zondag, oktober 26, 2014

Karen Dover - Het "Ontwerp" van het Universum en Hoe het het "NU" Moment Beïnvloedt - 25.10.2014


 Karen Dover
Het "Ontwerp" van het Universum en Hoe het het "NU" Moment Beïnvloedt
25 Oktober 2014
Velen van jullie hebben mij het verschil gevraagd tussen de oude 3D Aarde gecreëerde constructie en de Nieuwe Aarde, hoe kan het Universum bij ONTWERP zijn wanneer creatie persoonlijk en uniek is? Het is het menselijke logische verstand welke jullie naar de aanname mag brengen dat je alleen maar het ONTWERP hoeft te verlichten en dat je dan je pad gevonden hebt. Dit is geen WAARHEID en wordt niet ondersteund binnenin de Nieuwe Aarde frequenties.
Stel je voor dat je in een kleine doos gehouden werd en neergezet bent op een prachtig stukje geweven stof, de geweven stof is vloeibaar, altijd bewegend en verschuivend, echter, binnenin de kleine doos waarin je geplaatst werd blijft het stukje geweven stof statisch en beweegt niet. De metafoor zal jou het verschil tussen het werken met het ONTWERP van het Universum laten zien en het zijn in de oude 3D Aarde gecreëerde constructie.
De doos in mijn voorbeeld is de oude 3D Aarde gecreëerde constructie. Dus kan je zien dat de VLOEIBAARHEID, wat aan jou gevraagd wordt die toe te staan om rondom jou heen te bewegen, inderdaad het NATUURLIJKE ONTWERP en de STROOM is van de Universele energieën, welke jou GELEERD werden om te negeren en om op alle momenten ertegen te werken. Alles IS GEWOON, jullie werd louter GELEERD om heel veel energie aan te wenden met het proberen om tegen dit natuurlijke ONTWERP te werken. Dit is waarom ik aan jullie vraag om in/naar jullie hart te verhuizen en VREDE te vinden. De frequentie van VREDE zal eraan werken om jou toe te staan je over te geven aan de natuurlijke STROOM, je creëert op alle momenten jouw Nieuwe Aarde frequentie werkelijkheid door je intenties uit te sturen naar het Universum en te reageren/antwoorden wanneer het Universum in beweging komt om jou te ondersteunen.

Het is de lering van de oude 3D Aarde gecreëerde constructie die jou op je plaats houdt en jou mag leren om de ondersteuning te negeren die het Universum jou stuurt, want het Universum is ONDERSTEUNEND bij ONTWERP. Velen van jullie mogen het gevoel hebben dat je leven aan het DECONSTRUEREN is in deze tijd en dit mag zich op uiteenlopende manieren voordoen, maar wat er in feite gebeurt is VLOEIBAARHEID, alles dat WAARHEID is zal in je leven blijven maar zal de stroom van het natuurlijke ONTWERP van het Universum aannemen. Dit staat toe voor uitbreiding op alleen niveaus van je Wezen, het staat toe voor de creatie van WONDEREN, een wonder is louter een uitkomst welke jouw menselijke logische verstand niet zou kunnen bevatten over een situatie, een persoon enzovoorts.
Om je over te geven aan het Universum is niet om te gaan zitten en je leven in de steek te laten, het is om jezelf toe te staan om VREDE en evenwicht te vinden om te verhuizen en te verschuiven MET het ONWERP van het Universum, want welbeschouwd maak je DEEL uit van het Universum. Dit is in WAARHEID je her-verbinding met ALLEN. De energieën in deze tijd zijn aan het proberen om de stijve patronen van gedrag te ontbinden welke het menselijke ras ONDERWEZEN WERD dat zij vereist zijn om het leven op deze planeet te navigeren. Dit is geen WAARHEID. De dieren van deze planeet plannen hun dagen niet, zij proberen niet om diegenen rondom hen heen te controleren, zij bewegen zich in HARMONIE door het leven met het ONTWERP van de natuurlijke stroom van de energieën, en staan ervaringen toe om door hen heen, rondom hen en binnenin hen te bewegen. Ongelijk aan de dieren, proberen velen van jullie anders te zijn dat wie JE in WAARHEID BENT, een olifant probeert niet om iets anders te zijn dan een olifant.
Ik behandelde dit onderwerp gisterenavond tijdens de "TRUTH Codes - Finding Peace Live-stream event". Waar ik uitlegde dat alleen JIJ, JIJ kunt zijn maar binnenin de oude 3D Aarde gecreëerde constructie werd jou GELEERD om iemand anders te zijn. Vele, vele mensen op deze planeet zijn zeer angstig om te openbaren wie zij zijn, allen lijnen uit met de lering welke ernaar streeft om te onderwijzen dat zij op de één of andere manier niet goed genoeg zijn, dat zij op de één of andere manier hun feitelijke bestaan in de menselijke gestalte moeten rechtvaardigen. Dit is hoogst vervormd. Je bent hier omdat in het grote weefsel van het Universum je bedoeld bent om hier te zijn. NIEMAND is teveel voor het eisenpakket in het menselijk ras aangezien ALLES bij ONTWERP IS.
Je mag naar jouw leven kijken en je afvragen hoe je een verschil kunt maken en toch als je hier niet zou zijn zou jouw energie een groot verschil maken voor de energie handtekening van het menselijke ras. "LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag" vertaalt als; LIEFDE is de sleutel voor alles. Jouw energie handtekening is een krachtige frequentie, de externe wakende wereld is aan het herijken en verschuiven en verhuizen in reactie op het menselijke ras dat diens energie handtekeningen aan het uitbreiden is. Hoe meer dat je de frequentie van LIEFDE welke IS kunt bereiken en het TOE KUNT STAAN om binnenin jou te zijn, hoe sneller de externe wakende werkelijkheid in WAARHEID zal verschuiven en verhuizen en opnieuw uit zal lijnen met het natuurlijke ONTWERP van het Universum.
Dit betekent niet dat je op een ochtend wakker zult worden en dat "wereldse kwesties" opgelost zullen zijn, dit zal gebeuren terwijl het proces zich ontvouwt. ALLEN hebben LIEFDE nodig op ALLE niveaus van hun Wezen. Ben nooit bang om de LIEFDE welke IS uit te stralen van binnenuit de hartruimte, dit is positie van de "standaardinstelling", zo je wilt, van jouw energie in WAARHEID. Slechts omdat jou GELEERD werd dat het iets anders was dan dit maakt deze lering geen WAARHEID. In deze tijd werkt het Universum om JOU te ondersteunen bij het Zijn van JOU in alle momenten.
Om in/naar de hogere dimensionale frequenties te verhuizen wordt jou gevraagd om wie JIJ in WAARHEID BENT te ACCEPTEREN en te ERKENNEN, van hieruit stroomt AL het andere.
"LIEFDE is het antwoord, ongeacht de vraag."
Kx

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
copyright Karen Dover, all rights reserved.
Article may be reproduced in its entirety if author and authors website is clearly stated and article remains intact. No permission is granted to change the format of this article which is written and must remain free to access at all times.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen