zondag, oktober 19, 2014

Meditatie om te Herbalanceren en Opnieuw Uit te Lijnen met de STROOM - 18.10.2014 / Karen Dover


 Karen Dover
Meditatie om te Herbalanceren en Opnieuw Uit te Lijnen met de STROOM
18 Oktober 2014
Ieder moment van Ieder moment ben je buiten, rondom en binnenin de energie verbonden van zowel de planeet, het Universum en het AL. In deze tijd is er veel beweging, de externe wakende werkelijkheid is nu aan het verschuiven en verhuizen en dit zal niet stoppen, dit is het begin van de VLOEIBAARHEID in WAARHEID. Het kan verontrustend zijn om te proberen op een pad te lopen dat niet langer meer "solide" is, kijk ernaar alsof het verwant is aan de rolpaden die bij vliegvelden gevonden worden. Het neemt een ander type van evenwicht om staande te blijven als je op eentje loopt. Verbeeld je nu dat jouw volledige Wezen ook aan het verhuizen en verschuiven is terwijl je op het genoemde bewegende platvorm staat. Het vereiste evenwicht is volkomen anders tot het evenwicht dat vereist is om stil te staan op de "solide" grond.
Dus plaats ik deze meditatie hier om jullie toe te staan om toegang te verkrijgen tot zowel de punten van VLOEIBAARHEID als het evenwicht te bereiken MET, DOOR en RONDOM hen heen in deze tijd.
Breng jouw focus naar je ademhaling en sta het menselijke voertuig toe langzaam en zacht in- en uit te ademen, opmerkend wanneer je in feite welke ademteug dan ook vasthoudt en het niet toestaat in en uit je longen te bewegen en te stromen. Breng dan je focus naar je HART ruimte. Verbeeld je jouw HART ruimte zoals een zwembad, maak het zwembad zo mooi als je wenst, focus je op de kleur van het water en sta dan het water toe om te bewegen. Je mag als een voorbeeld een waterval wensen die in het zwembad sijpelt of je mag wensen dat het zwembad zoals een meer is met zachte golven die van de ene naar de andere kant kabbelen, het is belangrijk dat het water niet stil is. Loop dan eenvoudig het zwembad in, de emoties opmerkend die binnenin jou naar boven komen terwijl je begint het water in te gaan. Concentreer je op alle momenten op het water en hoe het voor jou aanvoelt, hoe het beweegt en glijdt en VLOEIBAAR is.

Begin dan op het water te DRIJVEN, je mag begonnen zijn te proberen te zwemmen en je mag wensen om het verschil op te merken tussen te proberen te zwemmen en gewoon eenvoudig op het water te DRIJVEN. VOEL hoe het water jou ONDERSTEUND, hoe OPGEWEKT je bent, hoe meer je ontspant hoe meer je in staat zult zijn om alleen maar het DRIJVEN toe te staan. Verbeeld je dat het water jouw externe wakende leven is, je mag wensen om symbolen bij jou in het water te plaatsen voor andere elementen van jouw menselijke levenservaring. Merk wederom op hoe zij bij jou en rondom jou heen DRIJVEN. Beweeg dan je armen of je benen en drijf zachtjes in de richting die je op wenst te gaan. Merk op hoe gemakkelijk dit is en hoe je de richting en de snelheid van het DRIJVEN eenvoudig kunt veranderen door een arm of een been te bewegen. Plaats dan een GOUDEN HART in het water en VOEL de energie van deze beweging rondom jou en BIJ jou terwijl je in een zwembad van water DRIJFT die de frequentie van Liefde vasthoudt.
Blijf in deze ruimte voor zolang als je dat wenst, je mag uiteenlopende emoties ervaren en een gevoel van kalmte dat ermee begint rondom jou heen, binnenin jou en door jou heen te bewegen. Om uit deze meditatie vandaan te komen breng eenvoudig jouw aandacht terug naar je menselijke voertuig en de kamer waarin je bent. Er is geen vereiste om uit het zwembad vandaan te komen.
Je bestaat als ENERGIE wat onophoudelijk stroomt en beweegt. In je menselijke gestalte werd jou GELEERD om voortdurend te bewegen en te verschuiven en nooit stil te zijn. In een omgeving welke opzettelijk statisch gehouden werd vermoeid dit de menselijke gestalte aanzienlijk, de oude 3D Aarde creëerde een omgeving waar gefronst werd over het stil zijn. Het is niet mogelijk om onophoudelijk te zwemmen en te proberen om energie uit te breiden in deze tijd, de energie vraag eenvoudig van jou om te DRIJVEN en om te herbalanceren en opnieuw uit te lijnen met de externe wakende menselijke levenservaring. In de meditatie zal je de ondersteuning van het water VOELEN, en dit is de ondersteuning van het ware weefsel van het Universum wat de LIEFDE welke IS is. Het eist niet van jou om fysieke beweging te maken om ondersteund te zijn, inderdaad hoe meer dat je kunt ONTSPANNEN en ZIJN hoe meer ondersteuning je zult VOELEN.
In een wereld die nu een kernpunt bereikt is het onontbeerlijk om tijd te nemen om je menselijke voertuig te herbalanceren en om te ADEMEN en te ZIJN. De externe wakende werkelijkheid zal in WAARHEID doorgaan te verschuiven en in balans te komen. Hoe meer dat je los kunt laten en kunt ZIJN en de energieën toestaat jou te ondersteunen en te helpen, hoe gemakkelijker deze overgang naar VLOEIBAARHEID zal ZIJN. Het menselijke ras komt in/naar een plaats van balans, niettemin is balans in VLOEIBAARHEID geen balans in soliditeit zoals velen van jullie nu ontdekken. Balans wordt van binnenuit gewonden het wordt nooit extern gevonden.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen