meegedeeld werd. Raak hier gewend aan; onze Hogere niveaus raken meer acuut met hun energetische uitwisselingen als het raster van ontwaakte MENSelijke harten energetische kracht/snelheid verkrijgt.
De telepathische vermenging met hogere staten van bewustzijn lijken duidelijker en gemakkelijker te worden sinds de laatste toegangspoort. Ik hoor dat het gemakkelijker zal zijn om telepathische downloads te interpreteren/uit te zenden - wat een grote hoeveelheid aan intel kan zijn - na de volgende Kosmische Trigger. Ik voel dat het onze verenigde geest is welke zal versterking in diens verlangen naar Liefde, Vrede, Evenwicht en Zuiverheid, in plaats van een behoefte voor meer informatie.
De Kosmische Trigger Gebruiken
Terwijl het collectieve bewustzijn een golf van Nieuw Licht niet kan saboteren, kan het gestuurd worden in/naar het gebruik ervan voor een positieve versnelling, of te vervallen in/naar angst. We hebben nu het voorschriftenboek, dierbaren, alsook de overhand wat verschuldigd is aan de 5D trilling in ons bewustzijn.  
Voel in deze boodschap en hoor de Hogere oproep voor actie tijdens deze golf. Veel ervan is telepathisch; het begrijpen van de Nieuwe Licht intelligentie is groeiende, de versnelling zal meer gestroomlijnd worden aangezien zovelen op deze manier bewust verbonden zijn. Blijf helder/duidelijk. Ik voel een keerpunt in vele van onze levensstromen; laat ons onze hoogste intenties delen en onze nieuwe vaardigheden inzetten ten gunste van de Verschuiving en alle betrokkenen.
In Liefde, Licht en Dienstverlening,
Sandra

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2014 Creative Evolution, All rights reserved.
The writing and materials on this site may be shared under the guidelines of this Creative Commons License. If you would like to use any of the work on this website, in whole or in part, you must attribute Copyright to Sandra Walter and link back to sandrawalter.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten