zaterdag, oktober 11, 2014

Moeder Mary - Jullie Troon van Liefde - 10 Oktober 2014 / Fran Zepeda


Moeder Mary
"Jullie Troon van Liefde"
10 Oktober 2014 / Fran Zepeda
Hallo mijn dierbaren. Inventariseer in het interval, hetgeen een opbouw is van de energie in jullie allemaal, wat je in jouw energiegebied over wilt laten blijven en wat je opnieuw wilt verwelkomen. Aangezien het onzeker aan mag voelen met betrekking tot wat je aan het opbouwen bent, ben ervan verzekerd dat je hoge frequentie energie herbergt en dat je er langzaam aan gewend raakt. Wees geduldig met jezelf en laat jezelf niet in de steek in het erkennen van alles dat je tot nu toe bereikt hebt en om door te gaan op het spectrum van diepe verfijning van jouw ascentieproces.
Ben verzekerd van jullie vooruitgang, dierbaren. De rijkheid van de Liefdesenergie dat nu in jullie energiegebieden verblijft, is zich aan het herijken naar jullie unieke gelijkenis, en bouwt aan intensiteit op met iedere ademhaling die jullie nemen.
Ben verzekerd, dierbaren, van jullie complete transformatie en verfijning, want het is Nu en het is Eeuwig. Dierbaren, jullie zijn in de voorlinie en terwijl jullie om jullie heen mogen kijken en weinig verandering zien, kijk dieper in jullie harten en merk de subtiele veranderingen en niet-zo-subtiele veranderingen op.
Is het waar dat er heel veel dingen zijn die je nu niet meer interessant vindt? Is het waar dat je een diepe rusteloosheid hebt voor verandering en vernieuwing? Dit is uitstekend. Dit is Waar. Dit is Lotsbestemming.
Mijn dierbaren, sta mij toe door te gaan om jullie in mijn alles omvattende "Armen van Liefde" te hullen, en adem zachtjes en vriendelijk in mijn Blauwe Vlam van Eeuwige Gelukzalige Liefde. Laat het je aanraken en jou omhullen, herinner je altijd dat je van dezelfde diepe zoete Liefde gemaakt bent als Ik en alle Hemelse Wezens. Want wij zijn Eén, dierbaren, en jullie hebben dit vele keren gehoord, maar breng het wederom in jullie cellen en voor altijd. Het is Waarheid.


In de langzaam afnemende Maan van de recente Maansverduistering, worden jullie een verschil in het gevoel gewaar van de energie die jullie nu omhult. Dit gaat veel duidelijker en meer merkbaar worden, dierbaren. Het LiefdesLicht dat jullie toegestaan hebben om jullie ruimte binnen te komen, jullie energetische ruimte, met toenemende regelmaat en intensiteit is nu een duurzaamheid van zoete Liefde Essentie aan het opbouwen dat laat zien jullie werkelijke handtekening te zijn.
Het voelt anders. Het voelt bij tijden subtiel, en het voelt "luid" en bij tijden zeer duidelijk. Maar beweeg erin mee en laat het alles kleuren terwijl je naar je leven kijkt met een hernieuwde en heldere focus. Want dit zal gemakkelijker worden dierbaren.
Weet dat mijn Liefde voor jullie gelijk staat aan de capaciteit die jullie hebben voor de Liefde voor jullie zelf. En het is oneindig, dus hoe meer je Liefde voor jezelf en jouw wezen accepteert, hoe meer Liefde je van iedereen van Boven zult voelen. En hoe meer je de Liefde van de Schepper zult voelen, wat je ware essentie is, wat jouw werkelijke doel is, wat jouw waarachtige roeping is, en je Bron van alles dat je bent en altijd zult zijn.
Mijn geliefden, neem nu enige tijd om de energie in te schatten die zich binnenin jullie aan het opbouwen is. Bij tijden, ja, zullen jullie je rusteloos voelen en bij tijden zullen jullie je verward voelen, maar herinner je altijd dat liefde de enige oplossing is voor alles in jullie kielzog, voor alles dat jullie tegenkomen. Het is de formule voor uitstekendheid in jullie leven. Het zijn de bouwblokken van alles dat jullie wensen te creëren. Het is het substantiële van alles.
En dit, weten jullie, is waar. En dit, weten jullie, is Zoals Het Zou Moeten Zijn, altijd en eeuwig. Liefde is nu het deeltje en de bouwblok geworden van alles in jullie leven. En terwijl dit zeer eenvoudig mag schijnen te zijn en mag klinken, is het verre van dat. Want het is de essentie van de Gehele Werkelijkheid.
Dus dank jullie twijfels af over dat jullie inderdaad vooruitgaan, want de verandering in jullie is diepgaand. Het mag een tijdje duren om het volledig te bevatten, en als jullie het beginnen te zien, is het en zal het steeds moeilijker zijn om de verandering binnenin jullie te kwantificeren en te kwalificeren omdat het binnenin jullie cruciaal en elementair in de vorm aan het worden is, dierbaren. En laat dit waar zijn in jullie beoordeling.
Want Liefde is Overvloedig Aanwezig en heeft alles overgenomen. Kijk en je zult het in alles in je leven binnen zien sijpelen als je het alleen maar toe staat om het zo te laten zijn.
Ik maan jullie om niet te nauwkeurig te kijken, maar om Liefde toe te staan binnenin jullie te zitten (zijn) zoals jullie op een troon zouden zitten … een spreekwoordelijke "Troon van Liefde" - Waar vanaf jij je gehele leven kunt overzien - Want jullie zijn allemaal daar, dierbaren. Jullie kristallijnen lichamen hebben deze liefde op steeds diepere manieren geabsorbeerd en Het (Liefde) is voor eeuwig de fundering van jullie bestaan geworden.
Ben in vrede met dat weten, dierbaren, en ga verder met de zekerheid en het vertrouwen dat jullie nu in Oneindige Liefde baden en dat alles dat jullie aanraken daarom en daarmee getransformeerd zal zijn.
Namaste.
Al mijn Liefde, Voor Eeuwig,
Moeder Mary.

Vertaling: Cobie de Haan -  http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2011-2014 Fran Zepeda. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is posted in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this notice and links are included.www.franhealing.com     www.franheal.wordpress.com  www.ouremergingdivinity.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen